Gå til innhold

Samlivsbrudd og graviditet


Aquila

Anbefalte innlegg

Kanskje dere heller skulle bytte leilighet noen måneder på våren, Wadjet? Tror nok kanskje ikke Aquila hadde hatt vondt av å komme seg litt bort derfra.

:Nikke:

Men da må hun ta samboeren min på kjøpet! (og ingen hanky-panky! :fy_fy:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:Nikke:

Men da må hun ta samboeren min på kjøpet! (og ingen hanky-panky! :fy_fy:)

Den er grei! :fnise: Ville ikke falt meg inn å gjøre det mot deg uansett, Wadjet! :kose: ...

Fristen min nærmer seg og ex har selv bedt om å få sove hos meg i det siste, så nå har vi hatt to netter sammen. (jajajaja, jeg vet dere tenker :fy_fy: ) - men det er bra å finne ut av ting også da. Men fristen den står!

Aquila lover!

Litt morsomt...

På jenteturen nordover traff jeg en forsker som er innen mitt fagfelt og som plutselig kastet ut at han kunne ha tenkt seg meg som hans PhD! :hoppe: Det er jo det som er drømmen min og hele forrige og denne uken har vi mailet. Så nå har han hovedfaget mitt, CV, karakterer og ganske så bra innblikk i mitt liv. :)

Det hadde vært konge!

Men så skjer det syke:

- jeg er ute med venninne M og spiser en 3-retters middag på restaurant onsdag kveld, og går på pub senere. Der dukker denne forskeren opp igjen. Han er en kjekk mann, midt i 30-åra - men som vanlig ingen kriblinger fra min side. Tidligere på dagen hadde jeg spilt squash med ex (og for første gang vunnet!), og visste at han var i en middag på en annen restuarant med jobben sin - håpet å se eller høre fra han, men hadde ikke fått noe livstegn fra han.

Så, etter EN DEL gin bitter, og flere glass hvitvin - kom Aquila i kjempeform :ler: !

Forskeren ble vel nærgående etterhvert og jeg nøt bare oppmerksomheten. Men så sa han at han vil følge meg hjem - og jeg svarte at da at det kunne han, men at jeg skulle gå inn til meg selv og legge meg...alene. Han var relativt direkte og ba om å få være med meg hjem, men jeg avslo høflig igjen og sa at jeg ikke var klar for det og at jeg også syntes det var litt upassende ettersom vi var i en jobbdialog - hvorpå han bare svarte at han var god å skille jobb og privatliv.

Hmpf!

Han ga seg virkelig ikke. Og mannen er jo kjekk. Samtidig hadde det vært litt herlig og sovet sammen med noen tenkte jeg, så jeg var akkurat ved å si, "OK-da - men ingen sex", når ex ringte;

"Hei vennen, jeg drar til deg å legger meg i natt. OK?"

Så da fikk jeg det travelt. Prøvde fortvilt å bli kvitt forskeren - som ga meg all verdens komplimenter for å få bli med meg hjem, og som tilslutt ENDELIG tok hintet ca 100m fra døra mi hjemme. Da sto ex bøyd med hodet inn i en bil og takket en kompis for å ha kjørt han hjem til meg.

Jeg ga forskeren en klem og sprang opp trappa og inn til meg selv, hvorpå ex kom inn 10s senere - og heldigvis så ikke forskeren hvilken dør jeg gikk inn - og mest sannsynlig ikke at ex kom inn rett etter meg.

:gjeiper: :ler:

For et liv! Kjempemoro!

Nå blir det tur igjen denne helga... med ex.

Skal forsøke litt isfiske :hoppe:

Sola skinner og det er utrolig flotte forhold her!

Er du på fjesboka forresten, Wadjet?

Snakkes senere idag!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sendt deg en PM!

Fy søren, som du henger i må jeg si, Aquila! :hoho: Tenk om du ikke hadde sett SMSen fra eksen, da, og troppet opp med han professoren der han hadde lagt seg! :skratte: Men - jeg syns nå det er litt sært av eksen din å bare si: "Jeg drar hjem til deg og legger meg" Hva med å spørre? Det er faktisk normal høflighet... :roll:

Kos deg på isfiske - hvordan fisk drar dere opp der du er? Der jeg kommer fra isfisker vi røye - knøttsmå røye, går sikkert 10 i ei stekepanne. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer nå mer på hvorfor x'n har nøkkel når det egentlig er slutt og dere bare ser om det er noe mer. Den burde han ikke hatt vel? Men når jeg tenker meg om, dersom proffen hadde blitt med hjem der, så burde i alle fall x'n klare å ta et valg. :ler:

*nynner litt på "I will survive" og håper at også Aquila får den på hjernen*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei dere!

Eks'n har ikke nøkkel, men dere som vet hvor jeg bor skjønner kanskje også at vi stort sett aldri låser ytterdørene her ;)

Det er risikoen.

Men jeg skulle likt å sett ansiktet til eks (og til professoren) dersom ting hadde floket seg maksimalt til :hoho: !

Fisket røye i helga. Gutta som var med dro fine fisker, og jeg.... bare småfisk. Egner meg vel mest som kokke!

Ble sittenede og lage pannekaker, koke kaffe og sole meg masse masse masse i vårsola på isen. Fikk masse små fregner i ansiktet - og en relativt rød nese :ler: !

Nå må jeg jobbe før det blir en liten dag fri!

God 1.mai til dere!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:vinke: Jeg er igrunnen veldig nysgjerrig på hvilken frist det er du har sett deg, men det vil du kanskje ikke ut med til oss her inne?

Ha en god 1. mai du også!

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei! :vinke:

Joda, Loevinna, fristen jeg har satt meg er bare at dersom ikke dette opplegget med eks bærer i noen som helst retning innen midten av mai, nærmere bestemt 17.mai - så setter jeg strek selv. Til tross for hvor kjipt det vil bli. Men da har jeg virkelig ventet og forsøkt lenge nok.

Er han så usikker og vinglende så er det jo ingen vits å gå på vent. Jeg er uansett ikke den som egentlig burde vente og prøve å få han tilbake.

Hadde fine turer med ex og en kompis av oss fra onsdag til torsdag, og fra fredag til søndag. Jeg klemte fingrene mine i en ledda garasjeport som raste ned i en forferdelig fart - mens vi drev og jobbet med noe greier fredag før avreise. Og jeg fikk to fingre i mellom da jeg forsøkte å stoppe den!

:grine::redd::sjokk:

De var helt flate, jeg var i sjokk og grein i 1t etterpå - og hele helgen har det pumpet blod og vært superfrustrerende... Så nå mister jeg vel de to blå neglene om ei stund og etterhvert klarer jeg vel å bruke fingrene igjen også. :tristbla: / :tommelopp:

Det blir jo et vakkert syn da :) Jente i sommerkjole, vind i håret, brun på kroppen, smykker, fancy solbriller, lakkerte tå negler i sandaler og 10 brune fingre med 8 negler!!!!

:spy:

Nå har jeg vært hos lege idag da, tatt røntgen og greier for å sjekke for brudd, men det ser OK ut. Får endelig svar i morgen...

"Fake nail here I come!!!!" :ler:

Ellers ble det film og prat med ex i går når vi var kommet hjem. Veldig fint og godt å få prata litt. Han er så utrolig god, varm og pusete mot meg når vi er på tur og koser oss. Klemming og flørting hele tida - men når han drikker og når ikke HAN vil bli kost med - så er han bare kald. Irriterer meg!!! :kjefte:

I går sa han bare at han tenkte masse på meg og at han så innmari ønsket å finne ut av hva vi er per idag og hva som skal skje videre. Han sier han er så glad i meg og at han savner meg og tenker masse på meg - men så sa han i går; "men plutselig skjer det ting eller du gjør/sier ting som får meg til å få slike innfall som sier WOW (i negativ forstand) - og da trekker jeg meg unna...Dårlige vibber liksom...." :forvirra:

- Jeg sa bare at jeg selvsagt også så og har sett tidligere sider ved han som jeg ikke synes er de beste - men det hele er jo et spørsmål om hva man ønsker å jobbe med sammen - eller hva som egentlig betyr noe. Dersom den sida ved meg er så irriterende og problematisk - og noe han bare hater og tror jeg aldri vil endre - så må jo han da bare ta det valget at dette betyr så mye for han at han ikke kan holde på med meg lengre.... Så enkelt er det! Basta! :roll:

Han kunne dessuten ikke sette fingren på HVA det var som gjorde at han av og til fikk den store angsten. Så... jaja...

Venninne T har termin i morgen, så nå gleder jeg meg veldig til hun skal få. Hun støttet meg i hele høst og sto frem og sa hun var gravid rett før jeg tok mitt valg - hun skal nemlig også bli alenemor (kompliserte greier med faren iallefall)... Så hun ville jeg skulle vite at jeg ikke var alene.... men nå tok ikke jeg det valget da.

I tillegg fikk jeg ny bryllupsinvitasjon i går, så nå blir det 3 bryllup fra august -september.

Så sånn er det... Jeg er vel så langt unna ALT slikt som det går an, men jeg er ikke så langt unna 26 års dagen min, så jeg får vel glede meg til den og heller konstatere at jeg ikke er i noen "faresone" ennå.

Anyway - nytt dilemma på jobb:

Kollega 1 slutter, kollega 2 (og god venninne) er :gravid: og skal ut i barselspermisjon utpå høsten (hvorfor gifter alle vennene mine seg og får vannvittig med unger for tiden.... *sukk* )

Stillingen til kollega 1 er lyst ut og nå trenger vi også vikar for kollega 2.

Jeg sitter i en midlertidig stilling og er kvalifisert for jobben til kollega 1 og/eller vikariatet til kollega 2.

Stillingen til kollega 1 vil være fast - og det er jo gunstig.... Men så er jeg så usikker på om jeg skal søke. :forvirret:

Min stilling i dag er delt 60 - 40 (der 60% er den som er tilnærmet lik jobben til kollega 1 og 2 - og den på 40% er et prosjekt jeg leder og styrer selv, og har lønn ut juni 2009), og skulle jeg ta/få jobben til kollega 1 må jeg da si opp de resterende 40% - som inneholder det morsomste i arbeidshverdagen min....

Så hva gjør jeg?

Jeg har noen alternativer:

1) Søker på stillingen til kollega 1 - noe som kan gi meg en mer A4 jobb, men tross alt en fast stilling og stabilitet?

2) Tar et vikariat for kollega 2 frem til oktober 2009 - der jeg starter fra 1.januar og må omrokkere litt på de 40% med morsom jobb , men fremdeles kan inkorporere den i dette vikariatet...

3) Fortsetter som før i en midlertidig stilling, der jeg kun har kontrakt til des 2008 per idag, men vet at jeg får fortsette til juni 2009.... Også får jeg bare håpe det dukker opp en PhD underveis der kanskje???

Hmmmmmmmmm..... Samtidig frister det veldig og kanskje kunne få sin første faste jobb... ... ...

Arb. giver er neppe keen på å gi meg 100% ettersom de da må finnne noen til å ta over 40% jobben min og styre prosjektet jeg har tenkt ut... Sikkert ikke lett...

Søknadsfrist 25.mai...

Hva tror dere?

Søke?

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjør som hjertet sier, også i forhold til jobben. Husk, du skal trives på jobb også. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

17. mai er ikke langt unna. Håper du får noen svar. Men absolutt enig i aat du ikke bør være den som jobber for å få forholdet til å gå...

Den ex'n din virker dessverre ikke som så mye å satse på. Håper jeg tar feil, men synes det virker som han utnytter at du er svak for han. Spesielt det at han ikke kan sette fingeren på hva som irriterer han ved deg. Dere kjenner jo hverandre ganske godt, så han burde kunne sette ord på sånne ting...

Får håpe fingerene dine bare mister neglene. Hørtes skikkelig vondt ut!!! Husker jeg mistet en negl på storetåa når jeg var liten. Bare det at jeg fortsatt husker det sier vel hvor vondt jeg syntes det var... :sjenert:

Får satse på fake :jepp:

Snart bursdag :-D Skjønte den var i begynnelsen av juni. Ikke stress for mye med at "alle" andre får barn og gifter seg. Det virker sånn i perioder, og er jo ekstra sårt når du selv tenkte på det for ikke lenge siden. Men det viktigste er jo at du tar vare på deg selv og finner noen som fortjener deg.

Når det gjelder jobb så er det jammen ikke lett å gi råd...

Har du tenkt til å bli lenge der oppe? Er jo noe med sikkerheten med en fast jobb. Men tenker som så, kanskje du vil sørover igjen om et års tid. Da ville jo et eget prosjekt gjort seg veldig godt på en CV. Dessuten er det jo viktig å ha det morsomt på jobb...

Kan jo kanskje høre med arbeidsgiver om de kan finne en løsning på det da. Gi deg 100% fast jobb hvor prosjektet er en del av jobben og heller lyse ut de resterende 40% som vikariat f.eks... Så går du over i hele jobben når prosjektet er over...

Vil de beholde deg og få prosjektet ferdig burde absolutt det være mulig med litt fleksibilitet.

puuh, ble visst litt langt dette.

Ha en fin kveld :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei! :vinke:

Det er liksom livet mitt skal komplisere seg nå!

Fikk telefon fra han forskeren i går. De henter meg til Trondheim i neste uke for å intervjue meg om en Ph.D de kanskje skal opprette.... Hjelp! :redd:

For det første vet jeg ikke om jeg vil gjøre den Ph.D'en de tilbyr, ikke har jeg lyst til å flytte til Trondheim ettersom jeg aldri har bodd der og ikke har noen som helst slags nettverk der - også er jeg ikke klar for å forlate her jeg er nå!

Vi skulle egentlig hatt et KG teff her oppe engang :Nikke: - det hadde vært no'!

I tillegg henger det over meg med disse andre jobbene - som jeg godt kunne tenke meg å søke på. Får jeg en av de, får jeg mest sannsynlig et større sted å bo og kanskje også en mer fremtidsretta stilling. Ikke bare midlertidig....

Så planen er dette:

* jeg søker på den faste stillingen

* jeg reiser til trondheim i neste uke og sjekker ut hva dette PhD opplegget er og om jeg evt. kan ha base her i nord?

By the way så bor jo lillebror i Trondheim forsåvidt - så da kan jeg jo overraske han på bursdagen hans i neste uke og kanskje bo der :hoppe: !!!

Eller litt nytt fra eks-fronten.

Jeg tok steget og avsluttet dette udefinerte som vi har holdt på med. Sa at jeg følte at han var så usikker på dette og meg at det ikke var noen vits lengre og at jeg ikke orket å vente/prøve mer. Sa også at jeg følte at han hele tiden ønsket å ha ryggen fri (i tilfelle noe bedre dukker opp) og at jeg ikke gidder å gå på gress. Jeg begrunnet dette med nettprofilene hans og det faktum at han tydeligvis var på leiting etter noen.

Så jeg sa til han at jeg nå hadde bestemt meg! :tommelopp: - og at jeg definitivt har ønsket å gi oss en sjanse igjen. Men ettersom han ikke kan bestemme seg og tydeligvis har endel behov, så.... tar jeg et steg i motsatt retning. Sa også at jeg fremdeles elsket han på flere måter, men at jeg ikke klarer å ha det slik ting er nå - og at jeg ikke synes jeg fortjener å ha det slik det heller.

- Men så kom han med en så utrolig fint svar og jeg så på hele han at han hadde det utrolig vondt..:

"Jeg elsker deg! Og vil så gjerne gi deg alt du har lyst på i hele verden!

Og vil for alt i verden ikke miste deg! Men skjønner at du ikke kan vente, og jeg trenger faktisk å få svar på en del ting som jeg ikke har fått svar på enda. Men føler at vi ikke helt hadde kommet dit enda. Det finnes ingen verken på nettet eller byen som er som deg, det har jeg skjønt! Og jeg vil så gjerne være den personen som gir deg det du fortjener. Nettgreiene er tidsfordriv og en hyggelig måte å få komplimenter på - det er ikke alle som blir sjekket opp på byen. Og tross alt har jeg knapt vært ute i det siste. Vi har jo vært sammen hver helg!

Så vi spiste kvelds sammen - og så ble enige om å fortsette med den alvorlige praten over en middag snart. Han skjønte vel at nå var det alvor fra min side - og at jeg ikke orket mer tull.

Så selv om jeg egentlig hadde sagt i fra og bestemt meg, endte det da med at jeg sa at greit, jeg gir deg ikke opp ennå :klaske: / :forvirret: , men jeg går ikke på denne måten så mye lengre...

Så da får vi se da.

Har vært en utrolig stressuke dette. Hjemme først i 21-tiden hver dag. bare møter og mas hele tiden. Skal holde jegerprøvekurs for jeger og fisk fra 19.mai, så da går hver kveld i 8 dager da også.

Sukk - også jeg som var så godt i gang med :trene: !

Argh!

Vel - jobbe litt nå kanskje....

:hallo:

Endret av Aquila
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vingle-Petra! :ler:

Skjønner at det er vanskelig, men nå har du ihvertfall fått sagt ifra! :jepp:

Lykke til med jobbsøknader, og PhD-samtale!!!!!! :roser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra du sa i fra. Håper dere finner ut av det på den ene eller andre måten, og helst ganske fort da!!!

KG treff hos deg ja... Kunne tenkt meg en tur dit, og hadde vært veldig fint med en lokalkjent guide. Men tror kanskje jeg har nok annet å henge fingrene i en stund :fnise:

Lykke til med jobbsøknader og PhD samtale!!!

Blir spennende framover.

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Svarene hans var veldig diffuse synes jeg.

Det at han irriterer seg over ting med deg, uten å vite hva det er lover slett ikke bra.

Jeg tror du burde la han gå, uansett hva slags fine ting han sier til deg. Han sier det kun fordi han vil ha deg på gress så lenge som mulig. Sorry.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flink jente som sier fra! Men du må stå fast på det også. Det hjelper ikke å elske noe, dersom man fremdeles er på leting. Da er det mer "bedre enn ingenting", og du er vanvittig mye bedre enn det!

Har alltid hatt lyst til å ta meg en tur opp der, en lokal kjent guide hadde ikke vært så dumt! (Da kan noen ta ansvar for sikkerheten med gevær utenfor mye også. Jeg ville vel ikke truffet en låvevegg...)

Trondheim er en fin by, og med så mange studenter er det lett å bli kjent med andre. Klart det er enkelt å bli værende der man er, det er trygt og godt, men litt luftforandring kan gjøre godt det også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg besto jegerprøveeksamen!!! :juhu:

Kanskje jeg må på besøk til deg på jakt..? :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Grattis wadjet :hoppe: !!!!

Bra jobba! Jentejakttur hadde vært bra!

Nå nærmer 17.mai seg - middag med ex i kveld...

(jada, bare slå meg, jenter) :klaske: *ler*

Vi får se om vi ikke får pratet litt ordentlig idag over en bedre middag på restaurant :)

Gledelig 17.mai!

:vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Orker ikke gi deg noen råd for eller imot situasjonen din med eks.. men legger iallefall igjen :klemmer: til deg... Håper det løser seg med dere snart...

Ha en fin 17.mai helg! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...