Gå til innhold

Miestetisk


Mie

Anbefalte innlegg

Så effektiv du er til å rydde ut jula. Her varer den til helgen. Da skal jeg plukke vekk alt rødt og alle nisser og engler, men ikke før. Det tar jo så lang tid å plukke det fram at det skal jammen få være framme litt.

Ønsker deg

Et Godt Nytt År

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi får til noe i 2008. Må bare få ut fingeren. Vi østlendingene har jo nesten lovet å flytte på rumpa vår også.

Gjelder det den lille, sexy, snertne rompa mi også :flekke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjelder det den lille, sexy, snertne rompa mi også :flekke:

Du kan bare prøve å snike den lille, sexy, snertne rumpa di unna.

We are on a mission!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise:

*rydder fremdeles unna julepynt* Ikke at jeg hadde så mye stæsj, men det tar litt tid likevel; man må jo erstatte juletingene med noe annet, eks tulipaner i forskjellige farger. (..og sjokoladeskålene med fruktfat.. :filer: )

Endret av Mie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ai ai kæpten Lea - når reiser vi?

Det går et fly i morgen tidlig, kl. 07.15 - da er vi i Bergen kl. 08.10..........

Miiiie..............Oraakeeel...................... er dere på plass da :kaffe:

Vi kan sitte og vente litt mens vi venter på dere altså............ Vi kan :slåss: litt mens vi venter vi, eller :plystre: etter guttene i Bærgen. Et annet alternativ er :danser: foran et :sjokkert: publikum. Vi kunne jo bare :ball: litt også da. Det er så mange muligheter altså :jepp:

Det gjelder bare å være litt kreativ nemlig.

Ja, hva venter vi på jenter ? :kaklehone:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi venter på at jobben min skal være snill og at jeg skal bli ferdig med en eksamen. Men om ikke lenge er jeg klar for action.

I morgen tidlig kan kanskje bli litt i kjappeste laget for meg altså, for jeg er ikke så ung og sprek lenger. Men det er kanskje best å komme frem før mie har ryddet altfor mye?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da har dere i så fall god tid; her i huset er det nemlig slik at hvis man summerer så har man rotet minst like mye som man har ryddet.

Jeg har vært på salg og kjøpt kjole! Kjolen er superfin, men har uvant fasong. Jeg har fundert lenge (de var nok lei meg i butikken ja!) på om den var uvant eller ukledelig, men det endte med at jeg dro kortet. Pussig nok har jeg en tendens til å tilrekkes klær som jeg vet at ikke kommer til å bli særlig mye brukt, det er jo noe upraktisk. Denne kjolen er en hverdags-vinterkjole og jeg tipper at jeg kan ha den/bruke lenge, men at det gjerne ikke blir så hyppig brukt.

Men salg er salg og dessuten har jeg støvletter som passer til fra før og da kan man jo nesten trekke fra hva det ellers ville kostet å kjøpe støvletter som passer til, ikke sant? *puh*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logisk konklusjon Mie :jepp:

Og Lea, kanskje greit at vi holder oss vekk til vi er sikre på at Mie har ryddet ferdig..............eller kan det jo hende hun rydder vekk oss i samme slengen .............liksom :sjenert:

*sjekker nye flytider*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Redd for å bli stuet bort blant nisser og glitter? Redd for å måtte sitte der i et mørkt skap til det atter var tid for at små engler (som dere :fnise: ) skulle få komme frem? Ikke vær redd, vi skal nok ta bedre vare på våre gjester enn som så. :velkommen:

Endret av Mie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for forståelse, Bettie. :ler:

Egentlig så er jeg ikke så glad i å lete etter noe på salg, jeg blir så frustrert. Det er bestandig så utplukket i størrelser og det jeg legger min elsk på har en tendens til å ligge på reolen som er merket "ordinære varer".

Jeg ser etter en god vinterjakke til minsten også, litt med tanke på akkurat nå, men også en han kan ha til neste år, men jeg finner ingenting i rett størrelse. Han har jakker altså, men det er greit å tenke en sesong frem hvis man kommer over noe bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Engler hører ikke hjemme på loftet eller i skapet. Vi hører hjemme i myk sofa med god plass til glorie og vinger. Nemlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk. :)

I dag har jeg ingen større planer enn å få kjøpt inn en bukett med blomster - til meg selv, helst tulipaner.

Tre dager på jobb denne uken, tre dager som har tilsvart bortimot enn full vanlig uke. For meg, med magen full av julemarsipan og som vanligvis trenger en uke for å være i farta igjen etter en ferie, har det vært hardt, men det har faktisk gått greit. Kanskje like greit å bli kastet ut i det enn å ha slike dager man kan styre selv, da ender i hvert fall jeg opp med å være lite effektiv sånn rett etter en ferie. Vurderte å jobbe i dag også, men så er det ting jeg ikke rår over (hørte du det datamannen på jobb) som gjør at det er begrenser seg hva jeg kan gjøre, og da gidder jeg ikke bruke en lørdag. Dessuten tror jeg det kan være godt med en daff helg siden neste uke også blir en uke hvor jobb må prioteres fremfor Livet.

Apropos livet; Nyttårsforsetter. Jeg spiser relativt sunt, trener regelmessig osv. Jeg orker ikke bruke energi på å legge listen enda høyere, forsettet må i så fall være å fortsette som før og også ha et fokus på å dra familien med seg både når det gjelder sunt kosthold og bevegelse. De to tingene der tror jeg aldri man kan komme unna, for meg er det i hvert fall slik at det har direkte betydning for mitt mentale ve og vel. Sitter jeg i ro og spiser junk (mer en kveld eller to på rad) blir jeg sur.

Ellers er denne fin; Hvis jeg skulle leve livet om igjen. Ikke at jeg skal gi F i alt, men å slippe skuldrene ned et hakk er jo et greit forsett. Hvis vi skal bli litt bedre hvert eneste år kommer vi til å bli uspiselige til slutt, kanskje det er et greit mål å bare nyte livet, sette pris på det man har, være glade for ( og i) dem man har rundt seg.

Hvis jeg skulle leve livet om igjen

av Av Nadine Starr, 85 år

Jeg ville våge å gjøre flere feiltagelser.

Jeg ville slappe mere av, være mer smidig.

Jeg ville være mer enfoldig.

Jeg ville ta færre ting alvorlig.

Jeg ville ta flere sjanser.

Jeg ville ha flere opplevelser.

Jeg ville bestige flere fjell

og svømme over flere elver.

(resten finnes i linken over)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må'kke holde på med seriøse ting som boklesing etter at man har foretatt seg seriøse ting som vinsmaking altså :nei:

Det diktet du henviser til er fint, også er det et annet et som handler om dager som kommer og dager som går, man venter på at "det store" skal skje, med opp- og nedturer, og som avsluttes med en setning alla "ikke visste jeg at det var dette som var livet".

Egentlig er det mange flotte dikt altså, man må bare bli voksen nok til å lese de. For i ungdommen så er jo dikt noe "fordømt tull"........... ikke sant.

Dama her i huset skal være med barnehage-tantebarna sine på juletrefest i dag. Da skal det bli nisse, juletregang, loddsalg, unger som søler og unger som skriker. Brus for de store barna (les voksne) som klarer å si nei-takk til kaffe - og brus til de små hjerteknuserne som deltar. Også de siste julekakene skal jo fortæres. Også får sikkert de små barne godte-poser fra nissen :nisseblunk:

Men først skal jeg legge i ovnen og spise litt frokost. See you :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Høres kos ut! (Jeg leser forresten Harry Potter, så graden av seriøsitet kan sikkert diskuteres. :fnise:)

Jeg har planer om en tur på trening i dag, ellers skal jeg bare være hjemme og forhåpentligvis få litt skikk på dette huset. Føler det flyter overalt, orker ikke ta fatt på en ny fullstappet uke med bombet hus som utgangspunkt.

Men jeg er så tiltaksløs! Har egentlig bare lyst til å bli i sofaen til i kveld når det er leggetid...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Januar er en dum mnd på mange måter, men i dag bidro i hvert fall treningsinstruktøren med litt håp da hun fortalte at "denne timen skal jeg ha fast utover våren".

Tenk det da; våren - like rundt hjørnet liksom. :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sola har jo snudd - så det går helt opplagt mot vår. Jeg hører til dem som begynner å lete etter vårtegn i desember.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det gjør jeg også, Bettie. Jeg er egentlig et høstmenneske, likevel er det våren jeg lengter mest etter.

Jeg tror jeg har brukt opp visaen min... Har prøvd i to dager å få betalt noe med Visa i en nettbutikk, men det funker ikke. Brukte mannens kort nå, det gikk strålende. (åh, så dumt :lol: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...