Gå til innhold

Det lukter surt under puppene.


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

fra tull til alvor

Ved mistanke om sopp ,burde du kunne se litt forskjell i huden,rød sår, væskendes belegg osv. Da burde du ta en tur til legen

Har en store bryster (ikke nødvenigvis hengepupper) kan det dannes sopp pga fukt.

Jeg har store og bruker basimysinpulver når jeg har dusjet nettopp fordi jeg svetter litt og da er det større sjangse for at det dannes et miljø sopp trives i.Defor forbygger jeg med basimysinpulver.

canesten linement eller canesten krem kan brukes om du har liggendes.Bare ikke bland canesten med basimyin.

Endret av Kårky
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Jeg kan snakke av erfaring her.

Sopp har jeg aldri hatt, men jeg har hatt mye ulukt fra kløfta. (Jeg er en 90 HH).

Bhene mine lukta døde dyr etter en halvtime, rett og slett av svette. Jeg begynte med antiperspirant under puppene, dette fungerte en periode, men jeg fikk istedet tørre gnagesår etter noen uker. Det som reddet meg er bher som løfter og støtter skikkelig. Jeg har vært innom det meste av bhmerker på jakt etter både noe som er stort nok, og som ga riktig støtte til såpass mye vekt. Når den verste lukteperioden holdt på, hadde jeg bh fra h&m, lindex og Change. Spilebher, vel og merke, men spilen traff aldri brystkassa mi foran, det ble bare en megakløft. I tillegg brukte jeg litt små cuper (selv etter anbefaling fra Change personell) og bhen rakk ikke ordentlig rundt puppen.

Jeg tok derimot en prøvetime hos Bravissimo i England. (De har også nettbutikk www.bravissimo.com). Null problem etterpå. Bhspilene sitter helt inntil kroppen rundt hele cupen, og puppene mine er både løftet fra magen (midje!! :D) og skilt fra hverandre på midten. Gikk i tillegg opp fire cup strl og ned fire "cm-strl".

Det viktigste er derfor å skaffe seg riktig støtte, slik som bhen skal være. Husk at den skal bære mesteparten av vekta rundt ryggen, ikke på stroppene. Jeg har null såre kanter noe sted, og det er helt gull! Eneste svettelukta nå er under armene ;)

Endret av Katrinepus
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 måneder senere...
Gjest SVETTELUKT!

Er vel bare å vaske godt under der- med såpe- hver gang man dusjer? <img src='http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/scratch1.gif' class='bbc_emoticon' alt=':klø:' />

Det er desverre ikke det. Jeg bader minst tre ganger pr.dag. Vasker og tørker meg godt. Dette problemet kommer desverre ikke av hygeninske årsaker. Jeg har dette problemet noen ganger i året. Vet ikke hva det kommer av. Det lukter helt forferdelig. I dag kom denne lukta igjen. Jeg trodde først at det var hunden som kanskje hadde problemer meg magen, og hadde hatt et uhell. Men det var meg det luktet av!!!! Jeg fikk nesten sjokk når jeg skjønte hvor lukta kom fra. Jeg var dyvåt under det ene brystet. Og det luktet så vondt at jeg ikke har ord. Når er jeg rød og sår under brystene. Gjett om jeg skal på apoteket i morgen! Hilsen en overrenslig dame i beste alder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan ikke ha noe med overdreven dusjing å gjøre da? Er jo overhodet ikke ideelt å bade tre ganger til dagen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Min bh pleier å skikkelig stinke hvis jeg svetter mye. Lukter nesten salmiakk. Men er ikke noe sopp der. Svetter generelt veldig mye. Tar noen ganger deo under puppene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest HunterLady

Høres ut som sopp, og dersom det er det, så må du til legen å få soppkur. Sopp kan etterhvert bli svært smertefullt dersom det utarter seg hissig.

Om du har store pupper som henger litt, så er dette ikke uvanlig.

Et godt tips er å vaske og tørke godt, da tørkingen er desto viktigere enn selve vasken. Ha litt talkum på til slutt for å hindre sammenklebning og fuktdannelse. Bruke en god bh.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...