Gå til innhold

Skummelt, men åååh, så spennende


Amused

Anbefalte innlegg

Det er så koselig å lese her inne Amused, og :hoppe: for økedøgn!!

Håper du, mannen og snuppa koser dere masse :-D

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er noen sånne dager, men så deilig med en rolig natt etterpå. Sånn er stort sett nettene her også :-D

Kose deg videre :klemmer:

Endret av jente 79
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hallo:

Idag var vi på bytur :hoppe: Jeg var rolig til å begynne med, men etterhvert som timene gikk, så ble jeg redd for når snuppa skulle våkne :flau: Da hun våknet og skrek til av sult, så fant vi en "gubbekafé", og så var det fram med puppen. Første offentlige amming, og jeg var superstressa og på gråten fordi jeg stressa så fælt :roll: Var sikker på at alle mislikte at jeg ammet offentlig, men hvor ellers skal man mate en liten baby, da? Og dessuten var det ingen som brydde seg likevel :sjenert: Mannen skrøt av meg, men jeg bare freste og ba ham holde kjeft :ler:

I ettertid er jeg glad vi fikk det til, lillesnuppa og jeg (og mannen selvsagt, han måtte jo hjelpe meg med dyne som ammepute osv.), og neste gang blir det nok lettere.

Hun fikk ny bleie etterpå, og sovna i vogna igjen. Men hun sov så urolig at både jeg og min kjære ble stressa og bare ville komme oss hjem... Huff, følte oss nok ganske så udugelige, begge to, selv om lillejenta hadde det kjempefint, egentlig. Det blir nok bedre med tiden, tenker jeg. Det er jo så nytt for oss alle, dette :rødme:

Katten har forresten tatt all ståheien med ro, han er ute og rangler om natta, og bryr seg ikke om å sove sammen med oss lenger :-D Vi tør jo ikke ha ham på soverommet nå som vi har baby, men det går kjempefint. Om dagen sover han søtt her inne, og får masse kos og oppmerksomhet :fnise:

I kveld blir det ostefondue til middag :sikle: Heldig jeg som har så flink kokkekjæreste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Det været som var i går og i forigårs var ikke helt godt for s

må babyer nei, merket det vi også :riste: Godt det er kaldere vær nå da. Hehe, sært å ville ha kaldere vær for engangsskyld ;)

Så bra det gikk bra med den første offentlige ammingen :tommelsmil: Blir stresset jeg også når jeg er i byen og han vil ha mat, og så føler jeg at alle ser på meg :sjenert: Men det har da gått veldig bra, det er rart hvor mye som går bare man må :jepp: Og man kan ikke bry seg om noen ikke liker at man ammer offentlig, skal man ha baby med til byen så må man det, man kan da ikke mure seg inne med babyen til man er ferdig med å amme heller!

Kos deg med ostefondue, og ha en fin helg! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det tar nok sikkert litt tid før man blir helt komfortabel med å amme ute etc, men jeg kan trøste deg med at jeg er rimelig sikker på at ikke folk ser på deg på den måten du føler. Prøver alltid å "snu" situasjonen, og jeg vet jo at ikke jeg ville tenkt noe over det om noen ammet babyen sin ute. Helt naturlig ting :)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra for første offentlige amming! :duskedame: Flink er du, Amused :)

Ostefondue høres himmelsk ut ... Kos deg masse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skjønner godt at du ble stressa! Må innrømme at det er akkurat slike situasjoner jeg gruer meg til... Men det høres ut som dere greide det kjempefint, og jeg er sikker på at ingen så "rart" på dere.

Ostefondue hørtes spennende ut :) Tror dette er den tredje dagboka i kveld som har gjort meg fysen på noe :sjenert: Matvrak, jeg? Neeeei... :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er lillesnuppa 3 uker! :bursdag::blomst:

Rekker ikke å sitere noen av dere, det er visst ei lillesnupp som holder på å våkne :fnise: Hun ligger så søtt på sofaen og grynter :rødme:

Tror nok amminga skal gå enda bedre neste gang. man blir nok vant til å amme offentlig etterhvert :jepp:

Fin dag i dag, har gått en lang tur på 1 time :hoppe:

Vekt før fødsel: +22 kg

Vekt 21 dager etter fødsel: +9,5 kg :danser:

Magemål 21 dager etter fødsel: +13 cm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 uker allerede. :-D

Koselig med trilletur.

:jepp:

Tenk at lillejenta er 3 uker alledere :hoppe: Synes du tiden går fort?

Ja, tenk det! Tiden går veldig fort, særlig denne uka har fløyet avgårde :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tiden flyr, ja. På mandag begynner min kjære på jobb, er spent på hvordan det skal gå. Nå er jeg jo ganske bortskjemt med at han står opp med lillesnuppa rundt 6, etter frokosten hennes, så jeg får sovet lengre :rødme: Men fra mandag av må jeg nok stå opp når hun våkner for dagen. Jaja, får trøste meg med at jeg kan sove senere, når hun har en av duppene sine. Problemet da er jo at jeg så gjerne skulle ha trillet en tur, trimmet litt, vasket klær og hus og ryddet i stedet for å sove. Men jeg vet jo at fungerer særdeles dårlig med lite søvn. Det verste med å våkne så ofte om natta er å sitte våken og amme, det kan jo ta opptil en time hvis hun ikke sovner igjen med en gang. Uff ja, det blir bedre snart :)

Vi har det jo så koselig, og jeg forguder dette lille vidunderet :rødme:

Har så rare drømmer for tiden, drømmer hele tiden at min kjære er utro, og i natt drømte jeg at vi måtte dele jenta vår med et annet par for resten av livet :gråte: Det var så fælt! Tror jeg drømmer om det jeg er redd for, å miste mine kjære :sjenert:

Var på hytta i går, det var kjempekoselig. Fikk litt avlastning så jeg fikk lagt meg nedpå og også gått en tur alene - deilig :sol:

I dag skal vi på Ikea, må få gjort barnerommet litt koseligere ;) Lillesnuppa burde hatt seg noen klær også, hun vokser så fort! Da vi veide henne på onsdag var hun 4730 g, det er 900 g opp på to uker! :-D

Næææh! Nå er det en elg i hagen vår! :hoppe: Haha! Første gangen jeg ser en elg på nært hold :hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut som du har det travelt, men koselig :) Det er vel slik det skal være :)

Ekkelt med sånne drømmer da... Heldigvis er det nettopp det, bare drømmer.

Lykke til på Ikea (på en lørdag...).

En elg i hagen?? Nå? Trodde de holdt seg i skauen på sommers tid jeg :ler: Her kommer de på besøk på vinteren, nemlig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bra dere koser dere! Blir spennende når mannen begynner på jobb igjen, men det går nok så bra så. Husk at ikke det er meningen at du skal rekke alt, så ta deg tid til å kose deg med lillejenta nå - ikke stress rundt med dårlig samvittighet for alt man ikke får gjort (dagens lille moralpreken fra meg! :-D )

Også må jeg jo bare underskrive Ella*: Lykke til på IKEA på en lørdag :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, det høres ut som dere har det så fint, Amused! :rødme: Sier som MellonCollie - ikke stress med alt som "må" gjøres - viktigst at du får slappet av og kost deg :)

Ønsker dere alle en kjempefin helg :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:vinke:

Så godt å lese at dere koser dere slik! :-D

Kan du ikke prioritere søvn fremfor husarbeid en stund fremover nå da? Det kommer iallfall jeg til å gjøre, det er viktigere at jeg får søvn, for får jeg ikke søvn fungerer jeg ikke, og det er ikke bra for hverken S eller meg.

Så moro med elg i hagen! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er lillesnuppa 1 måned gammel! :birthday:

Det har gått kjempefort! Og dagene flyr, jeg rekker ikke innom KG heller :fnise: Dvs., alt er snakk om prioriteringer, og jeg prøver å sove når jenta sover, i hvert fall på formiddagen, for da er jeg helt i ørska etter natta. Det tar på å bare sove 2 timer maks. av gangen, gitt :trøtt: Men det går bra så lenge jeg får småduppet i løpet av dagen.

Lillesnuppa har hatt litt sopp på tunga (trøske), men vi fikk medisin forrige mandag, og nå håper jeg vi er kvitt det. Hun er fortsatt litt hvit på tunga, men det tror jeg kan skyldes melka :vetikke: Gir uansett medisin noen dager til (skal gjøre det et par dager etter symptomfrihet), så håper jeg vi er kvitt elendigheten. Det kan jo smitte over på meg også, og da blir det visst j... vondt å amme.

I dag har hun vanskelig for å sove, men ligger nå på sofaen og smatter fornøyd på smokken :rødme:

Dagene flyr, særlig nå som vi er alene (min kjære er ferdig med ferien) :jepp: Prøver å gå en lang tur hver dag, men i dag er jeg for sliten. Koser meg på sofaen med Kamille og TV. Har greid å la være å gjøre husarbeid, men unntak av en klesvask og å rydde kjøkkenet og bære ut søpla :-D Synes husarbeidet hoper seg opp nå som jeg ikke kan ta det når jeg vil, men når lillesnuppa er rolig.

Hun er veldig glad i at vi synger til henne, og på stellebordet smiler og ler hun (lydløst) mot oss :rødme: Gleder meg til hun ler ordentlig :) Å smile har hun gjort i et par uker nå, det er så herlig! Av og til begynner jeg å gråte fordi jeg blir så rørt av at hun smiler til meg :rødme: Følelsene jeg er i ferd med å få for dette nurket overgår alt annet :hjerter:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er så koselig å lese om hvordan det går med dere :rødme:

Og lille T. er allerede 1 mnd gammel :hoppe::blomst:

Så bra at du får hvilt deg på dagtid, og ikke sliter deg ut med husarbeid.

Mange :klemmer: fra meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pysepus

Kjempekoselig å lese om hvordan det går med dere :love: Tenk at lille T er en måned allerede - tiden går kjempefort!

Kos dere mye sammen! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...