BlackBerry Skrevet 23. september 2007 #1 Skrevet 23. september 2007 Hva blir best? Steke indrefilet av svin i ovnen eller i stekepanne? Og hvor lenge skal den stekes? Jeg vil ikke ha den rosa inni.
Bokormen Skrevet 23. september 2007 #2 Skrevet 23. september 2007 Hva blir best? Steke indrefilet av svin i ovnen eller i stekepanne? Og hvor lenge skal den stekes? Jeg vil ikke ha den rosa inni. Matprat foreslår følgende: Indrefilet ca200 g: Brunes i panne, etterstekes i ovn på 125 °C, Bruk steketermometer. Rosa 70 °C, Grå: 76 °C
Gjest Elfrida Skrevet 23. september 2007 #3 Skrevet 23. september 2007 Jeg ville brunet den i panna og etterstekt den i ovnen. Sett inn et steketermometer. Ved 70 grader er den gjennomstekt. Husk å la kjøttet hvile en god stund før du skjærer det opp, gjerne 15-20 minutter.
Gjest Gjest Skrevet 23. september 2007 #4 Skrevet 23. september 2007 Matprat foreslår følgende: Indrefilet ca200 g: Brunes i panne, etterstekes i ovn på 125 °C, Bruk steketermometer. Rosa 70 °C, Grå: 76 °C Hvor lang tid tar det ca før den når 70 grader?
Gjest Gjest Skrevet 23. september 2007 #5 Skrevet 23. september 2007 Om du har leirgryte, er den perfekt. Brun fileten i panna, gi den så opptil en time i ovnen ved 175 grader. Kjøttet blir mørt selv om du ikke har steketermometer og kan følge med på temperaturen inni kjøttet. Hvor lang tid det tar før den er gjennomkokt, kommer an på hvor stor indrefileten er. Et eksempel på steketid: http://www.fam-ravndal.com/wwo/index.php/Indrefilet_av_gris
Gjest Gjest Skrevet 23. september 2007 #6 Skrevet 23. september 2007 Hvor lang tid det tar før den er gjennomkokt, Gjennomstekt skulle det være
Gjest Gjest Skrevet 23. september 2007 #7 Skrevet 23. september 2007 Om du har leirgryte, er den perfekt. Brun fileten i panna, gi den så opptil en time i ovnen ved 175 grader. Kjøttet blir mørt selv om du ikke har steketermometer og kan følge med på temperaturen inni kjøttet. Hvor lang tid det tar før den er gjennomkokt, kommer an på hvor stor indrefileten er. Et eksempel på steketid: http://www.fam-ravndal.com/wwo/index.php/Indrefilet_av_gris Hvordan steker man det i leirgryte? skal den bløtlegges først? legge andre ingredienser oppi?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå