Gjest gjest1 Skrevet 25. april 2003 #1 Del Skrevet 25. april 2003 For å si det sånn jeg gleder meg til middag i dag. Meksikansk fiskepakke Til hver fiskepakke trenger du ca. 200 gram hvit mager fisk( torsk, lyr, hyse, sei) Til fire fiskepakker trenger du i tillegg: 1 liten boks maiskorn 1 hakket rød eller grønn paprika 1,5 dl ferdig salsa eller tacosaus 1 dl hakket fersk koriander eller persille. Litt smør eller olje. Fire store ark aluminumsfolie. Slik gjør du: Smør arket med olje/smør Fordel grønnsakene, legg på fisken og legg salsaen på toppen. Brett sammen til en tett pakke. Denne kan du steke i stekovn på 200 grader i ca 15 min Dryss persille over ved servering. Serveres med ris til. Du kan og lage pakken i microen, men da må du bruke bakepapir. Legg på fat og ved 600 watt i 4-6 min la hvile i 2 min før servering. Fritt etter dagens ”Fiskaren ” 24/4 2003 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 25. april 2003 #2 Del Skrevet 25. april 2003 må det være hvit fisk? Liker egentlig best rød fisk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 25. april 2003 #3 Del Skrevet 25. april 2003 Har laget andre typer fiske pakker med både rød og hvit fisk( ikke samtidig) og det har vært veldig vellykket. Så du kan jo bar prøve. ( eller vil du jeg skal ringe skribenten i fiskaren?) I oppskriften står det mager fisk. Smaksmessig så er jo hvit fisk litt mer smaksnøytral enn rød fisk. Bortsett fra Sei som egentlig ikke er en hvit fisk, men grå. Fargestoffet som gir den karakteristiske fargen er også en smak. Hvis du skjønner hva jeg mener. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 25. april 2003 #4 Del Skrevet 25. april 2003 takk for info... Og ja, jeg har alltid lurt litt på det der med sei :D Den er jo ikke hvit, så hvorfor kalle den hvit da?? men kveite og steinbit liker jeg, så det kan vel også brukes....hm.. tror det er best du ringer redaktøren ja :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 25. april 2003 #5 Del Skrevet 25. april 2003 kveite, steinbit, breiflabb Hvem lar seg stoppe av en oppskrift, ikke jeg i allefall. Bruker de til inspirasjon og legger til og trekker fra alt ettersom. Ps Redaktøren hadd tatt tillig helg..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
~nette Skrevet 25. april 2003 #6 Del Skrevet 25. april 2003 Det er klart det går fint å bruke rød fisk! Dette ser ut som en litt typisk "man tager hva man haver" rett, er sikkert kjempegodt med skalldyr i også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå