Gå til innhold

Miestetisk


Mie

Anbefalte innlegg

Selvfølgelig burde Mie ha dagbok! Tror forøvrig det var mange her inne som ikke burde ha det hvis det ikke var "lov" med svada, syt og klag, kanskje spesielt det første. Oppdateringsforventningene setter man nok mest selv. I know the feeling...

Kjipt å være syk. Håper det hjalp med sofa, bok og ikke minst Troika som jeg selvfølgelig fikk lyst på nå bare fordi jeg ikke kan få tak i det...

God bedring!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk!

Er straks på vei i seng og satser på at en lang natts søvn gjør godt for helsen. Er på vei til å bli skikkelig sylta forkjølet, det blir verre og verre time for time. :forkjola: Kan ikke huske sist jeg var så sår i halsen som jeg er nå, og i tillegg er det skikkelig vondt å svelge.

Nok syt.

Altså; på vei i seng, måtte bare vente til jeg fikk respons på "blir du sen" meldingen til eldstemann. Han kjører bil, noe jeg ikke har klart å venne meg helt til, og dermed slår hønemor-tendensene inn for fullt. Går det mer enn tre minutter uten svar blir jeg skeptisk, men når han endelig svarer blir jeg skeptisk da også - tenk om han kjører bil og sender sms samtidig? :sjokkert:

Natta!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet. :fnise: Hønemor-følelsen er ikke lett å legge unna, men jeg er veldig bevisst på at jeg ikke skal la den begrense hva guttene får lov til. Har hatt svært få ganger der vi har måttet si nei til ting, det de ønsker er stort sett ok ting, selv om mams sånn innerst inne føler seg tryggest når de er innenfor husets fire vegger. Men som sagt; det sier vi ikke så mye om. Tvert i mot så oppfordrer vi til at de skal delta på aktiviteter, jeg har tro på å få selvstendige og ikke minst selvtenkende barn. Men altså; hønemor har det best når alle de søte små ligger trygt i sengene sine. :fnise: (Egentlig er ikke de søte så små heller, men i hodet mitt er de jo det. Eller - hodet mitt forstår at de er store, men i hjertet er de små. :rødme: )

Men nå er det slutt på sofa-slaraffenliv i denne omgang. I dag har jeg lovet meg bort til en i familien, skal hjelpe til med litt forskjellig av praktisk art. Meg+nesespray+to Ibux skal vel klare å fikse det rimelig greit... :forkjola:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Hønemor!

Selvtenkende barn? Jeg trodde at du hadde gutter jeg... de tenker som regel ikke selv.

Om dette likevel kan gjøres (i voksen alder), så send meg gjerne oppskriften :ler:

Og god bedring.

Det er sikkert bare en misforståelse.. igjen.

Lea

-nå uten tittel-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen ganger er det ingen tenking i det hele tatt - ikke i den kvinnelige delen av familien heller, bare så det er sagt.

Sølvmedlem faktisk. *imponert*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det har jeg ikke fått med meg før. Velkommen tilbake til den gemene hop :)

Du er ikke treig av den grunn. Jeg er ganske fersk her ute hos dere "normale".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg burde hatt mitt eget parti, da hadde jeg i det minste visst hva jeg mente. *dyp*

*støtter Mie*

Tror faktisk jeg hadde stemt på partiet ditt jeg :lol:

Synes valget i dag har vært et valg mellom onder.

...og ikke får jeg stryke noen lenger heller :frustrert: det var jo det som var halve moroa med kommunevalg jo...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommunevalg er jo bare kjedelig. Avstemming uten èn vinner er jo bare kjipt.

Men ok, det er jo en vinner i hver kommune da, men det er liksom mer stas med stortingsvalg uansett.

Men jeg har gjort min plikt. Syntes i grunnen det var trauste greier, det er jo ikke akkurat staselige rammer rundt valg - en slitt gymsal er jo ikke det helt store. De burde kompensere med et glass champagne ved utgangen i det minste. Det skal vi få ordnet når jeg blir diktator.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fått god valuta for pengene i dag, Usikker? Når du gaper sånn som det der, så ser jeg at du jo er helt tannløs. :fnise:

Vel, jeg betalte bare 25,- kroner jeg...........så de gadd vel ikke å sortere ut det som var brukbart vil jeg tro :fnise:

Jeg burde hatt mitt eget parti, da hadde jeg i det minste visst hva jeg mente. *dyp*

Enig med Orakel, jeg hadde stemt på deg. Uten tvil :tommelsmil:

Også med champis ved utgangen og gode greier........... :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med tid og stunder vil jeg ha nye spisestuestoler! De vi har er helt greie, men det er noen møbler jeg vil investere litt mer i - og spisestuestoler er helt klart et eksempel på slikt møbel. Det er ikke så nøye med bord, det vi har er helt enkelt og greit, men jeg kunne tenke meg noen tidløse stoler som kan følge oss de neste tretti år. Bord er i større grad en forbruksting som er greit å skifte ut når det har fått ørten hakk og riper, stoler får en litt annen behandling.

Enkelte ting blir jeg lei, men enkelte ting vil jeg gjerne ha lenge, ja kanskje alltid. Og slike stoler er det jeg vil ha! Alltid-stoler. Har lyst til å starte prosjekt sparing-til-nye-stoler samtidig som jeg forsøker å finne ut hva jeg egentlig vil ha. De må være tidløse, gode å sitte i (sitte godt er det punktet mannen kommer inn i bildet på) og så må de ikke være hinsides dyre, men jeg er innforstått med at det kommer til å koste litt, det er vel litt av hemmeligheten med møbler som skal vare lenge.

Det ligger et år eller tre frem i tid å faktisk kjøpe stoler, men jeg tror jeg trenger tiden til å både spare, men ikke minst vite hva jeg vil ha.

Jeg er veldig svak for disse, men har ikke prøvesittet eller vært rundt og orientert meg i det enorme markedet som finnes, kun fulgt halveis med i diverse interiørblader.

Det er mye lekkert da, f.eks så har jeg sett noen italienske i krom og hvitt skinn, men jeg aner at det er en type stol som en går lei før eller siden. Og hvitt skinn gir meg vel hetta hvis det kommer gjester med mørke jeans, så det er i grunnen uaktuelt. Det skal jo kunne brukes dette hjemmet her. Dessuten tror jeg ikke mannen ville like hvitt skinn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, jeg betalte bare 25,- kroner jeg...........så de gadd vel ikke å sortere ut det som var brukbart vil jeg tro :fnise:

Enig med Orakel, jeg hadde stemt på deg. Uten tvil :tommelsmil:

Også med champis ved utgangen og gode greier........... :jepp:

Vi drikker altfor lite champagne!

Champagne-partiet er herved stiftet! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Vel, vi har da i det minste gjort borgerplikten, Bettie. :)

Er det for tidlig å glede seg til helg når det bare er tirsdag? Faktisk så gledet jeg meg til helg allerede på lørdag, helgen var nemlig svært så hektisk. Kommende helg har vi ingen spesielle planer, og det er deilig.

Jeg hoster og harker, så det blir lite trening, men har tatt meg noen spaserturer. Går jeg meg svett og varm får jeg noen hosteanfall som er mildt sagt plagsomme, så det blir ikke akkurat kondistrening, men litt bevegelse er jo bedre enn ingenting. Håpet er å få til en treningstime i morgen, men det avhenger jo av at jeg kan gjøre noe uten å holde hostekonsert for hele treningsstudioet. Jeg satser på at dette er 07/08 sesongens forkjølelsesrunde, og at det ikke kommer flere. Det er kjedelig å gå for halv maskin - ikke er jeg syk og sengeliggende, men ikke er jeg 100% effektiv heller. (Nå kan det kanskje se ut som om jeg ville foretrekke å være sengeliggende, det kunne jeg absolutt ikke!)

I dag er det Grey`s på TV, det er da noe. Syntes serien har en down-periode for tiden, men mulig det bare er meg som ikke har blitt helt frelst igjen etter det lange oppholdet i vår/sommer. Husker jeg sleit litt med å komme inn i serien da den startet også, men det tok seg jo opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De burde kompensere med et glass champagne ved utgangen i det minste. Det skal vi få ordnet når jeg blir diktator.

Der fikk du min stemme også! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...