Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Synd at du sliter med søvnen da.

Sånn var det for meg også første gang før jeg skulle føde. Jeg sov stort sett ingenting de to siste ukene.

I ren desperasjon ringte jeg til legevakta, jeg var så trøtt at jeg skalv, tryglet og gråt og ba om å få

en sovetablett eller noe å slappe av på sånn at jeg fikk sove i en time i alle fall!

Og jeg fikk til svar at jeg skulle sykle meg en tur! Da fikk jeg sikkert sove bedre..:hoho: Jeg gikk på krykker pga bekkenløsning og måtte krype opp og ake ned trappa. :fnise:

Er det fullmåne? Hm..ja da må vi jo følge med her! :klemmer: :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gikk bra hos jordmor i dag. Som vanlig en veldig sterk og fin hjertelyd. Fint blodtrykk og alt annet. Har fått en litt vann i kroppen nå og det vises i ansiktet og på fingrene. Føler meg litt mer blubbe nå, enn det jeg har gjort før. Den siste kg jeg har lagt på meg, sier hun er kun vann. Stoler på henne, for det forsvinner jo igjen fort. Hun sier at gutten er stor og sterk og tipper på en fødselsvekt mellom 3700-4000. Det kan jeg leve med. :rødme: Begynner å glede meg nå. Sov utrolig dårlig i natt. Tredje natten på rad uten alt for mye søvn. Heldigvis fikk jeg en time på sofaen i ettermiddag. Det hjalp. Blir jo helt i ørska av å ikke sove. Rett og slett vondt.

Nå skal jeg ut å få litt frisk luft. Det har snødd mye og det er julegateåpning her i kveld. Så det passer bra. Selv om det er aaalt for tidlig..

Julegateåpning nå???? Det er jo ALTFOR TIDLIG!!!

Har du leppene dine hovnet opp? På veldig mange hovner de opp rett før fødsel, og når jeg ser på bilder av meg selv da jeg gikk høygravid, ser jeg nesten ut som en gullfisk... :ler:

Kjedelig at du ikke sover. Sover du bedre om du sitter mer enn du ligger?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk faktisk tilbud om en sovetablett av jordmor i dag jeg. Men jeg sa at jeg kunne vente til over helgen og se hvordan det ble. Hun sa at det var viktig å få søvn, så hun hadde ingen problemer med å gi meg ett par. Har aldri tatt det jeg, så jeg synes det høres litt skummelt ut.. Sover vel over evt. rier og alt jeg da.. :fnise:

Leppene mine er faktisk super fine og nesten litt sexy nå!!! Hehe, de har blitt store og fyldige!! Helt komisk altså! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neida, det kan være kjekt å ha en sovetablett i beredskap altså. Du våkner fort nok om det er noe på gang. :)

Det med leppene stemmer! Det hadde jeg glemt. Jeg ser ut som en fyr som heter Arild nemlig, på bildene som er tatt rett etter fødselen, og han har store lepper! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I natt har jeg sovet sååå godt! Kan henge litt sammen med at min kjære endelig kom hjem og at jeg ikke føler så mye ansvar, nå når jeg ikke er alene. I går hadde jeg en koselig dag med lunsj på kafe, shopping med mamma og deilig middag med min kjære.

Jeg er helt overbevist om at jeg har verdens beste mann jeg. Han er så god, omsorgsfull og snill. I dag har han vasket hus i hele 2.etg. Tak, vegger og gulv. Jeg har ryddet og ordnet i 1.etg og gjort klart for husvask i morgen. Hadde tenkt å ta bare en real helgevask til jul i år, men han har bestemt seg for at det skal gjøres skikkelig. Alle tepper har hengt ute og nå lukter det så godt og rent her. I morgen tar vi badet, kjøkkenet og vaskerommet. Skal også ta alle kjøkkenskap. Jeg får beskjed om å ta det med ro og samle krefter. Jeg surrer bare rundt og beundrer den kjekke mannen min. :rødme:

Formen er bra, men blir veldig fort sliten. Både i ryggen, beina og i armene. Lillegutt er i storform om dagen og spretter hit og dit. Det føles ikke helt som om jeg skal reise i natt heller. Til tross for fullmånen.. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Count me in!! :Hehe:

Så overraskende... :fnise:

Ikke for å helle kaldt vann noe sted, men hun pleier vel strengt tatt ikke å være her inne i helgene heller....

Nå skal du ikke komme og ødelegge da :kjefte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe, bra observert brukernavn:) Jeg har vært opptatt med husvask i helga jeg! Dvs. vært opptatt av å sett på at min kjære har vasket.. Han har overgått seg selv i helgen. I går var det badet og kjøkkenet som fikk gjennomgå. Jeg har sittet i en stol og lest jeg.. Formen er kjempe fin, men er veldig sliten om dagen. Bobler ikke akkurat over av energi. Men helgen har vært fin. Vi har hatt god til til å bare være sammen. Jeg har blitt masert, klappet på, passet på og koset med. Han er så god atte. Søndag fikk jeg en tidlig bursdagsgave. En tivoli radio og det har jeg ønsket meg så lenge. Ble så glad atte. I dag våknet jeg kl 10. Da hadde jeg tre ubesvarte på telefonen og ikke mindre enn 19 meldinger.. Koselig at folk husker på, men for meg så er det egentlig ikke så kjempe stor dag.. I ettermiddag skal jeg ut og spise middag med mamma og de. I kveld skal jeg opp til pappa på bløtkake party. Greit å reise bort, slik at det ikke blir så mye jobb hjemme..

Det har snødd og snødd og snødd i helga. Kommet masse snø. Men i natt blåste alt sammen bort.. Skikkelig surt, men ganske fint også da. Nå skal jeg stelle meg litt før jeg skal stikke innom for en linsekontroll. Og til informasjon så skal jeg overnatte hos mamma og de i natt. I morgen ettermiddag skal jeg ut på middag med jentegjengen. Så det er ikke sikkert jeg er her inne før på onsdag.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...