Hannahcharlotte Skrevet 22. mai 2010 #41 Del Skrevet 22. mai 2010 Jeg prøvde disse med mindre bakepulver og kakao + et par ss ferdigkokt kaffi! Ble nyyydelige Min røre rakk til 22 små muffinser! I tillegg laget jeg en topping bestående av 350g Melis 175g Mykt smør$ 1SS kakao Litt kaffi Toppet til slutt med kokos Det ble saker, namnam :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Inspiration* Skrevet 23. mai 2010 #42 Del Skrevet 23. mai 2010 Tusen takk for oppskriftene. Skal prøve noen av dem så fort som mulig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
malinpe Skrevet 23. mai 2010 #43 Del Skrevet 23. mai 2010 Jeg bruker en oppskrift som jeg fant på kakemonsen.no, og den bare elsker jeg ! Hvis du er glad i brownies kommer du til å like denne. Lindas Verdens Beste Brownies muffins Det blir ca. 16 stk. Ingredienser 2 egg 3 dl sukker 100 g smør -----> smelt 2 dl hvetemel 1 ts vaniljesukker 3-4 ss kakao Slik gjør du Visp først egga og sukkeret til eggedosis. Så blander du resten i eggedosisen. Fyll muffinsformene halvfulle. Stek i 13 minutter på 200 grader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 12. august 2010 #44 Del Skrevet 12. august 2010 Da blir det Arkana-muffins i kveld! (eh, oppskriften til Arkana altså, jeg skal ikke lage muffins av henne! ) Skal ha med på jobb i morgen - noen som vet hvordan de best bør oppbevares for ikke å bli tørre? Kjøleskap? Romtemperatur? Pose? Aluminiumsfolie? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Serpica Skrevet 28. august 2012 #45 Del Skrevet 28. august 2012 (endret) Arkana-oppskriften er rett og slett genial. Tusen takk:-) selv om det er noen år siden du skrev den her! Endret 28. august 2012 av Serpica Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ask Skrevet 9. juli 2014 #46 Del Skrevet 9. juli 2014 Her er mine favorittmuffins.Amerikanske muffins (6 store, 12 vanlige) 2,5 dl melk 1 egg ¾ dl matolje 4,8 dl hvetemel 3 store ts bakepulver en klype salt 1,5 dl sukker Det tørre og det våte blandes hver for seg. Deretter røres det tørre lett ut i væsken. Røren skal ikke være jevn, da blir muffinsene seige. Ha i ønsket smakstilsetning. Fyll i store muffinsformer som ligger i muffinsbrett. Stek ved 200-220 grader i 15-20 minutter.Forslag til smakstilsetning: * sjokoladebiter, evt bytt ut litt av melet med kakao * revet gulrot (bruk gjerne brunt sukker i stedet for hvitt, + litt kanel og kardemomme) * revet eple/epleterninger + kanel (gjerne brunt sukker istedet for hvitt) * most banan + hakkede mandler * blåbær eller andre bær * revet appelsinskall + bytt ut litt melk med appelsinjuice * finhakket aprikos + hakkede pecannøtter * 1 ss kaffepulver + hakket sjokolade * hakket krokanrull Prøvde akkurat denne oppskriften, og den anbefales IKKE. For det første smakte det bakepulver av alt sammen, selv om jeg tok litt mindre enn hva det sto der. I tllegg ble den deigete og rar konsistens. Ikke luftig og fin som muffins skal være. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2014 #47 Del Skrevet 10. juli 2014 Prøvde akkurat denne oppskriften, og den anbefales IKKE. For det første smakte det bakepulver av alt sammen, selv om jeg tok litt mindre enn hva det sto der. I tllegg ble den deigete og rar konsistens. Ikke luftig og fin som muffins skal være. Jeg har bakt disse flere ganger og har alltid blitt fornøyd. Tar ikke store skjeer med bakepulver da. Men mulig smaken er forskjellig, man liker sikkert forskjellig konsistens på muffinsen.Anonymous poster hash: 0f0d1...3a1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poserose Skrevet 2. august 2014 #48 Del Skrevet 2. august 2014 Prøvde akkurat denne oppskriften, og den anbefales IKKE. For det første smakte det bakepulver av alt sammen, selv om jeg tok litt mindre enn hva det sto der. I tllegg ble den deigete og rar konsistens. Ikke luftig og fin som muffins skal være. Kanskje du rørte for mye eller brukte feil olje? Har laget denne sikkert 7 ganger med ulike variasjoner og alltid blitt fornøyd. Superenkle og perfekt resultat hver gang. Bortsett fra idag når jeg prøvde å bytte ut sukkeret med sukrilett, ble ikke søtt nok Jeg pleier å bruke 3 litt toppede ts med bakepulver. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå