Gjest Nivvy Skrevet 10. april 2003 #1 Del Skrevet 10. april 2003 Innmaten er greit å lage, tar man det man selv ønsker MEN, hva skal jeg bruke som "wraps" ? Vårrullen man får kjøpt rundtomkring er rullet inn i noe pannekakefettlignende greier som jeg beklageligvis ikke helt vet hva er Leste, et eller annet sted for en stund siden her inne, om noen som skulle lage hjemmelagede vårruller...husker ikke hvem eller hvor Så, noen som vet hva man bruker som "rull" i vårrull når man lager dette hjemme? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 10. april 2003 #2 Del Skrevet 10. april 2003 tror vårruller skal lages av rispapir. Tror det er alt for komplisert å lage selv, men vet at du får kjøpt frossen vårrulldeig på innvandrerforretninger. Den er som regel ferdig utkjevlet og kuttet i passe størrelser, så det er bare å fylle oppmed godsaker :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nivvy Skrevet 10. april 2003 #3 Del Skrevet 10. april 2003 OOooh, hehe, jeg lurte jo på hvor man får kjøpt slikt, tenkte ikke å lage det helt fra scratch! Kokk kan jeg leke, men ikke mesterkokk Takk for tipset, får ta meg en tur....hms, selv om jeg har hørt mye merkelig om innvandrerbutikker, insekter, egg, larver, osv... Nei, jeg må nok prøve! Takk for tipset, onyx! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 10. april 2003 #4 Del Skrevet 10. april 2003 Jeg har kjøpt vårrull deig(papir i innvandrer butikker i årevis, og lever fortsatt. De finnes i frysedisken og er lag på lag ferdigutrullet deig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 10. april 2003 #5 Del Skrevet 10. april 2003 ser du bor i Bergen, så da kan du jo prøve Tahn Cat mat vaskerelven) eller eksotisk torg (vektertorget). De har litt forskjellig utvalg, men vårrulldeig tror jeg de har begge plassene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 10. april 2003 #6 Del Skrevet 10. april 2003 Jeg bruker å kjøpe de frosne vårrull omslagene, de ligner litt på pasta"flak". Rispapir smakte dritt. Handler mine på Than cat mat i Bergen. De som jobber der er litt sure men mørner når man har gått der none ganger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 10. april 2003 #7 Del Skrevet 10. april 2003 Spring Roll Pastry.. Fåes i innvandrer butikker, i frossen disken. Er sånne tynne flak. Mm sulten gitt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 10. april 2003 #8 Del Skrevet 10. april 2003 Det heter Spring Roll Pastry, evt. Filo Du finner det som regel i frysedisken i asiatiske dagligvareforretninger Legg fyllet langs den ene kanten av deigflaket, Brett inn sidene og rull sammen. Pensle kanten med litt avnn så "limer" det bedre. Det er super enkelt :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nivvy Skrevet 10. april 2003 #9 Del Skrevet 10. april 2003 Får prøve Than Cat mat, da! Takk for alle tipsene, nå blir det vårrull til helgen!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dr Zoidberg Skrevet 11. april 2003 #10 Del Skrevet 11. april 2003 Than Cat er boikottet fra enkelte transportører i Bergen (blant annet min arbeidsgiver), fordi matvarene ofte har med seg blindpassasjerer. Sjefen min fortalte om nettopp denne forretningen og matvarene dens, og en episode hvor noen kolli definitivt hadde infisert et annet kolli ombord på vogntoget, med møll. Dette andre kolliet var asiatiske stoffer, så det var på langt nær vanskelig å bevise. Det infiserte kolliet ble overtatt av toll og forsikringselskap, og etterpå erklært infisert med egg. Til skrekk og advarsel. (da kjører jeg deg heller til byen og kjøper vårruller på Mix'en, pus) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 11. april 2003 #11 Del Skrevet 11. april 2003 Da vi "begynte" å lage vårruller for mange (sikkert 25) år siden, pleide vi å lage tynn pannekakerøre. så stekte vi tynne, tynne pannekaker på den ene siden. Siden la vi fyllet på og brettet sammen. Som "lim" brukte vi eggehvite. Jeg syns fremdeles dette er den varianten som smaker aller best... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nivvy Skrevet 12. april 2003 #12 Del Skrevet 12. april 2003 PostIt: ja, jeg har laget den versjonen da putter jeg dem i en ildfast form og strør ost på toppen! Kjempegodt! ..men ikke helt vårrull WildThing: Skader vel ikke å prøve Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dr Zoidberg Skrevet 12. april 2003 #13 Del Skrevet 12. april 2003 Neish, ikke så lenge det er du og ikke jeg som digger de der vårrullene. Men ikke kom og klag når du bokstavelig talt har sommerfugler i magen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nivvy Skrevet 12. april 2003 #14 Del Skrevet 12. april 2003 Høhø, har alltid sommerfugler i magen når jeg er med deg, så ...hvordan skal jeg merke forskjell Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå