Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Snufs, snufs!!! I morgen er det barnehagestart for *lille S*. Jada, jeg VET det kommer til å gå bra, jeg VET de er flinke der, jeg VET at han trives sammen med andre, jeg VET at hom kommer til å få det godt der. MEN HUFF!!! Herregud, super trist jeg! Synes han er ALT for liten. Lille sussebassen sin. Skulle vært sammen med mamma'n sin en stund til han... Blir kvalm av at noen andre skal påvirke han og følge han gjennom dagen... Men det er andre som har klart dette før oss.. Hehe...

Lille S har hatt en slitsom uke. Skikkelig snørrete, hoster som bare det, surver og er våken ørten tusen ganger om natta for å få smokk. Så våkner han kl 6, halv sju da er det morgen.. Da er bleia super, super, super full og ekkel.. Og i dag har han sovet 40 minutter... Men han er blid lell... Tror det er tenner jeg.. Tann nr 6 er på tur ut. Godt det bare er en periode..

Nå er det bare en uke til jeg begynner på jobb igjen. Skal si jeg gleder meg! NOT!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du har det akkurat sånn som alle andre foreldre, når våre håpefulle små skal begynne i barnehagen. Vær forberedt på en skikkelig gråtetokt når han er levert.. :troest::hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til med barnehagestart!

Det er verst for mor altså. :kose:

Skjønner godt at du gruer deg, også til å jobbe igjen. ( Det hadde du ikke trodd for ett år siden? :fnise: )

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:vinke:

Er bare meg som er ute og svinser. Jeg leste om barnehagestarten på facebook og tenkte at nå må du nå tulle og ta noe voldsomt feil. Han er jo helt nyfødt jo! Som tiden flyr.

Her i huset venter vi på invitasjon til skoleinnskriving. :sjokk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, er jo en evighet siden jeg var her inne sist Du hadde ramlet ut av mine innlegg :overrasket:

Håper barnehagestarten har gått bra for både mor og barn :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Hei alle snuppedupper! Jeg har da ikke glemt dere! Jai sover ikke, jai jobber!

Her er det full rulle om dagen. Lille *S* blomstrer i barnehagen og jeg er i full gang igjen på jobb. Går veldig bra med oss begge. Forrige uke var det litt texas. Jeg var i Oslo på dagstur to dager, pluss at jeg hadde en strategisamling med en av våre største kunder i to dager. Mamma måtte levere og hente i bhagen hver dag. Jeg var hjemme igjen og la han, før jeg måtte reise igjen. Var hjemme halv to om natta og oppe igjen kl 6 for å rekke alt. Da var det godt med helg da! Denne uka er det litt roligere. Var innom helsestasjonen i dag. Han er 76.5 cm og 10.655. Så en stor og fin gutt. Han raser rundt på gulvet og er veldig aktiv om dagen. Reiser seg og er super kry. Han er en skikkelig skøyer. Har vært tett i nesen og snørrete noen uker nå. Derfor har han sovet litt dårlig. Våken maaaange ganger. Smokken detter ut nå når han er så tett og det er tydeligvis litt krise.. Har det ellers veldig bra. Trives godt om dagen, men er fortsatt klar for ett jobbskifte. Var laaaangt av sted i går på ett intervju. Kjempe spennende. De hadde lagt opp til ett hardt intervju. Skulle grille meg. De var tre stk. Kjempe gøy altså! Er så rar at jeg liker meg slike ting jeg da.. Hehe.. Storkoste meg. Gikk bra og jeg tror nok at jeg får ett tilbud av dem. Jeg satte ganske høye krav i forhold til lønn og andre goder, men føler meg rimelig trygg på at jeg får det som jeg vil. Blir det slik at jeg får tilbud, må jeg nok uansett takke nei. Tenkte mye på det i går. Det vil medføre at jeg blir mer borte fra lille *S*. Stillingen er egentlig perfekt for meg og før jeg fikk barn hadde jeg definitivt tatt den. Men tiden med lillegutt er altfor dyrebar. Ettersom jeg ikke MÅ bytte jobb så kommer jeg nok til å velge slik at jeg får mest mulig tid med han. Uansett så er livet fult av ting og tang om dagen og vi får se hva som skjer:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Kjørte forbi deg i går Annie! Tenkte på deg! Var nesten helt tom for strøm på tlf og måtte spare den til jeg nærmet meg hjemme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var borte fra 07-19 i går skjønner du. Måtte hjem før S skulle legge seg. Svigers hadde han for første gang en hel dag.. Gikk veldig bra, men jeg er jo litt stressa når både jeg og pappa'n er så langt unna..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...