Gå til innhold

Samlivsbrudd og graviditet


Aquila

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei igjen jenter! :)

Ja, livet har absolutt snudd seg på hodet her. Jeg nyter oppmerksomhet fra gutter rundt meg, jeg nyter vennskapet jeg har med så mange - og jeg må bare få fortelle at ex har kontaktet meg idag for å fortelle om sitt triste liv...

HUN har ikke betalt husleia der hun har bodd (en leilighet han fikset til henne) i 3 mnd, og nå skylder hun også ex nesten 5000,- (orka ikke spørre om hvorfor han har lånt henne penger). Han har fått beskjed om å flytte ut av leiligheten sin gr. no jobbgreier... Og det han vel egentlig bare ville si var at, intuisjonen min er helt fantastisk - og at han skulle ønsket han kunne stolt på den han også - og sett det samme som jeg så!

Har sa også at han hadde vært litt sjalu i helga. Jeg danset med så mange andre - men kom aldri til han! - Og det var ingen tvil om at der var gutter som nå øynet håp ifht meg... Selv må jeg vel bare si at det er utrolig hvor mye det har å si at man smiler og stråler litt, fremfor og gå rundt som en sorry, trist, dumpa ex-kjæreste. Klart folk begynner å få ting på avstand også, de spør ikke så mye, og jeg ser kanskje glad ut og ER faktisk ute.... - og jeg merker bare at når jeg sprer glede rundt meg... så er verden et godt sted å leve.

Alt skal kanskje ordne seg for snille jenter... Jeg har en følelse av at de 2,5månedene jeg har gjennomgått et helvete - de er i ferd med å bli forbi. Jeg har ennå ikke fått mens da, men legen min sier det skyldes alt jeg har vært igjennom. Sist jeg fikk mensen var 7.juli... Sykt.. :lete:

Ex har det jo ikke like ille som jeg har hatt det da, men at ikke livet smiler til han for tiden gjør vel ikke akkurat meg noe. Selv om jeg må si at jeg kjente jeg ble trist på hans vegne når han nå har fått beskjed om å flytte ut av "vår" leilighet... :tristbla: Den planen han engang hadde for denne høsten har vel ikke akkurat slått til kan man vel si...

Men, men. Jeg SKAL prøve og fortsette og holde fokuset på MEG og bare MEG! (Og venner selvsagt).

Det var dagens lille oppdatering!

:klem: fra meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes ikke du skal synes synd på Ex. (synes det var vel fortjent jeg... :sjenert: )

Kos deg med oppmerksomheten. Du har helt rett i at man får mye oppmerksomhet bare man smiler. Nyt det :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes han fortjener at ting ikke går så bra for han jeg... :fnise:

Spesielt når han nå kan se at du faktisk klarer deg uten han også!

Tror han har vært så sikker på at han hadde deg uansett, at han følte seg som den kongen når han hadde henne også.

Du får nyte friheten. Jeg synes ikke det høres ut som om du trenger å være singel noe særlig lenger enn det du selv ønsker.

Plutselig skjer det samme med deg som med meg, at du sitter der med mann og barn, som du elsker høyere enn alt, og som elsker deg tilbake igjen. Og ting har gått mye fortere enn du ventet deg etter bruddet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:klem: Godt å høre at det går bra med deg!

Må innrømme at jeg følte litt skadefryd over x'n som blir kastet ut. Og skadefryd er som kjent en svært god fryd!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

  • 1 måned senere...
Annonse

[1] Category widget

  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...