Gå til innhold

Samlivsbrudd og graviditet


Aquila

Anbefalte innlegg

:klem: Jeg er enig med Yummy Mummy. Du må gjøre det som er riktig for deg. Ta en avgjørelse du selv kan stå for og som du selv kjenner er riktig for deg.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er litt sjokkert over at du virkelig vil prøve igjen med en som har gjort deg så mye vondt.

Du tror ikke grunnen til at han vil prøve igjen, er at det ikke ble noe av det forholdet han gikk inn i da han forlot deg?

Hva skjer den dagen han forelsker seg igjen?

Jeg er redd for at han vil skuffe deg igjen. Han er ingen sympatisk person. Derimot veldig manipulativ. Han får det som han vil uansett hvor dårlig han oppfører seg. Det er skremmende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter!

Da er turbouka over :hoppe: - og jeg har spilt ikke mindre enn 2 konserter (med forskjellige band), hatt ansvaret for et rockeband i 3 dager, jobbet på jobben min fra 08-16.30 og med festivalen fra 17.30 - 03/04 hver natt (hvem sa det var enkelt og si nei til nachspiel med kjendiser, selv midt i uka... *sukk*). :klaske:

Endte med egenmelding på fredag - dødssliten, og fleksing halve dagen idag. Egentlig helt ok. Får meg en jobbtur til Frankrike til uka - kommer hjem og rett ut på påsketur skjærtorsdag, skal bli ultradeilig...

Har hatt en kompis sovende over her 3 netter, ei i stua og to i senga med meg :ler: , helt uskyldig - begge litt snytt og jeg i full pysjamas-hyre! Men det var hyggelig da, selv om ingenting skjedde.

Angående ex skjønner jeg at dere tenker nei, nei, nei... Men samtidig har vi jo begge bidratt til at ting ikke var bra i utgangspunktet. Jeg måtte jo slette den gamle dagboka, da noen gjenkjente meg, men de som har lest den vet nok at jeg også kan overreagere i blant og være litt småpsyko som jeg liker å kalle det...

Samtidig må jeg unnskylde ex ettersom alle blir forelsket i blant - han gjorde aldri noe galt, han har ikke hatt sex siden vi brøt opp - kun sovet sammen med noen (og jeg tror han på det... sex er liksom ikke hans greie.. Dette vet vel mange av dere også fra tidligere...).

Selv har jeg jo derimot kost meg etter at livet smilte til meg igjen... :flau: / :danse: Det kjipe er vel bare at jeg har med hver av de to jeg har hatt litt "små forhold" til nå bare har tenkt på hvor bra ex er... Ingen klarer liksom å måle seg. Vi utfyller hverandre så bra, vi ler, vi løser praktiske problemer effektivt og ved samarbeid... og er glad i de samme tingene og opplevelsene - samtidig som vi liker endel ulike ting som vi har hver for oss....

Men ja, tro meg - jeg er usikker på hva som ligger i det som skjer mellom oss nå... Savner vi hverandre eller bare noen :tristbla: ... ...

Ex er egentlig ikke så manipulativ som det virket i høst, men han var nok også i en kjempevanskelig situasjon - og slet og derfor ble mange av ordene han sa og handlingene han gjorde feil. Jeg synes jo på mange måter han er flink nå som holder igjen. Ikke går fort frem - bare sier at han savner meg litt, men at han ikke vil prøve noe før man er sikker...

Det irriterer meg bare litt nå at jeg har avsluttet den flørten jeg hadde med en kjekk fyr her i byen fordi jeg vil/må finne ut av hva jeg føler for ex. Men det er jo ikke riktig for han andre fyren at jeg lett nedprioriterer han dersom ex foreslår til å gjøre, at jeg tenker masse på ex når vi er sammen og at jeg irriterer meg over mange av faktene til denne fyren. Er utrolig mange jenter som bare digger denne mannen, og jeg burde se meg selv som ultraheldig fordi han vil ha meg...

Men jeg får mest bare spasmer av å være sammen med han :ler: , han blir liksom for perfekt, straight, oppofrende og litt sjalu... Så plutselig mye av meg selv igjen i han ifht sjalusi og oppofrelse.. Skjønner nå hva ex mente med at han fikk dårlig samv.het av å få så mye kjærlighet og gaver fra meg...

Så sånn er det.

Jeg er litt daff i dag, slapp og lei :tristbla: , men jeg skal prøve å legge meg nå og komme litt ovenpå.

Skriver mer siden!

Takk for innspill... Tror det er en god ide og lese over sidene fra i august og til i november igjen i denne dagboka. Det er så lett å glemme. Dere har rett i det...

*sukk*

Bra å bli minnet på det - men til syvende og sist må jeg bare kjenne etter om jeg bare må ha et siste forsøk med ex - for å finne ut at han ER den ene eller at ting må bare forbli som idag.

Klem til dere alle!

:klem1:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:klem:

Ta vare på deg selv. Husk det er lett å savne det kjente... Man kan komme dit med en ny også, tar bare tid...

Men som du sier, det er flere sider av en sak.

Bare ta vare på deg selv. Jeg håper du slipper en sånn runde som du hadde i høst en gang til... :sjenert:

:kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter! :vinke:

Har akkurat kommet hjem. Vært i et møte mtp den butikken jeg jobbet i tidligere. Ex har hentet meg inn for å bidra i ny-innredning. Det er ganske moro og jeg koser meg. Føles godt å være den som er "mest kjent" i butikken igjen, og som de bare MÅ nyttegjøre seg av. Men jeg har jo en annen jobb nå, så jeg bidrar bare av og til på kveldstid... Og skriver timer for alt! :hoppe:

Idag ble det klart at de jeg skulle på påsketur med ikke blir med på turen - så nå er det bare jeg og ex igjen. Jeg sa at vi godt kunne droppe turen evt. at jeg fant noen andre og ta med og at han gjorde det samme.... evt ble med noen andre. Men vi ble raskt enige om at vi nok helt sikkert skulle klare å dra bare vi to. Så dette blir spennende. Kanskje kommer svaret nå! Etter de dagene. Kanskje vil vi da kunne finne ut om det er noe vits. :sukk:

Jeg orker iallefall ikke å gå rundt grøten særlig lenge. :sjenert:

En annen ting som er litt kjipt er at jeg sliter med og virkelig være glad på mine venninners vegne... De kommer en etter en nå og forteller om graviditeter og giftemål. Hvorfor kan jeg ikke være oppriktig glad for dem - men bare gå med et halvhjerta smil og en tung stein i magen :tristbla: . Ja, jeg ønsker ennå at det var meg som var så lykkelig og som var "der". Som jeg sa til ei venninne i går; jeg har liksom ingen visjoner eller planer for fremtiden nå.

Jeg bare lever fra dag til dag, jobber for å tjene penger og kjøper meg små ting og tang for å trøste/glede meg...

Må begynne å ta meg sammen.

Ble bare så vemodig i går kveld. Endelig er alle de store prosjektene mine over - også sitter jeg igjen, med vemod og tomhet. Alene... igjen... Skulle bare blitt boende hos venninne M... Hadde vært en liten trøst.

Men huff, neida. Jeg skal klare meg!

* Hvordan er formen din jente_79, regner med magen din begynner å bli stor... sparker det?

* Og hvordan er det med Wadjet?

* Er det noen som vet hvor Mrs. Potter er blitt av. Tror hun endret navn, men husker ikke til hva. Dersom noen vet - send det til meg på PM :)

God natt til alle dere der ute!

Her er sola tilbake på dagen - så kanskje går det mot lysere tider... på et eller annet vis....

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er så utrolig godt at du er tilbake her, Aquila! Din historie har grepet meg så vanvittig, og jeg føler egentlig at vi har blitt litt "kjent" gjennom dagbøker og tåreperser. :fnise:

Wadjet har det veldig bra - du har tilgang til bloggen min, og det hadde vært koselig om du stakk snuten innom en tur. ;)

Håper dere får pratet masse i påskeferien, og finner ut av saker og ting. Selv om en setting hvor man er helt alene blir litt falsk i så måte... :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Kanskje greit å ta den turen alene... Tenkte først neeeeei, men som du sier bare tull å bruke tid på å gå rundt grøten...

Går det overhodet ikke så kan dere vel dra hjem tidligere enn planlagt...

Skjønner godt du er litt vemodig for tida... Du har hatt et veldig tøft år. Hadde vært rart om det ikke preget deg... :sjenert:

Men det vil bli bra igjen. Ordner seg for snille jenter :kose:

Med meg er alt bra. Magen vokser stadig og det er til tider masse liv der inne. Rart å tenke på at det er en liten gutt der inne som jeg skal bli mamma til. Men gleder meg veldig.

Sier som Wadjet. Det er utrolig godt å ha deg tilbake.

Får håpe vi får følge deg videre når livet blir litt lettere for deg også.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Signerer Amalie! :jepp:

Vært kaldt der du er i påsken, har jeg sett. Samme der jeg har vært. 30 kuldegrader om natta gir ikke akkurat silkeføre dagen etterpå - mer så trått føre at man må gå diagonalgang i nedoverbakker. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hei jenter! :vinke:

Ja nå er dere vel spente! :D

Vel - først av alt: Jobbturen min i 3,5 dag var fantastisk. Vår og vakkert i Frankrike. :hoppe:

Påsketuren var også kjempebra! nydelig vær, klart og kaldt - dyreliv og masse god mat.... og sist men ikke minst GOD STEMNING!

Vi fikk pratet en hel del, ledd masse sammen, gjort gøyale ting, spilt kort, laget god mat osv osv osv. Det var så utrolig herlig. Vi delte seng også... og det ble mye kos og klem :sjenert: ... ... ... Så når jeg kom hjem kjente jeg litt på den gode følelsen igjen - den som sier at han (til tross for alt) er min sjelevenn. Vi tenker så likt, har lik humor og er enige om så mangt... Ble liksom litt :rødme: ... ...

Men så... Kom vi hjem! Og etter pizza og film hos han (eller i vår gamle leilighet) kjørte han meg hjem, vi var begge SÅÅÅ trette. Kvelden var ennå fin og jeg tenkte inni meg at dette er liksom bra. Ting går ikke så fort frem og vi kjenner litt på følelsen av å være sammen (om ikke annet men som nære venner) igjen.

Men, som sagt - alt er ikke rosenrødt. Verden er ikke sort.hvit. For 2 uker siden fikk jeg vite av noen at han hadde en profil på en sjekkeside på nett... igjen. Med bilde og greier. Og jeg har selvsagt sett på den og kommentert det til han. Han sier bare at oppmerksomhet trenger alle og ettersom han ikke får den her i byen - så har det liksom vært alternativet - "uten hell" som han sier.

:sinna:

Iallefall gikk jeg inn å så på profilen hans i går når jeg kom hjem. Han var sist innlogget rett før vi dro på påsketur. Jaja - tenkte jeg. Og mens jeg så på profilen hans, poppet det opp "... .... ... er online nå!"

:tristbla:

Så så mye var det verdt for han; at det siste han gjorde før vi dro var å lete eller chatte med damer på nett, og det var da også det første han gjorde når vi skilte lag etter årets påsketur på kvelden.

Vet da f... om jeg er mest forbanna eller lei meg. Nå har jeg lagt alle andre prosjekter på is og prøver å finne ut om jeg vil prøve igjen. Og han sier han gjør det samme - men er det der måten å gjøre det på da?

Jeg sendte pronto ei melding og skrev at han måtte slutte å surfe og komme seg i seng, samt at jeg hadde håpet oppmerksomheten han fikk av meg var bra - men at jeg nå skjønte at den ikke var bra nok. Avsluttet med "over og ut"!

Så innmari kjipt og avslutte alt det fine slik. :tristbla: :gråte:

- tok en sovetablett for å falle i søvn. Var så sinna at det var det beste å gjøre, hadde kommet til å ligge våken ellers.

Jeg forstår det liksom ikke. Han er ikke av typen som er utro eller flørter rundt - men det er nok noe i det at han trenger desperat oppmerksomhet fra noen, og jeg kan kanskje ikke gi det til han lengre. Han vet hvor han har meg, og må sondere andre muligheter? Kanskje er det et kick og være på slike sider. Skulle ønske jeg ikke visste om det.... Eller... kanskje er det like greit at jeg gjør det :sjenert:

Iallefall - han ringte meg på jobb i sted for å avtale et møte vi begge skal på. Jeg var relativt kort, men merket at han liksom var så "positiv" og glad på telefon. Tror han prøvde og håpet på at stemninga skulle være blid på andre enden. Han har jo fått meldinga jeg sendte i natt, men han nevner det ikke...

Jeg er litt deppa nå, men det går liksom en liten småfaen i meg. Jeg vil ikke ha det sånn her - men jeg vil ikke gi opp oss heller. Samtidig venter jeg ikke at vi skal bli sammen - men jeg orker heller ikke vente i all evighet på at vi skal finne det ut. - Og dersom han egentlig allerede har bestemt seg så får han slutte å ta kontakt og være søt og snill med meg.

Angrer på at jeg ga han ei dyr og fin skjorte i gave fra Frankrike!

:sinna:

Så sånn gikk det.

*sukk*

Må nesten jobbe de siste minuttene av arbeidsdagen nå!

Takk for at dere hører (leser) gnålet mitt... :ler:

Utrolig nok er ikke vennene mine blitt helt lei de heller ennå, selv om noen kanskje begynner og tenke "Get a Grip and Get on"!

Jaja, ha det fint så lenge jenter. Stikker innom i kveld tenker jeg!

:)

:vinke:

Endret av Aquila
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, da, vennen... Men jeg må jo ærlig si at jeg ikke er overrasket... Hvor lenge har du tenkt å la han manipulere deg..? :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff uff - beklager å måtte si dette igjen, men er du virkelig sikker på at dette er en god idé??

Min ærlige mening basert på det du skriver, er rett og slett at du er grei tidsfordriv enn så lenge, men i det øyeblikket noe nytt og spennende dukker opp, da får jeg følelsen av at du ikke blir særlig interessant for han lenger.

Dette kan jo også støttes opp av at han ønsker å bruke tid på å finne ut av dere - kanskje dette bare er en sleip taktikk for å holde deg på kroken til han får napp annet sted?

Håper for din skyld at det ikke er sånn, men får en stygg mistanke om at nettopp dette er tilfellet.... :klem:

Synes virkelig sterkt du bør revurdere om du er interessert i han - du skriver at dere føles som sjelevenner - men tro du meg, den følelsen kommer du garantert til å finne hos en annen også!! Man tror aldri man skal finne noe bedre enn den man er sammen med/forelsket i, men utrolig nok så viser det seg alltid etter en tid at man faktisk fant en bedre!

Mitt råd er altså; ha troen på at du kan få noe bedre! Jeg er sikker på at det finnes en for deg!! Stå på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...