Gå til innhold

Miestetisk


Mie

Anbefalte innlegg

innom å oppdaterer meg :)

og gratulerer med gullet.. får håpe at vi tar det andre gullet på søndag... selv om jeg er redd for at vi faktisk kan tape for haugesund.. :sjenert:

og dessuten så er jeg ikke så glad i nordlie jeg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har ikke fått boken min ennå jeg.. selv om den ble sendt for flere dager siden. Mulig at det ligger lapp i postkassa et sted og jeg har fortsatt et par kapitler igjen av Rødhette. Satser på at jeg blir ferdig med den i kveld, så kan jeg begynne på ny bok i helgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er midtveis i en annen bok, men den er tjukk som et vondt år og bare sånn middels engasjerende. Dvs, den er god egentlig, men ikke av typen bok jeg ikke klarer å legge fra meg.

Derfor skal jeg ha en affære med Stieg selv om jeg holder på med en annen. Sjeldent jeg gjør slik - vanligvis er jeg en trofast kvinne. :fnise:

God helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Definitivt helg!

Og snø! Masse snø!

Digger snø på denne tiden av vinteren. (Hater snø når jeg tror det er vår, men våkner og ser at det er snødd 15 cm i løpet av natten - 15 cm som forvandles til 30 cm slaps før lunsj)

Digger lyset, at barna får røde kinn, digger at det er skikkelig årstid og ikke bare høst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hater snø når vi fortsatt har sommerdekk på bilen og begge er for syke til å gjøre noe med det grrrrr.

Håper det regner vekk før det blir is av det.

*orakel - ikke helt i vintermodus ennå*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er meldt kulde og snø til onsdag, men sånt noe endrer seg jo fort.

Jeg rasjonerer ut den nye boken i porsjoner til meg selv - må ta meg tid til å nyte den. Har så lett for å bli totalt oppslukt (og voldsomt asosial) og så er den utlest før jeg aner ordet av det. Men denne skal jeg kose meg med en stund.

Vi ryddet inne-boden i dag - sånn skikkelig-skikkelig. Tømte den helt, kastet med hard hånd og laget system i det som fikk lov å komme inn igjen. Nå titter jeg innom når jeg går forbi bare for å nye synet av at det nesten er tom der inne. :fnise: Måtte det vare! (det gjør det garantert ikke, har innsett at et skikkelig raid må til en gang i blant)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra du sitter og ikke står - det kan nemlig ta litt tid, jeg må gjøre meg ferdig her først. Og vettu hva snups - hadde jeg vært hos deg skulle vi latt boder være boder og rot være rot.

Har sånn halvveis planlagt å raide en kommode med allverdens unyttige ting i iløpet av morgendagen, men det er slettes ikke sikkert det blir noe av. Rarere ting har skjedd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til orientering Mie; Bolledeigen står nå til heving :sikle:

He-he, jeg satt akkurat og vurderte om jeg skulle bake boller. :) Tror kanskje det er bollepratet ditt tidligere i uken som har fått meg på slike tanker.

Jo, jeg tror det blir boller. Med kanel i svingene og glasur på toppen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bollene ble til vafler. En litt dårlig erstatning, men med bare en stekeovn ble det slik. Røren står i kjøleskapet, når jeg gidder skal den stekes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine boller ble til hveteboller m/rosiner :sikle:

Dvs, hvetemelet ble jo erstattet med speltmel, sukker med fruktose og melk med rismelk. Ergo er jo mine boller sunne - og da kan jeg jo spise med god samvittighet - kan jeg ikke :klø:

Vel, jeg har gitt bort noen idag (ble buden i middag nemlig), og resten har havnet i fryser'n.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Vaflene ble gode de. Ikke noe sunnhet inkludert i dem, bortsett fra masse egg og det faktum at det er sunt å kose seg. Men det teller egentlig ikke.

Dessuten så vet jeg at nå kommer bolle-trangen (neida, ikke i dansk utgave :fnise:) til å følge meg til jeg somler meg til å bake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helgen er over! :grine:

Har gjort særdeles lite denne helgen, i hvert fall ikke være sporty-friskus i snøværet - jeg har ryddet og ordnet i skuffer & skap. Har blitt kvitt masse skit og har også laget klar to store sekker som skal til Fretex. På forhånd høres det så deilig ut å ha halvtommes skap, skuffer og bod, men jeg må ærlig innrømme at å ha brukt en halv helg på å rydde egentlig føles ørlite bortkastet - følelsen er bedre etter en frisk tur i fjellet enn etter en støvete formiddag i en bod! Men det er godt å ha det gjort og jeg skulle gjerne raidet et par skap til nå som jeg likevel er i den modusen, kanskje jeg kan kvinne meg opp til å få tatt det i løpet av uken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Modererer meg selv; det er deilig å ha kvittet seg med ræl! Virkelig. Men jeg innser at denne helgen ikke blir en av de helgene jeg husker senere i livet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg planlegger rydding i skuffer og skap - og på diverse rom hele tiden jeg............... men det kommer liksom ikke lenger enn til planlegginga. Skjønner ikke hva som skjer jeg..............eller, det vil si, hva som ikke skjer :popcorn:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...