Gå til innhold

Hvordan røre smøret hvit?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Jeg er ikke akkurat norges største husmoremne, så nå trenger jeg hjelp. Hvordan i alle dager skal man røre smøret hvitt? Det står dette i en oppskrift jeg har, men jeg skjønner jo ikke hva jeg skal gjøre.

Kan noen hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Smøret må vere temperert.Bland i sukkeret og rør. Lettere hvis du har det litt i varmt vannbad.Rør ei lita stund og det blir hvitt.

Lykke til.12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det beste er å ha en mixmaster eller kjøkkenmaskin og sette den i gang med romtemperert smør og sukker.

Blandingen skal være nesten helt hvit og luftig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Men det skal faktisk ikke være sukker i dette her, kun smør... Går det fortsatt bra å få det hvitt med en miksmaster?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Jeg prøver jeg så får vi se hvordan det går...

Tusen takk for hjelpen iallfall! Kjempesnilt.

Kanskje det blir husmor en gang av meg også, man lærer jo stadig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Anonymous

.. eller sett smøret en bitteliten stund i mikrobølgeovn, så blir det lett å røre hvitt. Mikrobølgeovn er kjempelur til baking, jeg smelter/mykner både smør og sjokolade i den, og varmer vann og melk til gjærdeig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...