Luzi Skrevet 29. oktober 2007 #1 Del Skrevet 29. oktober 2007 Til helga får jeg besøk av besteveninna mi, som skal bo hos meg mens hun er i byen. Hun er veldig helsebevisst, og spiser ingenting som er usunt. Alikevel vil jeg lage en litt spesiell frokost, så jeg tenkte på å steke grove pannekaker til frokost Jeg søkte litt rundt på forumet, men jeg kunne ikke finne noen tråd for dette. Kunne noen av dere være så snill å hjelpe meg med en oppskrift? Og helst så sunn som mulig. (så får heller jeg pøse på med syltetøy for å få dekket søtbehovet mitt ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kristin_ Skrevet 29. oktober 2007 #2 Del Skrevet 29. oktober 2007 (endret) Lag pannekaker med havremel! Det er kjempegodt! Havremel har de på de fleste store matbutikker, jeg kjøper på Meny. Bare bytt ut det vanlige melet med havremel (jeg bytter ut alt, men du kan også bruke en blanding) ellers bruker du bare en helt vanlig pannekakeoppskrift! Ikke bruk sammalt mel i stedet, det er dårlig! Endret 29. oktober 2007 av Kristin_ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luzi Skrevet 30. oktober 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 30. oktober 2007 takk for tips, da står havremel på handlelista mi:) (noen som har en god pannekake oppskrift? ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 30. oktober 2007 #4 Del Skrevet 30. oktober 2007 Jeg har ikke lagd havremelspannekaker, men oppskrift på pannekakerøre er stort sett veldig enkelt: Mel (ca 200-250 gr pr 7,5 dl melk) Melk litt salt egg (2 egg pr 7,5 dl melk ca?) Smeltet smør, for eksempel 2 ss (gjerne litt mer) pr 7,5 dl melk. Ha mel og salt i en bolle, bland egg og væske (og smeltet smør) og ha i, rør og spe ut til du får en passe røre, den skal være rimelig flytende. La svelle i minst en halvtime. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 31. oktober 2007 #5 Del Skrevet 31. oktober 2007 (endret) Dette er ikke helt pannekaker, mer lapper, men jeg spiser de til frokost hele tiden, og synes de er kjempegode! Grove bananlapper 2 ss flytende honning 80 g havrekli 160 g grovt sammalt rugmel 2,5 ts bakepulver En god porsjon linfrø Kardemomme ca 3 dl vann 2 ss rapsolje, eller annen smakfri matolje 1 banan Slik gjør du: 1. Bruk en teflonstekepanne og varm honningen på medium/lav varme til den blir flytende. Tilsett havreklien, rør rundt, og riste blandingen til den blir gyldenbrun og lukter litt nøtteaktig, på medium/høy varme 2. I mellomtiden har du blandet sammen det tørre, og har most klar en banan. 3. Tilsett den honningristede havreklien, og bland godt. 4. Ha i oljen og vannet, og rør til du får en fin og litt tykk røre. Ha i bananen, rør rundt 5. Stekes rett i teflonpanne, uten olje eller smør, på medium/høy varme Disse er kjempegode som de er, og er også veldig gode med ekte maplesyrup på God frokost! Endret 31. oktober 2007 av Rainbow Brite Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luzi Skrevet 31. oktober 2007 Forfatter #6 Del Skrevet 31. oktober 2007 åå, det hørtes knall godt ut. Skal få prøvd det ut en dag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 31. oktober 2007 #7 Del Skrevet 31. oktober 2007 åå, det hørtes knall godt ut. Skal få prøvd det ut en dag Fortell hva du synes da! Gøy med tilbakemelding! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mowgli Skrevet 2. november 2007 #8 Del Skrevet 2. november 2007 Dette er kanskje litt sent men jeg legger den nå inn allikevel....: Pannekakerøre 1 ½ dl sammalt hvete finhvete 1 ½ dl hvetemel 1 ts salt 5 dl melk 4 egg 1 revet gulrot Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå