Gå til innhold

dem som har rett utdanning bør gå foran dem uten utdanning e


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Hei Ronnie!

Jeg har bare et lite spørsmål som sporer litt av jeg: De gangene jeg har vært på intervju har jeg opplevd at humor og selvironi teller positivt. Hvis jeg får frem en liten latter hos arbeidsgiveren(e) løser det opp og jeg føler at kjemien stemmer. I disse tilfellene har jeg som oftest fått jobben.

De gangene jeg har ansatt folk har det også vært viktig for meg med humor/latter. Dette har vært i små bedrifter.

Hvordan stiller du deg til dette? Er det positivt med et innslag av humor og selvironi? (Og jeg mener ikke at den som er på intervju klovner og ler hele tiden, bare et innslag eller to i løpet av intervjuet.)12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei igjen

Til Køverdame, jeg er selvfølgelig klar over at det ikke registreres fravær på universitetet, men på videregående og høyskolene registeres dette. Jeg visste jo ikke på hvilket utdanningsnivå du snakket om. Og ikke la meg ta fra deg alle illusjonene om å få deg arbeid. Stå på så ordner det seg nok.

Til Lea

Ja humor og selvironi er viktig, jeg kan gi et eksempel. Jeg spør de som er inne til intervju om hvordan vandelen er om de har noe uoppgjort med politiet etc. Selv om dette spørsmålet er viktig i seg selv viser det ofte også om kandidaten har selvironi nok til å fortelle om feks. den gangen han eller hun ble satt inn under russetiden for fyll eller noelignende. Jeg opplyser selvfølgelig at de kan nekte å svare på dette, og gjør de det er jo også det et svar til ettertanke. Så i denne sekvensen kan det bli ganske morsomt om personen er trygg på seg selv og har selvironi nok til å fortelle om kanskje de små tabbene en har gjort såsom fartsbot, parkeringsbot eller ligende. Og her kan smile sitte lett.

Ronnie 1212[ Dette Innlegg er endret av: Ronnie den 2002-04-16 23:34 ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott! Da har jeg gjort noe riktig da! Det er vel kanskje også et poeng her at søkeren får løsnet litt opp når det er litt nervøs stemning!? Det er verre når man kommer med en liten fleip og INGEN smiler eller ler!! Men da har jeg jo fått bekreftet at jeg overhodet ikke passer inn likevel!

Har hatt folk på intervju som skryter uhemmet av seg selv. DET er et sikkert avslag fra meg i alle fall! Små svakheter er mennesklig og viktig synes jeg! Og lite fravær er kjempeviktig. Hvem vil vel ansette noen som må motta sykepenger halve året?

Takk for svar! icon_smile.gif

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja Lea da virker det som om vi er ganske enige og hyggelig er det. Men nå får vi vel legge oss husk at det er en ny viktig arbeidsdag om noen timer.

icon_smile.gif Ronnie

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ronnie.

Jeg skjønte det...kunne bare ikke dy meg.

Men jeg hadde faktisk null fravær på videregående skole! icon_smile.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...