Gå til innhold

Rekelag/Rekefest


Thomasine

Anbefalte innlegg

Kanskje dere burde ha noe annet enn reker i tillegg? Det er jo ikke alle som liker reker og det er kjipt å spise loff og majones på fest.

Ja, har tenkt på det...vet noen er allergiske også... :forvirret:

Vi tenkte å ha litt spekemat ved siden av, dessuten vil det stå på innbydelsen at det blir rekelag (hvis vi endelig bestemmer oss for det...). Håper da at de få det evt. gjelder (...vet egentlig ikke om det er noen, men dog...;)) enten tar med seg noe eller liker spekemat. Kan jo ikke tekkes alle alltid... Og tross alt er det festen som er viktigst, selvom maten også er en stor del...

Har du kanskje andre tips som ikke krever så mye? Festen skal være en overraskelse, så jeg må evt. be andre om å hjelpe meg...;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du kanskje andre tips som ikke krever så mye? Festen skal være en overraskelse, så jeg  må evt. be andre om å hjelpe meg...;)

Jeg synes spekemat var en god idé, og det er jo enkelt å legge ut også, krever ingen forberedelser. Ellers kan du jo bruke grillede kyllinglår e.l.?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Back, again...;)

Hvor mye reker regner man per pers?

Og brød da?

Hva med spekemat?

:klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man regner en halv kilo pr. person hvis reker er det som står på menyen. Brød er jeg ikke sikker på. 4 pr. brød, kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, takk!

Så hvis vi blir 50, blir det 25 kg reker!!!

Må kanskje bestilles i forveien, det...;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så hvis vi blir 50, blir det 25 kg reker!!!

Må kanskje bestilles i forveien, det...;)

Eller rett og slett kjøpe en reketråler :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Masse gode ideer her! Skal ha dobbel 40-årsfeiring neste år, så jeg snapper opp ideer.

Til reker synes jeg det er veldig godt med en enkel grønn salat. Forskjellige salattyper, agurk, purre/vårløk og persille eller dill. Vi har mange "storetere" i omgangskretsen, så jeg beregner alltid mer enn 1/2 kg reker pr pers :ler:

Endret av Elbereth
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er et must hos oss:

Hakkede, harkokte egg

Majones

Presset hvitløk

Dette røres altaå sammen.

(Stålånde dagen derpå)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres godt ut med ekstra tilbehør...:Nikke:

Men vi blir så mange, og kaker og sikkert noe alkohol...;)

gjør at jeg ikke tror det blir nødvedig med så mye tilbehør... :klø:

Uansett, jeg trenger en strengere oppskrift enn bare oppramsing av ingredienser...;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...