melina Skrevet 13. mai 2007 #1 Del Skrevet 13. mai 2007 Har noe svinekjøtt liggende i fryseren som har blitt litt misfarget utenpå, nesten litt grønnfarget Kjøttet har ikke vært vakumpakket, og la det i fryseren før holdbarhetsdatoen gikk ut. Er dette kjøttet blitt dårlig eller er det ok å spise det nå? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-hild Skrevet 13. mai 2007 #2 Del Skrevet 13. mai 2007 Hvor lenge har det ligget i fryseren? Det er jo begrensa holdbarhet selv om du dypfryser.. Jeg hadde tint det og sett om det så "normalt" ut - om det lukter som det skal osv. Og hvis jeg var i tvil, hadde jeg ikke brukt det! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
melina Skrevet 13. mai 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 13. mai 2007 Har ikke ligget lenge i fryseren, tror noe av kjøttet var sånn allerede da det ble fryst ned.. Skal tine litt å se hvordan det ser ut og lukter da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 13. mai 2007 #4 Del Skrevet 13. mai 2007 tommelfingerregelen er at magert kjøtt kan fryses lengre en kjøtt med mye fett på/i. Fett blir fort harskt i fryseren. Hvis kjøttet har blitt misfarget så ville ikke jeg spist det. Vet ikke om det er noe gale med det, men i mitt hode er ting med feil farge ekkelt og går rett i søppelet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå