Gå til innhold

Miestetisk


Mie

Anbefalte innlegg

Hei Begonia, koselig at du tittet innom her, velkommen tilbake. :)

Mat ja, det finnes jo så utrolig mye godt i denne verden, men så er det heldigvis slik at man (i hvert fall jeg) setter ekstra pris på god mat når jeg ikke spiser det hele tiden. Hm..det ble litt feil, det jeg mener er at det skal være litt forskjell på hverdag og fest, men det betyr jo ikke at ikke hverdagsmaten er god, den er bare litt mer ordinær. I morgen f.eks, blir det seibiff her hos oss. Hva det blir i dag aner jeg faktisk ikke, vi er invitert til svigers, men det ville ikke undre meg voldsomt om det blir servert får-i-kål. *sulten*

Været innbyr absolutt ikke til utendørsaktiviteter, men jeg har fått meg en treningsøkt innendørs. Ungdommen har overnattet i fjellet i natt og kom hjem dryppende våt, men med fin rødfarge i kinnene og godt humør. Minsten har også trosset værgudene og hatt seg en tur i skogen med en venninne, de var ikke så lenge ute, men nok til at de ikke kommer i sånn "kneke inne en helt søndag"- modus. Humøret blir bedre av frisk luft!

Nå er det veldig deilig å gjøre ingenting en stund og jeg ser frem til å bli servert mat og dermed slippe både matlaging og oppvask. Eller - jeg ser frem til at mannen slipper matlaging og oppvask. :fnise: I helgene er det ofte han som steller med denslags.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det ble får-i-kål. :) Svigermor er super på kjøkkenet, men den retten er ikke min favoritt uansett. Det er så mange andre ting enn kål jeg heller vil fylle i en stor gryte med deilig lammekjøtt, så jeg lager det svært sjelden selv, men det er jo godt å få det servert. Kake til kaffen fikk vi også. :)

Skal prøve meg på noe godt med lammekjøtt en dag. Fikk en gang servert noe som lignet bacalao, men med lammekjøtt istedet for fisk, og det var utrolig godt. Har ingen oppskrift, men det er vel mulig å trikse til noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå aner ikke jeg hva slags sure skrikerunger du fant altså........... men hvis jeg finner sure skrikerunger så blir jeg da ikke glad :roll:

Lurer på hva Mie egentlig mener :filer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Seigmenn+Seigdamer=Laban Sure Skrikerunger.

Det jeg fant var en sånn liten vareprøve på nevnte unger som noen prakket på meg på gaten i sommer. Ikke veldig gode, men bevares - det var da godteri. Fanden eter fluer, jeg spiser unger, søndagkveld er kvelden for desperat jakt i kjøkkenskuffene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drikker morgenkaffen min hjemme i dag! Har selskap av pludrende God Morgen Norge, en kaffekopp og levende lys på bordet. Koselig, men bevares så vanskelig det er å motivere seg for å pelle seg ut i det silende regnværet som er ute akkurat nå. Men det er ingen bønn - innen en halvtime er jeg ute herfra. *sukk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes heller ikke det er enkelt alle dager å motivere meg for å komme meg ut, men motivasjonen svikter lenge før kaffekoppen. Må opparbeide motivasjon til å komme meg ut av senga.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ded er ded idde. Ded er fæld. *glad for å være ferdig med slikt*

Løper hit og dit for tiden. Foreldremøte, sykebesøk, trening, barns fritidsaktiviteter og i tillegg til noen prosjekter i hus & hage.

Snart høstferie! :) Reiser på hytten noen dager, gleder meg stort! Skal gå turer, lage sakte-middager, lese bok og så vurderer jeg å kjøpe med meg tykt garn som forhåpentligvis forvandler seg til tykt skjerf. Strikking kan kombineres med TV-titting, det er genialt for en utålmodig sjel som meg, jeg liker meg best når jeg gjør to ting på en gang. Bortsett fra når jeg leser bøker, da begrenser det seg jo litt, men jeg klarer fint å spise sjokolade samtidig altså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke bare-bare å være foreldre. Det er mye som skal følges opp. Strikking og TV-titting er ikke dumt.(og det går til og med an å spise en liten sjokoladebit samtidig)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

TV, strikking, sjokoladespising og kaffedrikking kan kombineres uten problemer.

Og for oss utålmodige, så er det greit med tykke pinner og tykt garn.

Høstferie? Det er det jammen lenge siden jeg har hatt. Burde vel kanskje ryddet plass til en slik, ettersom høsten er både lang og tung mange ganger. Men det er litt koselig også når det mørkner og man kan fyre på peisen.

Og nå er det fredag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag ja, det er bra!

Skal være litt huslig i morgen, eller rettere sagt - være litt hagelig. Grillsesongen er definitivt over, det er på tide å tømme diverse krukker, pakke bort hagemøbler, ta ned lyslykter osv. Høsten er min favorittårstid, men like fullt er det skikkelig vemodig å pakke bort sommeren.

Men denne sommeren pakket jo egentlig seg bort helt selv sånn i juni en gang...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg har vært totalt unyttig i dag, har ruslet litt i butikker og endte opp med å kjøpe litt tilbehør; et smykke, et skjerf og et par tynne langarmede topper som kan brukes under kortermede kjoler eller under cardigans. Skulle kjøpe litt smågodt til i kveld, og undret sånn over hvorfor det ble så dyrt da jeg skulle betale, at jeg faktisk ba om å få kassalappen. "Litt smågodt" viste seg å være bortimot 800 gram! Jeg skal få hjelp til å spise alt snopet, men likevel - 800 gram! Tror jeg la på meg ca et halvt kilo bare av å lese tallenes tale på den kassalappen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har du absolutt rett i, Bettie. Smågodt er farlig godt, og når jeg kjøper i løsvekt har jeg en tendens til å kjøpe mye mer enn hvis jeg kjøper hele sjokolader.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...... Skulle kjøpe litt smågodt til i kveld, og undret sånn over hvorfor det ble så dyrt da jeg skulle betale, at jeg faktisk ba om å få kassalappen. "Litt smågodt" viste seg å være bortimot 800 gram! ...............

Da jeg var på butikken tidligere idag så møtte jeg tannlegen min........... i full sving foran smågodt-hylla.......... Han så på meg og sa: "jeg skal kjøpe til en kompis av meg".......... det trodde vi jo like mye på begge to :ler:

Vi ble jo enige om at det var jo lørdda'n da......... og på lørdda' kan man spise smågodt. Men man må jo pusse tenna etterpå altså :5:

Så Mie, iflg. tannlegen min så kan du spise lørdagsgodt med goooo' samvittighet :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...