Gå til innhold

Indrefilet av svin


BlackBerry

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hva blir best? Steke indrefilet av svin i ovnen eller i stekepanne? Og hvor lenge skal den stekes? Jeg vil ikke ha den rosa inni.

Matprat foreslår følgende:

Indrefilet ca200 g: Brunes i panne, etterstekes i ovn på 125 °C, Bruk steketermometer. Rosa 70 °C, Grå: 76 °C

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville brunet den i panna og etterstekt den i ovnen. Sett inn et steketermometer. Ved 70 grader er den gjennomstekt.

Husk å la kjøttet hvile en god stund før du skjærer det opp, gjerne 15-20 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Matprat foreslår følgende:

Indrefilet ca200 g: Brunes i panne, etterstekes i ovn på 125 °C, Bruk steketermometer. Rosa 70 °C, Grå: 76 °C

Hvor lang tid tar det ca før den når 70 grader?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du har leirgryte, er den perfekt. Brun fileten i panna, gi den så opptil en time i ovnen ved 175 grader. Kjøttet blir mørt selv om du ikke har steketermometer og kan følge med på temperaturen inni kjøttet.

Hvor lang tid det tar før den er gjennomkokt, kommer an på hvor stor indrefileten er. Et eksempel på steketid:

http://www.fam-ravndal.com/wwo/index.php/Indrefilet_av_gris

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Om du har leirgryte, er den perfekt. Brun fileten i panna, gi den så opptil en time i ovnen ved 175 grader. Kjøttet blir mørt selv om du ikke har steketermometer og kan følge med på temperaturen inni kjøttet.

Hvor lang tid det tar før den er gjennomkokt, kommer an på hvor stor indrefileten er. Et eksempel på steketid:

http://www.fam-ravndal.com/wwo/index.php/Indrefilet_av_gris

Hvordan steker man det i leirgryte? skal den bløtlegges først? legge andre ingredienser oppi? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...