Gå til innhold

Skummelt, men åååh, så spennende


Amused

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Koselig på treff i går, var hyggelig å møte Knøttet og andre mammaer :biggrin: Gikk greit å busse også, T lå våken på vei til byen og bare kikket i taket, og på veien hjem sov hun. Sover bare halvtimesdupper, og det er litt trasig, for hun er jo så trøtt! Selv om jeg prøver å få henne til å sove videre, så går det ikke.

I dag har hun vært urolig, og hun kauker når hun er sliten :fnise: Roper og hoier og vil hverken sitte i vippestol eller ligge under babygymmen. Snakket med mamma, og hun sa jeg måtte prøve å overhøre henne, sette på noe musikk og la henne ligge litt alene. Så jeg la henne i vogna med smokk og koseklut og satte på litt klassisk musikk. Jaggu sovnet hun av seg selv! :danser: Hun sutret litt, men jeg snakket til henne og strøk henne litt på kinnet med jevne mellomrom, vil jo ikke at hun skal ha det fælt, da.

Sovnet 19.30 i kveld, jeg prøvde å holde henne oppe lengre, men hun var så trøtt. Vi la henne jo en tre kvarter senere enn normalt i går, og for en gangs skyld sov hun da helt til 3 i stedet for å våkne kl. 1 og 4 og 6 :danse: Håper det går bra i natt også *krysser fingre*

Min kjære er på fotballkamp, så nå skal jeg leke meg litt med Photoscape og prøve å lage et takkekort til gutta på jobben :) I morgen skal vi på babysang, gleder meg! :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillegutt også sutrer når han er trøtt... Utrolig hvor mye krefter den kroppen kan bruke på å ikke sovne når han er så sliten så slite...

Lykke til på babysang. Vi koser oss veldig på det, håper dere får det like fint.

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Koselig å møte deg også :)

S var akkurat som T på bussturen hjem, han lå og kikket og var rolig og fornøyd, heldigvis! Blir stresset om han sutrer og er urolig på bussen, bryr meg litt for mye om hva medpassasjerene mine tenker tror jeg :sjenert:

Så bra du fikk lagt henne og hun sovnet av seg selv! :tommelsmil:

Hva er Photoscape? Forstår jo at det er et bilderedigeringsprogram som Photoshop, men er det mer eller mindre avansert enn Photoshop osv? :klø:

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hva er Photoscape? Forstår jo at det er et bilderedigeringsprogram som Photoshop, men er det mer eller mindre avansert enn Photoshop osv? :klø:

:klemmer:

Photoscape er mye mer lettvint enn Photoshop, kanskje litt for lettvint, når jeg tenker meg om... Men mye fint man kan gjøre da, du laster det ned gratis fra www.photoscape.com :jepp:

Her har det vel vært dåp i helga? Håper det gikk fint :)

Trivdes lillejenta på babysang da?

:klem:

Det gikk sååå fint :biggrin: Babysangen ble avlyst, så vi venter i spenning til neste gang :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm... De siste ukene har jeg latt T sove ved siden av meg i senga etter frokosten hennes, fra ca. 7 til 9 :sjenert: Det tror jeg ikke var så lurt, altså. For nå våkner hun et par timer etter leggetid og gråter og gråter, og det eneste som hjelper, er å la henne sove ved siden av meg :sukk: Og det går ikke, for da for ikke jeg sove om natta... Så nå må jeg bare ha meg opp om morgenen, tror jeg :fnise: Får heller sove når hun tar formiddagshvilen, selv om den bare er på en halvtime. Eller kanskje den blir lengre når vi står opp tidligere? :vetikke: I kveld måtte hun til og med sovne ved siden av meg før jeg fikk lirket henne over.

Dåpen gikk fint! T gråt ikke engang da hun fikk vann på hodet, men ble veldig trøtt etterpå og sovnet på kirkebenken :ler: Skal ikke sove i armene mine, vet du ;) Bare om natta, det. Selskapet var koselig, selv om dama til pappa var knapp og virket som om hun kjedet seg :roll: Men utrolig koselig å se igjen alle sammen! :rødme:

Endret av Amused
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uh, mange oppvåkninger i går kveld, i hvert fall. Men slapp å ta henne opp av senga, heldigvis. Hun sover best på siden om natta, men nå snur hun jo seg over på ryggen, og da våkner hun og begynner å gråte. Og der er vi i gang igjen, bare 30 min. etter at hun sovnet... Stakkars lita, tror hun er litt forkjølet også.

Må prøve litt forskjellig, ja :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjedelig når bebisen bare vil sove ved siden av mor ;) Har en sånn en jeg og, er vel egentlig først nå den siste måneden at legging og soving har vært noenlunde problemfritt. Det går seg nok til hos dere og. Men sannsynligvis lurt å stå opp tidlig med bebisen. Har funnet ut at jeg må det her og.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I natt våknet hun kl. 3 og var lys våken i en time :roll: Gaulet og hvinte og hadde skikkelig fest, hørtes det ut som :fnise: Straks jeg la henne over i senga vår, sovnet hun. Og da sov hun til 8.45! Jaja.

Var på babysang i dag, kjempekos! T sov lite i dag, og sovnet med en gang jeg la henne i senga si - inne på hennes eget rom! Måtte prøve noe nytt, for det kan jo hende at det er lydene våre som vekker henne... Håper natta blir bra, altså. Jeg skal amme inne på rommet hennes, men håper det ikke blir før i 3-tida og at hun sovner igjen :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Så bra dåpen gikk så fint :) Skjønner godt at vesla ble sliten etter seremonien, stakkar ;)

Håper det gikk fint å ha henne på eget rom nå da, slitsomt med mange oppvåkninger og styr :troest:

Kjedelig med oppvåkning og at hun ikke sovnet før etter en time, da hadde jeg blitt skikkelig frustrert :sjenert: Har hendt vi har måttet legge S i senga vår midt på natta for å få han til å sovne også, noen ganger må man bare for fredens skyld...

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei, hei!

Gratulerer med vel overstått dåp, bra hun var så rolig i kirka :)

Irriterende med unger som er våkne i 1 time midt på natta ja, i hvert fall når man har blitt vant til at de sover søtt leeenge ;)

Men nå roper sjefen!

Håper dere har det bra :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det gikk bra å legge henne på eget rom, selv om jeg måtte inn og gi henne smokken på nytt sikkert hundre ganger ;) Dessuten savnet jeg henne noe voldsomt... :sjenert: Så nå ligger hun på vårt rom igjen, og i natt sov hun endelig sammenhengende fra 19.30 til 5! Da våknet jeg og lå og funderte på hva som hadde skjedd :fnise: Tror kanskje jeg ga henne smokken et par ganger, men må ha vært helt i ørska.

I dag var hun i storform! Lo da jeg lekte med henne, og rullet over fra mage til rygg! Kanskje ikke helt med hensikt, for hun strakte seg etter en leke, og så vippet hun over - to ganger *stolt*

Og i helga oppdaget vi at hun holder på å få sin første tann! :rødme: Allerede! Jeg var 4,5 mnd og min kjære var halvåret, så hun er tidlig ute, blir jo 4 mnd på torsdag. Artig :)

Har kjøpt inn en pakke risgrøt for å prøve etterhvert, men må visst ha måleskje for å måle opp mengden. Hvor får jeg tak i det, da? :vetikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Så flink hun var til å sove på eget rom! :biggrin: Skjønner godt at du savnet henne, jeg tror ikke jeg hadde greid å ha S på et annet rom :sjenert:

Flink til å sove lenge var hun også! :hoppe:

:hoppe: for første tann, og rulling! :hoppe:

Måleskje, ja... Har virkelig ingen peiling, men kan tippe da, hva med babybutikk? :vetikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Så moro med tann og rulling da :)

Blir stor jente nå!

Ang måleskje, så har jeg bare brukt vanlig teskje. Tror ikke det er nødvendig med måleskje. Bare ta en liten melkemengde (feks en isterning MM) og bland inn litt pulver til tynn grøt/velling. Jeg bruker i alle fall å ta litt "sånn ca". Man må ikke være heeelt nøyaktig. bare blande seg frem til den konsistensen man ønsker :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har jeg visst ikke vært på ei stund :sjenert:

Dagene går så fort, og jeg storkoser meg med lille T, som gjør nye framskritt hver eneste dag :rødme: Hun var 4 måneder på torsdag, og i går prøvde vi å gi henne en smaksprøve på grøt :hoppe: En måleskje er forøvrig 15 ml, hvis noen lurte på det ;) Ble mye smatting og grimaser i går, men i kveld laget vi grøten tynnere, og da spiste hun to teskjeer :biggrin: Hun har fått smake økologisk pæremos også, men det var visst sure saker :fnise:

I morgen skal vi kjøre til mamma, jeg håper det går greit med en timeslang biltur hver vei, selv om T bare sover 30 minutt av gangen. Har mange leker i bilstolen hennes, og så får jeg bare stoppe hvis det blir trøbbel ;) Er vel verst på hjemturen, for hun er ofte så veldig grinete etter kl. 17.

Hadde noen herlige netter i forrige uka, da hun sov helt til 4-5, men så havnet vi i samme tralten med oppvåkninger og pupp hver tredje eller fjerde time. Håper det hjelper med litt grøt, selv om jeg har mine tvil, jeg tror nemlig ikke at hun er sulten når hun våkner om natta...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så spennende med fremskritt og grøt! Begynner man med et par skjeer grøt i begynnelsen og jobber seg oppover altså? *har virkelig ikke peiling*

Kjedelig at det ikke varte med gode natterutiner, slitsomt å våkne hver 3-4 time, spesielt når det sannsynligvis ikke er nødvendig i og med at det ikke er pga hun er sulten! Håper det ordner seg :)

Lykke til på kjøreturen i morgen, går nok kjempebra! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...