Gjest indiangranny Skrevet 7. april 2003 #1 Del Skrevet 7. april 2003 Bhuna Gosht 750 gram svinefilet 2 ss korianderfrø,grovstøtt 1 ts nykvernet svart pepper 1 ss paprikapulver 4 ss olje salt korianderbalder og sitronbåter ,til servering. Del fileten på langs og skjær de i biter.Bland koriander,pepper,paprika og en halv ts salt.La dette stå og marinere 1 time.Varm oljen i en stor stekepanne og brun det raskt på alle sider og la kjøttet trekke på svak varme i 5 min og til det er gjenomstekt.Snu det ofte under etterstekingen.Legg kjøttet opp på fat grainer med hakkede korianderblader og sitronbåter.Serveres med indisk brød og en salat. Dette er nok til 4 personer. Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest change Skrevet 8. april 2003 #2 Del Skrevet 8. april 2003 Hei Indianlady :D Det så veldig godt ut,men hvor mye paprika skal jeg ta? Er det pulver eller fersk? Change Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest indiangranny Skrevet 8. april 2003 #3 Del Skrevet 8. april 2003 Hei Indianlady :D Det så veldig godt ut,men hvor mye paprika skal jeg ta? Er det pulver eller fersk? Change Hei :D 1 ss paprikapulver sjekket oppskriften må.takk for at du tipset meg går inn og retter det opp. klem Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 9. april 2003 #4 Del Skrevet 9. april 2003 Åh...dette så godt ut Vi spiser en del svinekjøtt, men dette så ut som en kjerkommen variasjonsmulighet. Er utrolig glad i indisk mat, men har ikke vært noe flink til å lage det selv etter at den indiske restauranten her i byen ble lagt ned (de hadde vært uheldige med plasseringen stakar). Må nok prøve meg litt mere, for det er jo så godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kira Skrevet 9. april 2003 #5 Del Skrevet 9. april 2003 Det er kjempegodt! Moren til ei venninne av meg laget det engang. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 21. april 2003 #6 Del Skrevet 21. april 2003 Prøvde denne i går, og den var kjempegod Fikk ikke tak i fersk koreander, så det måtte jeg droppe denne gangen. Brukte en dressing av rømme med sitron på salaten, og det passa kjempefint. I dag står kyllinge med spinat for tur, vi koser oss med godt mat i påsken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå