Gå til innhold

Høstens vakreste eventyr.


Pasha

Anbefalte innlegg

Ellers var babysvømmingen en stor sukesess :) Storkoste seg og ble dødlig fornærmet på oss når det var over :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I går var jeg på besøk hos en annen kg-baby. Nemlig Nigo sin :) Var så liten og søt så.. (ja..babyen altså.. selv om nigo er søt hun og da :ler: ). Kan ikke huske at knirket har vært sååå liten jeg... og hun var jo enda over 1 kg mindre enn hva wanda var... Rart det der med hukomelsen.

I dag tenkte jeg å tusle bort på helsestasjonen.. skal være en dame fra en barnehage der i dag og fortelle litt om barnehager. Sikkert greit å få med seg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, man glemmer fort hvor små de har vært. En kollega av mannen venter smått hvert øyeblikk, så jeg gleder meg til å se krabaten deres :)

Kjekt med babysvømming, det skal vi også prøve etterhvert. Han elsker jo å bade, blir helt salig i blikket da :)

Husker ikke om du skrev noe om det, men fikk knirket noen reaksjon på vaksinene på 3-mndkontrollen? Her skal det vaksineres om en uke, og jeg gruer meg veldig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble veldig sutrete av det, og litt slapp og trøtt. Men heldigvis ingen feber. Den ene stikket ble litt ømt da. (er vistnok verre den ene av de dem setter).. gav en stikkpille ved 6-tiden om kvelden og det hjalp veldig det. ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Revenka

Hadde vært kjempekjekt med termin i begynnelsen av november. Bare det er full klaff på første pp. Det er lov å håpe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg hadde jo regnet med å få en november unge, siden jeg hadde termin seint i oktober.. men så ble det jo heller en september unge. ble litt overrasket da ja :ler2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

liker september barn jeg :ler:

Desutten var jo knirket mitt smart som ble født den siste dagen i mnd. Da fikk jeg jo nemlig barnetrygdt for hele oktober. hadde hun ventet til dagen etterpå, hadde jeg ikke fått før i november :fnise:

er det-det man kaller for bra planlegging?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Septemberbarn er UTROLIG vakre ja!!! :fnise:

Vi hadde jo begge termin i oktober..så sånn sett ble det jo et lite plaster på såret å få barnetrygd for oktober..når vi gikk glipp av de 3 "hvileukene" før termin!! ;) Men hadde jeg fått valgt tror jeg at jeg ville ha fått til termin, og heller fått hvilt meg litt de 3 ukene man har til rådighet!! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Greit med et lite plaster på såret der ja :ler:

men ville nok heller ha hvilt meg litt mer jeg også ja..

(også blitt ferdig på jobben først.. ikke sende mld til sjefen etter fødsel og si at jeg ikke kommer på jobben i morgen siden jeg har blitt mamma :ler: )

Endret av Pasha
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går var vi på felles 4mnds kontroll på helsestasjonen.. dvs var ikke akkruatt så mye kontroll da. Kunne måle og veie hvis vi ville, også satt vi i barselgruppa og pratet litt.

Knirket sine vitale mål nå er 61,5cm og 5290 gram. helt perfekt med andre ord :sjarmor:

I dag har vi vært på babysang og det var populært. Lå og smilte og pratet mens vi var der :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns kontrollene med barselgruppa er koselige :) Greit å bli kjent med andre som har like gamle barn, og som attpåtil bor i nabolaget!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 2 uker senere...

Flott vekst på lille knirket det ja!! :) Begynner å bli stor nå!! :)

Babysang er en stor hit her i gården også..lillemannen ligger og gurgler og smiler! Han elsker å se på de litt større barna som leker også! Utrolig sosialt og kjekt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Begynner å bli stor nå ja. Har vel fordobblet vekta si nå tenker jeg. Bra gjort det :)

Babysang er jo veldig koselig det. Godt å komme seg litt ut å være litt sosial også.

Nå har vi også prøvd å ta kollektivtransport. Skulle treffe noen venniner i Oslo, men var bilfri den dagen, så da ble det buss og tog da. Gikk veldig bra :) Lot vogna være hjemme og brukte sjalet på magen. Fant ut at siden eg nok kom til å reise hjem i rush-traffiken hadde det vært litt slemt å ta opp masse plass på toget med en diger vogn. Satt bare å smilte og koste seg. Sov litt også på veien.

Til uka skal jeg reise å besøke tremingen til knirket, som er født 2 dager seinere. Hadde vi begge født når vi egentlig skulle så skulle han egentlig ha vært nesten 6 uker eldere. Men når ingen av oss greite det, så ble plutslig knirket eldst. Forhåpentlgivsi så kommer også en tredje tremingen. Som er 2 uker eldere enn disse to igjen. Moro med så tette slektinger. og moro å se de sammen. Der snakker vi virklig om tripp-trapp-tresko sånn str messig.

Ellers koser vi oss masse hjemme. Prøver å gå en tur hver dag dersom været tilater det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fordobling av fødselsvekta ja!! Det har ikke vi klart enda! :)

Kollektivtransport med vogn fungerer stort sett utmerket! Jeg har ikke så mye valg egentlig siden jeg ikke har førerkort! Det dumme er at her hos oss er det ofte bussene ikke har plass til å ta vogna med inn..så det har hendt seg at jeg har måttet sitte med lillemann på fanget! Det syns jeg ikke så mye om jeg altså! Noe helt annet på toget ja!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hadde jo ikke så stort utgangspunkt vi da :ler:

Lillemannen deres veide vel ca 1kg mer han? Og da blir det jo plutslig 2kg mer han på legge på seg for å fordoble den. krever jo litt mye det på bare 2 uker ekstra.

Er så vant til å ha bil jeg da..så svært sjeldent jeg tar noe som helst av kollektivt. Litt skummelt å ha han løst på fanget på buss ja.. når jeg bruker sjalet så sitter hun jo godt fast i det minste. Bussene her er jo ganske nye og fine,. så ikke noe problem med barnevogn her egentlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...