valmue Skrevet 3. april 2003 #1 Del Skrevet 3. april 2003 Vi skal kjøpe komfyr og jeg vurderer keramisk topp med induksjonsplater som et alternativ til gass. (kan ikke ha gass) Har noen erfaring med induksjonsplater? Er de så gode som selgerne hevder? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 3. april 2003 #2 Del Skrevet 3. april 2003 Tror de har de samme fordelene som gass ved at du har god kontroll med varmen. Har hørt at mange restauranter bruker denne typen komfyr fremfor gass, men at de er relativt dyre i innkjøp. Ønsker meg også en sånn komfyr..... Vet du forresten om du kan bruke vanlige panner og kjeler på en slik ovn? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
havsulen Skrevet 4. april 2003 #3 Del Skrevet 4. april 2003 Induksjonskomfyrer er raskere enn gass og kjeramiske topper. De er også lette å betjene, og du kan justere temperaturen mer presist.. Du kan bruke kokekar av jern, stål og andre materialer som fungerer magnetisk. Sjekk med en kjøleskapsmagnet mot grytebunnen - sitter den fast kan kjelen brukes! De fleste forhandlere selger også egne kjeler og kokekar laget spesielt for induksjonstopper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå