Gå til innhold

Miestetisk


Mie

Anbefalte innlegg

Før jula kommer så skal vel dere bergensere feire, feire og feire.

Tror pinadø det blir litt feiring også :jepp:

Grattis med gull vaffal........ Skal jeg være ærlig så synes jeg pinadø dere har fortjent det etter å ha ventet siden jeg var 3 år :ball::danser::skaal::duskedame:

Og så Mie - så er det marsj-i-seng :tanpuss: :søvn:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Veeeel...nå er tar vi jo som kjent ikke seieren på forskudd her i Bergen. :fnise:

Jeg liker ikke dager hvor jeg står opp, går på jobb / kurs, gjør andre plikt-ting og så kommer hjem når det egentlig er lalletid. Jeg liker dager hvor jeg disponerer litt tid selv, dager hvor jeg kan spise middag med familien min og hjelpe minsten med lekser. *lei* På forhånd tenkte jeg at "en helvetes-uke etter at jeg har hatt slapp deilig høstferie går greit", men det er jo helt feil. Hode & kropp har fått helt drittsjokk over å gå fra å ingenting gjøre til altmulig å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er litt sånn - søt kløe og sur svie - dette med fridager og full fart på jobben igjen. Liker heller ikke dager som går i ett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jo, takk Bettie, det står bra til. :)

Fredag igjen, jeg syntes det er helg støtt jeg. Ikke spesielle planer denne helgen, men vurderer en liten tur til byen i morgen kveld. Det er jo ventet storinnrykk i byen i morgen, det blir vel som 17. mai og nyttårsaften på en og samme dag når Brann skal ta gullet hem. (...hem og hem, fru Blom, jeg vet nå ikke helt om det er her det egentlig hører heme...)

Ellers; planer om å sjaine hus, tenne lys, lese bok, se på TV - men nå kræsjlandet jeg i sofaen og mannen har lagt seg under dynen, så det spørs om det blir noen sjaining. Ikke at det egentlig er så ille her, men da jeg kom hjem i ettermiddag skinte solen inn stuevinduet og avslørte ymse som ser ut for å være bortevekk nå. (litt smart tross alt den tullballen som oppfant støv - han hadde i hvert fall vett til å la det forsvinne i lampelys. Og ja, det må ha vært en han, en kvinne ville straks ha trykket delete og funnet opp noe mer fornuftig i stedet - f.eks blomstervaser som fyller seg selv med friske blomster)

Nå tror jeg at jeg skal prøve å lette på kroppen før jeg skravler meg helt ut i tåkeheimen her, om ikke annet skal jeg vurdere å tusle helt bort til lysbryteren og slå på litt lys...

God helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg trenger forresten sko! Flate støvletter som kan være kule til skjørt, er gode å gå med, ikke lager klikk-klakk lyd osv. Egentlig klarer jeg meg med sjøstøvlene mine, de er bare digg å gå med, men tro det eller ei - det er ikke alltid det regner i Bergen. Nå har jeg laget klikk-klakk lyd i en uke og er lei av å være så damete hele tiden, jeg trenger å være litt slafsete innimellom uten at det trenger å bety joggesko.

Men de eneste jeg har funnet som var noenlunde okei kostet 1700 - og det er ikke en ok pris for sko som bare er "grei nok".

At jeg ikke har funnet noe annet kan jo ha en sammenheng med at jeg knapt har vært i skobutikker da....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vurderer å legge meg nå, selv om det frister innmari lite. Fredagskvelder er jo bortimot magiske, men jeg er skikkelig trøtt og må tidlig opp i morgen. Må ut av huset senest klokken 10:00 og vil ha minst en times sitte-i-sofaen-og-gjøre-svært-lite-bortsett-fra-å-drikke-kaffe seanse. Det er jo dèt som er lørdag! Tipper jeg setter klokken på åtte og siden jeg allerede er på søvnunderskudd etter en uke med preget av lakenskrekk, så er det bare en fornuftig ting å gjøre. :sove:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er magen full av tomatsuppe og egg - og jeg vet at jeg kommer til å angre på porsjon nummer to om en liten stund - da er jeg nemlig på spinning, noe som egentlig ikke er videre smart med full mage. Ikk rekker jeg hele Viking-Stabæk kampen heller, men jeg når 2. omgang.

Heia Brann. :)

Ellers? Ikke noenting egentlig, denne uken er faktisk helt fri for planer annet enn det vanlige jobb&hjemme&trening. Kjenner jeg meg selv rett dukker det nok opp noe, faktisk så leker jeg litt med tanken på å invitere middagsgjester på fredag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skjønner at jeg har falt litt av lasset når det gjelder norsk fotball. :ler: Var faktisk ganske interessert en gang, gikk på mange kamper etc.

Men gratulerer med seieren!! Godt man ikke har noen planer om å dra til Bergen med det første... :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk dere! Kjekt med gull, jeg jeg er jo ikke en av dem som tar fullstendig av, men kjekt er det. Jeg følger jo med hvert eneste år, men må innrømme at det er enten bunn eller topp som fenger meg mest, å heie Brann inn på enten 6. eller 7. plass er ikke like engasjerende. Jeg liker forresten Mjelde. :fnise: (Nei altså, ikke sånn liker. Men han har jo fått pepper av enkelte, men jeg syntes han er en stø kar med beina godt plantet på den osterøyske jord)

Jeg føler jeg har energioverskudd for tiden! Lurer på om det er for lenge siden jeg har malt ett eller annet. Burde jeg starte et prosjekt, mon tro? Eller er det bare abstinenser som melder seg fordi jeg ikke har fått puste inn litt skumle løsemidler på lenge? Kan man bli malingsjunkie?

Man har da alltids vinduskarmer og lister som burde vært shinet, men sånt noe virker litt kjedelig. Jeg kunne tenke meg et møbel å pusse opp! Gå på Fretex i helgen kanskje? (man skal ikke se bort i fra at energioverskuddet bare er et fata morgana som åpenbarer seg når jeg sitter i sofaen, rarere ting har hendt før..)

Nå skal jeg se på TV! Dèt gjør jeg egentlig veldig lite av for tiden, men jeg er helt nyfrelst på Ghost Whisperer - den serien har overhodet ikke fenget meg før, men plutselig for et par uker siden så satt den! (Kan komme av at jeg endelig så en hel episode..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Energioverskudd er et gode. Blir det for mye av det, kan det hende det går over av seg selv hvis man bare blir sittende stille lenge nok.

Det er jo moro å pusse opp møbler da. Kan godt tenke meg at man får lettere abstinenser når noe man har holdt på med lenge plutselig er slutt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Øh..! Vel. Sånn angående energi og maling... Solen tittet innom her i ettermiddag og kunne hjerteløst avsløre at peisen absolutt bør males - den ser rett og slett ikke ut. Har også noen lister og en dørkarm som skal males, dessuten hadde både vinduskarmene i stuen og stuetaket trengt et strøk eller to.

*wosh* <---- lyden av energioverskudd som forsvinner ut i verdensrommet. Forsvinner inn i et sort hull faktisk. *lat*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

To glass med rødt i, Anthon Berg-sjokolade og beina på bordet. Deilig! Vurderer å gjenta suksessen i morgen og muligens på søndag.

Endret av Mie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...