Juni-brud Skrevet 20. mars 2003 #1 Del Skrevet 20. mars 2003 Hva pleier dere, kjøpe eller lage selv? Og dere som lager selv, hvordan gjør dere det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 20. mars 2003 #2 Del Skrevet 20. mars 2003 Nam, nam, jeg bruker å kjøpe løkringer på smart club, men tar meg glede imot en oppskrift.... :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Juni-brud Skrevet 24. mars 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 24. mars 2003 *dytter* denne litt opp Har lyst til å lage løkringer, men vet ikke hvordan jeg gjør det... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 24. mars 2003 #4 Del Skrevet 24. mars 2003 Når vi lager løkringer. Skjærer jeg bar løken i ringer og vender de i mel og så i tempura røre( mel, krydder og iskaldt vann, gjerne farris) som er litt tynnere enn pannekake røre. Og har de rett over i frityr og lar renne av på masse tørkepapir. Serverer de varme med dip. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Juni-brud Skrevet 24. mars 2003 Forfatter #5 Del Skrevet 24. mars 2003 Pulverheksa; Melet i tempurarøra er det et spesiellt melslag, eller bruker du vanlig hvetemel? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 24. mars 2003 #6 Del Skrevet 24. mars 2003 Jeg bruker helt vanlig hvetemel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Juni-brud Skrevet 24. mars 2003 Forfatter #7 Del Skrevet 24. mars 2003 ok, takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå