Gå til innhold

Miestetisk


Mie

Anbefalte innlegg

:fnise: Tannlegen har bare ansvar for det jeg putter i min kropp før det passerer drøvelen, og det kan jo pusses gullende rent. :filer: Etter at drøvelen er passert derimot..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det skal bli pent vær her i dag iflg værmeldingen, men akkurat nå er det litt ubestemmelig. På den ene siden av huset er hvite skyer på blå himmel, andre siden har et mørkegrått skylag. Jeg tror vi må ut på tur og satser på at hvis vi går i riktig retning så holder været seg bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper dere gikk riktig retning. Denne helga har ikke vært noe å skryte av værmessig her heller, selv om det kanskje er litt bedre i dag enn i går. Forøvrig sitter jeg inne og jobber så det er kanskje like greit at det ikke er sånn knallvær som det var de to foregående helgene.

Å shoppe tilbehør er nesten det jeg liker best. Mye lettere å finne noe man liker enn når man skal ha klær.

Fortsatt god søndag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tur ble det. :) Denne gangen til nærmeste fjelltopp, ikke så veldig eksotisk eller langt, men med nydelig utsikt på toppen.

I kveld har jeg sett foppall. HELE Lillestrøm-Brann kampen faktisk - og det med høy puls og hjertet i halsen.

*hvisker veldig stille: "gullet ska`hem" *

Endret av Mie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:fnise: Jeg er supporter når det gjelder - det være seg enten nedrykksstrid eller gullkamp. Alt i mellom det er uinteressant. :filer:

Julegaveshoppingen har startet! Har bestilt ett stykk gave fra strawberrynet - hårfint under tollgrensen, nå gjenstår det å se om dette blir et godt kjøp eller styr med mva og gebyrer. Målet er å kjøpe sånn ca halvparten av gavene tidlig, resten må "spares" til det er julestemning i butikkene. Blir jeg ferdig alt for tidlig mister jeg jo stemningen helt, og ender opp med å kjøpe tilleggs-krims-krams til både den ene og den andre. *snakker av erfaring*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ærlig talt...........eier du ikke litt selvdisiplin a :nei:

Men nå håper jeg du sover søtt.

Du husket vel å :tanpuss:

Sov godt min venn :rope: ......oooppps, jeg mener :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sov gjorde jeg, usikker på hvor søtt det var. :fnise:

Høstferie! Har handlet inn endel mat som de har lite utvalg av på butikken på landet, men hvorfor det inkluderte en pose smågodt vet jeg ikke - snop har de jo alle steder.. Jeg har kvalitetssikret snopet også. (smaksprøve) Hardt arbeid, men noen må jo gjøre det også. :fnise: I følge mannen er det ferie i dag siden vi drar på hytten i morgen. Kanskje ikke heeelt logisk, men jeg kjøpte den uten å dvele mer ved det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Forresten hørte jeg på radioen i dag - og det som kommer på radioen er sikkert helt sant - det er ikke farlig å spise smågodt - for det er løs vekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: Dere altså.

Høstferien er over! Deilige dager på hytten, nydelig vær, speilblank sjø, fulle teiner, skrikende måker, sene kvelder, klar høstluft, rødvin & sjokolade, vakkert høstløv, skumle spaserturer i svarte høstkvelder. *sukk*

Hverdagen innfant seg med et brak, begynnelsen av denne uken, dvs tom onsdag, består av lange jobbdager inkl. kurs og opplæring. Ikke så greit når hodet mitt fremdeles befinner seg på ferie. Dagen i dag har gått på et vis, men det er veldig seigt å komme seg i gang igjen etter dagesvis med bare fri og kos.

Snart juleferie?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...