Gå til innhold

Når flere retter skulle vært i stekeovnen samtidig


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest pulverheksa_

Trenger egentlig litt flere opplysninger.

F.eks lammestek og gratinerte poteter.

Steken lager je på relativt lav temp. Ca 160 grader.

Og potetene ved 225.

Når termometret i steika viser 65 grader tar jeg den ut og pakker den inn i folie. Da er potetene nesten ferdig kokt i panne på ovnen, heller de over i et ovnsfast fat og setter de i ovnen til gratinering.

Da får steika tid til å hvile og jeg får laget sausen.

pulverheksa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...