Gå til innhold

Meksikansk fiskepakke til helga.


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Gjest gjest1

For å si det sånn jeg gleder meg til middag i dag.

Meksikansk fiskepakke

Til hver fiskepakke trenger du ca. 200 gram hvit mager fisk( torsk, lyr, hyse, sei)

Til fire fiskepakker trenger du i tillegg:

1 liten boks maiskorn

1 hakket rød eller grønn paprika

1,5 dl ferdig salsa eller tacosaus

1 dl hakket fersk koriander eller persille.

Litt smør eller olje.

Fire store ark aluminumsfolie.

Slik gjør du:

Smør arket med olje/smør

Fordel grønnsakene, legg på fisken og legg salsaen på toppen.

Brett sammen til en tett pakke.

Denne kan du steke i stekovn på 200 grader i ca 15 min

Dryss persille over ved servering.

Serveres med ris til.

Du kan og lage pakken i microen, men da må du bruke bakepapir.

Legg på fat og ved 600 watt i 4-6 min la hvile i 2 min før servering.

Fritt etter dagens ”Fiskaren ” 24/4 2003

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest gjest1

Har laget andre typer fiske pakker med både rød og hvit fisk( ikke samtidig) og det har vært veldig vellykket.

Så du kan jo bar prøve. ( eller vil du jeg skal ringe skribenten i fiskaren?)

I oppskriften står det mager fisk.

Smaksmessig så er jo hvit fisk litt mer smaksnøytral enn rød fisk.

Bortsett fra Sei som egentlig ikke er en hvit fisk, men grå. Fargestoffet som gir den karakteristiske fargen er også en smak. Hvis du skjønner hva jeg mener.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

takk for info... Og ja, jeg har alltid lurt litt på det der med sei :D Den er jo ikke hvit, så hvorfor kalle den hvit da??

men kveite og steinbit liker jeg, så det kan vel også brukes....hm.. tror det er best du ringer redaktøren ja :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

kveite, steinbit, breiflabb

Hvem lar seg stoppe av en oppskrift, ikke jeg i allefall.

Bruker de til inspirasjon og legger til og trekker fra alt ettersom.

Ps Redaktøren hadd tatt tillig helg..... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er klart det går fint å bruke rød fisk! Dette ser ut som en litt typisk "man tager hva man haver" rett, er sikkert kjempegodt med skalldyr i også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...