Gjest Anonymous Skrevet 24. april 2003 #1 Del Skrevet 24. april 2003 Vi ønsker oss MANGE forslag til velkomstdrinker Vil ha noe som er friskt og gjerne enkel å lage, eller som kan lages dagen i forveien(finnes det noe slikt? :oops: ) Vi vil servere både med og uten alkohol så det hadde vært greit med en type som passer begge deler. snartgift 28.06.03 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
myagi Skrevet 24. april 2003 #2 Del Skrevet 24. april 2003 Skulle ønske jeg visste om noen stilige,men jeg har ingen på stående fot. Det har kommet en ny likør for ikke lenge siden,De Kuyper Sour Apple. Den er kjempegod og kan varieres så den blir både søt (damer) og sur(menn) 8) Du får heller si ifra hvis du trenger en after-dinner cocktail. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augustbrud02 Skrevet 24. april 2003 #3 Del Skrevet 24. april 2003 Vår velkomstdrink er like god med og uten alkohol, og det er jo veldig enkelt. Desverre har jeg ikke noen konkret oppskrift, da vi bare slumper når vi blander. Men ingrediensene er: -Sprite -Tom Collins mix -Aprikos-mix -Lime I tillegg kan man ha i litt Grape Soda og fruktbiter om man vil. Friskt, enkelt og godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 24. april 2003 #4 Del Skrevet 24. april 2003 I bryllup syns jeg det egentlig er mest stilig med musserende vin, champagne eller Kir Royal. Bowle eller fruktdrinkmixting er liksom ikke det jeg forbinder med den type fester. Kir Royal: 4 cl Creme de Cassis fyll opp med musserende i et champagneglass (6-8 cl) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaktus Skrevet 24. april 2003 #5 Del Skrevet 24. april 2003 Vi skal ha Kir Royal - som er musserende med litt tranebærjuice (eller lignende) i. Blir en flott farge som serveres i champagneglass - men er litt søtere enn musserende. Denne kan også lages med hvitvin. Som alkoholfritt alternativ synes jeg at Mozell er veldig greit! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RoadQueen Skrevet 24. april 2003 #6 Del Skrevet 24. april 2003 Vi skal ha Asti Martini og Mozell. Enkelt og greit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 24. april 2003 #7 Del Skrevet 24. april 2003 Champis og Mozell blir det her. Eller musserende vin blir det vel tenker jeg . Vil ikke ha Martini Asti, synes den er for søt. Har fått anbefalt en på polet, men husker ikke hva den heter. Kommer til å ha jordbær i champis-glassene, dekorativt og godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 24. april 2003 #8 Del Skrevet 24. april 2003 Jeg er synes at Champagne eller tørr musserende vin er det som passer best som velkomstdrink i bryllup. De som vil ha alkoholfritt kan få Mozell e.l. Kir Royal er også en variant som er fin. Men 4cl Creme de Cassis er ALT for mye. Det skal kun være litt likør nederst i glasset, som deretter fylles opp med musserende vin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
K. Skrevet 24. april 2003 #9 Del Skrevet 24. april 2003 Vi skal ha Martini Ast og Mozell med jordbær i. Lekkert og kjempegodt! K. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
14062003 Skrevet 24. april 2003 #10 Del Skrevet 24. april 2003 Codorniu Brut (Champagne) og Mozell eller ekte cider fra Askim bærpresseri. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 24. april 2003 #11 Del Skrevet 24. april 2003 Vi skal ha Martini Asti (fordi dette er "vår" drink) , og pærecider som alkoholfritt alternativ. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lin Skrevet 24. april 2003 #12 Del Skrevet 24. april 2003 slettet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 24. april 2003 #13 Del Skrevet 24. april 2003 Vil foreslå for dere som velger "sjampagenvarianten" at dere prøversmaker litt før dere går for en flaske. Mange en brud har valgt seg en flaske de har hørt om, eller fått anbefalt på polet og ikke har likt den. DEt er liksom så fint å drikke sjampis, men sannheten er at det mest som serveres er ikke sjampis, men musserende vin. Det finnes knapt champagne til under 300 kr flasken. Ser at enkelte velger Asti spumante, og selv om dett er mer en musserende som går ypperlig til dessert så er jeg enig med dere. Det er en god sprudlende søt sak som mange liker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
14062003 Skrevet 24. april 2003 #14 Del Skrevet 24. april 2003 Vil foreslå for dere som velger "sjampagenvarianten" at dere prøversmaker litt før dere går for en flaske. Her var det ingen diskusjon om hva vi skulle ha til velkomstdrikk og dessertvin - Codornu Brut og Samos Doux. Codornu Brut fordi det er det eneste jeg liker av "champagne". Det er ikke Champagne, for den er fra Spania, men laget akkurat slik de musserende vinene i distriktet Champagne er laget. Den er også ganske rimelig i pris (både i Norge og Sverige). Jeg har smakt ekte Champagne til flere hundre kroner flaska uten å like dem. Samos Doux er valgt til dessertvin (ennå vi ikke aner hva desserten blir) fordi det er en god og søt vin som betyr mye for min kjære og meg. Vi var på vår første ferie sammen på Samos i 2001 og drakk da mye lokal vin. Samos Doux er imidlertid ikke å få tak i på norske vinmonopol, så den ble kjøpt inn sammen med all den andre alkoholen (Vikingfjord, Bombay Sapphire, Bacardi, Larsen VS, Château du Breuil VSOP, Baileys,Sheridans,Jameson, Famous Grouse, Ballantines, Laphroaig, Codorniu Clasico Brut, Samos Doux - hvitvin og rødvin til maten). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cinderella2003 Skrevet 24. april 2003 #15 Del Skrevet 24. april 2003 Jeg har tatt vare på en test som ble gjort i KK like før jul. Det var test av musserende viner. Vinneren av testen ble Toso Asti (62 kr flaska) Denne vinen er søt med "fyldig lukt av bær og med smak av stikkelsbær, fin frukt og sødme" Vi har kjøpt inn denne som velkomstdrink til middagsgjestene. Den passer vistnok supert til jordbær. Kaffegjestene får en drinkmiks vi har kjøpt på partyman. De annbefalte den. Ellers er det Mozell til de som vil ha alkoholfri drikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 24. april 2003 #16 Del Skrevet 24. april 2003 Jeg takker for alle svar :D Tar gjerne imot flere Vell, vi går for en musserende, tror vi, vi har et par måneder å prøve ut alle forslagene Gøy skal det bli Det er jo helg snart, så lørdag er jo en bra dag å begynne på, eller hva snartgift 28.06.03 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stardust Skrevet 25. april 2003 #17 Del Skrevet 25. april 2003 Jeg har samlet noen oppskrifter for champagne-cocktailer som jeg tenkte å velge en av selv. Ikke alle er like enkle, men jeg synes alle ser gode ut. Tenker spesielt på "Marilyn Monroe" selv, eller kanskje "Joly de Luxe". vi får se. Her er ihvertfall noen forslag til alle sammen! Mimosa 6 cl. Friskpresset Appelsinjuice 6 cl. Champagne Blandes forsiktig i en nedkjølt mugge og helles over i et nedkjølt champagneglass Pyntes med appelsintwist (+1 cl. Grand Marnier = Grand Mimosa) Ritz Fizz 1 cl. Amaretto 1 cl. Blå Curacao 1 cl. Friskpresset Sitronjuice 10 cl. Champagne Helles direkte i et nedkjølt champagneglass Bellini 3 cl. Hvit Ferskenpuré 10 cl. Prosecco Del den hvite ferskenen i to og ta ut stenen. Press ut juicen av ferskenen med elektrisk juicepresse og sil juicen gjennom en finsiktet sil. Juicen må kjøles til den er helt iskald. Når du lager Bellini er det en fordel å lage flere som du blander sammen i en stor mugge. Ha i den kalde ferskenpuréen og hell deretter iskald prosecco i muggen. (Hell forsiktig for å unngå skumming.) Rør deretter forsiktig om, fyll Bellini opp i kalde champagneglass og server. MERK: Det skal aldri brukes is i Bellini – derfor er det meget viktig at alle ingrediensene er iskalde. Hvis ferskenjuicen ikke er søt nok kan du tilsette sukkerlake. Jolly de luxe . 1 cl. 3 års Havana Club Rom 2-3 cl. Jordbærpuré (laget av friske jordbær og sukker i en hurtigmixer) 10 cl. Champagne Ha alle ingrediensene i en mugge og rør forsiktig om , og hell det over i et kaldt champagneglass. Pyntes med et sukret jordbær Marilyn Monroe 2 cl. Apfelkorn 1 cl. Grenadin 12 cl. Champagne Helles direkte i et nedkjølt champagneglass Pyntes med marascino kirsebær Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
@lfakrøll Skrevet 25. april 2003 #18 Del Skrevet 25. april 2003 Forslag til musserende vin som ser lekker ut i glasset er "Blue Non Gold" Den har små 22 karats gullblad i - og prisen er rett over 90 kr. tror jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felix Skrevet 25. april 2003 #19 Del Skrevet 25. april 2003 Ritz Fizz og Mimosa som beskrevet ovenfor er virkelig å anbefale! Selv skal vi ha Bollinger Champagne. Min favoritt! :D Blir tørst av tanken.. A glass of bolly, and we'll have a jolly good time! hi hi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 25. april 2003 #20 Del Skrevet 25. april 2003 Blue Nun med gull ser kanskje festelig ut, men det smaker j*****! Fysja meg :-( Jeg er jo en klar forkjemper for Champagne i bryllup, men et annet morsomt alternativ kan jo være Arbor Mist Blackberry Merlot. Dette er en vin som er laget på Merlot og smaksatt med naturlig bjørnebærekstrakt. Det høres kanskej litt rart ut, men er faktisk svært så friskt og godt. Den koster 68,50.- på polet, så det kan jo være verdt å kjøpe en flaske og prøve? Serveres godt avkjølt, gjerne med en isbit i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå