Gå til innhold

Kaotisk Caos


Caos

Anbefalte innlegg

Gjest Ulva35

:hoppe::hoppe::hoppe::hoppe: for deg :juhu:

Så kjempebra Caos. Det var virkelig en herlig nyhet å lese :juhu: Skjønner godt at du er i gledesrus. Fantastisk. GRATULERER Caos :klemmer:

Lykke til med jobbsøking og ikke slit deg ut nå da.

Ha en strålende dag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk Ulva!! Nå er jeg bare såååå glad! Tror ikke følelsen går ann å beskrive! Jeg var mildt sagt veeeeldig spent på hva prøvene sa, og hva nevrologen mente, men alt var bare positivt!!! Tar det selvfølgelig litt med ro, men det er så DEILIG å vite at jeg kan jobbe!! Jippi!! :hoppe:

Nå ser alt lyst ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk takk! :juhu:

Har søkt på endel forskjellige jobber nå, håper jeg slepper å søke lenge da.. :jepp:

I natt kom min kjære hjem fra jobb klokken 5. Jeg sov dårlig frem til da, fordi hunden skulle passe litt ekstra på meg, å ble liggende å knurre av vinden på utsiden.. Når min kjære kom hjem, ble derimot hunden stille, selv om det blåste mer enn timene før. Altså tror hunden jeg ikke klarer å ta vare på meg selv, men må ha sambo der, hvis ikke tar voffs saken i egne hender. :ler:

Jeg sov lenge idag, sikkert fordi jeg sov litt dårlig i begynnelsen på natta. Våknet tett inntil min kjære og tenkte det var lørdag. Men neida, fredag er det, bare uvant å ha sambo hjemme på fredager! Men det er deilig, først skal han få sove lenge, for han er sliten etter jobb-natten, deretter skal jeg lage frokost til han og vi skal kose oss! :jepp::hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:hoppe: :hoppe: :hoppe: Dette var gladnyheter :hoppe: :hoppe: :hoppe:

Ingenting er jo bedre enn at du kan prøve å jobbe, men beholder rettighetene dine :juhu:

får håpe du finner en jobb fort :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ~Aravis~

innom og :juhu: litt for den superflotte nyheten!! :)

skjønner veldig godt at du er glad nå altså. LYKKE TIL MED JOBBSØKINGEN!

:juhu:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, dette er supert! Det beste som kunne skje! :juhu:

Søker på barnehage jobb, og hååååper jeg får den! Er bare et minutt unna, og drømmejobben (har jobbet i barnehager før, og finnes ingen bedre jobb!) Vil virkelig skille meg ut på jobbsøknaden, men aner ikke hva jeg kan gjøre for at de skal tenke "henne bare må vi ha" :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

:vinke: sprudlende Caos :)

Blir jo bare så :hoppe: glad av å lese dagboka di.

Har jobbet i barnehage selv i min ungdom og det er en fin jobb ja. I en periode drev jeg min egen lille barnehage og hvem som hadde det mest gøy av meg eller ungene er vanskelig å si :ler:

Ha en strålende fredag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spennende tider.

(Men, er ikke barnehage litt "skummelt", med tanke på alle de syke småungene og infeksjonene, du har jo ikke verdens beste immunforsvar, og tilbakefall ønsker vi oss jo ikke... Men kos er det jo!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, malama, det var dette, fastlegen sa først jeg ikke skulle jobbe i barnehage, men etter å ha hatt møte med overlegen og nevrologene som har bahandlet meg, skiftet hun mening. Men, hver gang jeg blir syk og får infeksjoner må jeg inn til fastlegen for å ta forskjellige prøver.

Men jeg er veldig glad egentlig, for barnehage er den kjekkeste jobben jeg har hatt, og jeg stooortrives, så jeg er veldig lykkelig for at jeg får lov å jobbe med det! :) Heldige meg! :hoppe:

Ellers har det vært en fin dag, med gubben hjemme, pizza og kos. I kveld blir det tvkveld med mye kjekt på tv! Jippi! Liker norske talenter jeg, selv om jeg synes mange blir sendt videre uten å egentlig ha noe stort talent... men men! Underholdning på en slapp fredag, ja det er det! :)

Det var champions league trekning i dag, Liverpool møter Arsenal, og siden de i tillegg møter Arsenal i serien, blir det 3 kamper på 6 dager! Og før Arsenal kampene skal være blir det M. United og Everton, joooda, litt av en fotball periode vi går imot!! :ler: Maaange storkamper på noen få dager! :jepp:

Ulva: Så utrolig kjekt at du har hatt din egen barnehage! Ser for meg det var artig ja! Og ungene hadde det nok toppers sammen med deg! Herlig!!

Jeg håper jeg får jobben i denn barnehagen jeg har søkt på nå, som er rett bortom huset vårt, det hadde jo vært toppers, i tillegg er mitt lille vidunderlige tantebarn der, og hun seg jeg så alt for mye, siden mamman og pappan hennes ikke bor sammen. Før så jeg henne mye, for da bodde vi i kjelleren til faren hennes, men nå er hun blitt så stooor (snart 3 år!!) og ser henne desverre alt for skjeldent.. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lykke til med jobbsøking i alle fall!

Det er kjempeflott å høre at du er så mye bedre, jeg håper det varer, og varer, og varer, og varer... duracell, vet du :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En kompis ble pappa nå nettopp, til en søt liten jente! Koselig!

12 dager på overtid! De er nok innmari glad hun er ute!

:babyjente: :juhu: :babyjente:

Endret av Caos
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ja, det er ikke måte på! vi har UTROLIG mange venner/vennpar som har termin i desse tider. Alle rundt oss som er/var gravide hadde termin i mars (unntatt en av de, som ganske nylig fortalte at hun ventet)

Første fikk 7 februar, 1 mnd før termin, men med en "ferdig" baby, var litt vanskelig å beregne termin på henne, siden hun ikke ante at hun var gravid før de var langt på vei. Så det var overraskende. Å nå kommer de på rad å rekke! Blir jo fattig av alle barselsgavene! :ler: Neida, det er baaare koselig! Herlig å ha mange småtroll man kan kose på! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Moro med så mye babyer da :-D Rart hvordan plutselig alle blir gravide samtidig. Skjønner godt du blir babysyk selv da...

Bra at legene er positive til å jobbe i barnehage. Greit du får prøve deg, men blir fulgt ordentlig opp. Da er det litt tryggere å prøve seg. Håper virkelig du får jobben.

God helg :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, babysyken blir ganske kraftig under slike babyboomer! Men om jeg får jobb i barnehage regner jeg med den roer sej kraftig! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...