Gå til innhold

Cottage Cheese


Titta

Anbefalte innlegg

Blingset tydeligvis da jeg handlet tidligere idag og kom hjem med et beger cottage cheese isteden for creme fraiche.

Har aldri vært borti cottage cheese. Hva i all verden skal jeg bruke det til? Smakte litt på det og synes egentlig ikke det var så veldig godt bart, men kanskje hvis en har det i noe mat?

Så altså, hva bruker du cottage cheese til?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest hyggelig

bland det med eple/kiwi/banan/hvaennduharhjemme og spis med skje.

hvis du ikke liker smaken no' særlig kan du lage lasagne og blande cottage cheese og avrent, frossen spinat og bruke dette istedenfor ostesaus.

jeg lagde en slik lasagnevariant senest i helga, og den ble veldig god:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips.

Skal prøve det på brødskiven til kveldsmaten idag så får vi se hvordan det faller i smak. Tror jeg prøver med kanel på, det høres spennende ut.

Skal ha lasagne senere i uken, så hvis jeg ikke synes det er godt på skiven så prøver jeg hyggelig sitt tips :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg bruker cottage cheese som sunn kosemat: enten på et tynt knekkebrød med lettsyltetøy, eller med eplebiter og kanel. Og så hender det at jeg bruker det som vanlig pålegg, feks med avokado&pepper, kyllingpålegg eller strimler av salami, tomat&agurk&pepper...

I tillegg så har jeg brukt det som paifyll, feks, det funker veldig godt til det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker faktisk cottage cheese i pannekaker!

1pk cottagecheese

5 egg

3dl mel

og melk til ok konsistens...

Jeg kjører røren i stavmikseren for å fjerne klumpene...

Litt sunnere enn vanlige pannekaker, og smaker enda bedre (faktisk)!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, hva synes du? :)

Bare blæh !!

...kan ha sammenheng med at jeg vanligvis tar kaffen svart!

Men, det var en ny opplevelse iaffal, ting å ta med seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Oh, her var det mange fine tips. :)

Jeg pleier å bruke det til pålegg, gjerne med løk, paprika, agurk el. på. Og masse nykvernet sort pepper. Det er litt smakløst for seg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oh, her var det mange fine tips. :)

Jeg pleier å bruke det til pålegg, gjerne med løk, paprika, agurk el. på. Og masse nykvernet sort pepper. Det er litt smakløst for seg selv.

..minner litt om potetsalat, egentlig. :kaffe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...