Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har noe svinekjøtt liggende i fryseren som har blitt litt misfarget utenpå, nesten litt grønnfarget :forvirret: Kjøttet har ikke vært vakumpakket, og la det i fryseren før holdbarhetsdatoen gikk ut. Er dette kjøttet blitt dårlig eller er det ok å spise det nå?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvor lenge har det ligget i fryseren? Det er jo begrensa holdbarhet selv om du dypfryser..

Jeg hadde tint det og sett om det så "normalt" ut - om det lukter som det skal osv. Og hvis jeg var i tvil, hadde jeg ikke brukt det!

Skrevet

Har ikke ligget lenge i fryseren, tror noe av kjøttet var sånn allerede da det ble fryst ned.. Skal tine litt å se hvordan det ser ut og lukter da.

Skrevet

tommelfingerregelen er at magert kjøtt kan fryses lengre en kjøtt med mye fett på/i.

Fett blir fort harskt i fryseren.

Hvis kjøttet har blitt misfarget så ville ikke jeg spist det. Vet ikke om det er noe gale med det, men i mitt hode er ting med feil farge ekkelt og går rett i søppelet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...