Gjest Anonymous Skrevet 25. april 2003 #1 Del Skrevet 25. april 2003 og disse har ulik steketemperatur, hva gjør dere da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa_ Skrevet 25. april 2003 #2 Del Skrevet 25. april 2003 Trenger egentlig litt flere opplysninger. F.eks lammestek og gratinerte poteter. Steken lager je på relativt lav temp. Ca 160 grader. Og potetene ved 225. Når termometret i steika viser 65 grader tar jeg den ut og pakker den inn i folie. Da er potetene nesten ferdig kokt i panne på ovnen, heller de over i et ovnsfast fat og setter de i ovnen til gratinering. Da får steika tid til å hvile og jeg får laget sausen. pulverheksa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå