Nala Skrevet 8. mars 2007 #1 Del Skrevet 8. mars 2007 Om et par uker inviterer jeg og mannen gode venner med på hyttetur i anledning våre 30-årsdager. Vi skal servere en treretters. Til dessert blir det sjokolademousse. Vi finner alltids på en ok forrett. Men hva lager vi til hovedrett? Her trenger jeg tips. Vi ønsker ikke å tilbringe x antall timer på kjøkkenet når vi er på hytta, så noe enkelt er å foretrekke. Gjerne en gryte. Men selv om det skal være enkelt hadde det vært ok med noe mer avansert enn Toro liksom. Noen som har tips? Kan være med enten kylling, lam, kjøttdeig eller egentlig hva som helst Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 8. mars 2007 #2 Del Skrevet 8. mars 2007 Viltgryte med snøfrisk er både nydelig og enkelt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 8. mars 2007 #3 Del Skrevet 8. mars 2007 Chili con carne? Servert med f.eks. ris, maisbrød (eller bare baguetter), guacamole og rømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 8. mars 2007 #4 Del Skrevet 8. mars 2007 Den marokkanskinspirerte kyllinggryta til piaf er kjempegod, om dere tar med dere alle ingrediensene som kreves. Link til tråd med oppskrift : http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=255966 Osso buco (bucco?) er også kjempegodt, og kan lages med den typen kjøtt du ønsker. Jeg har prøvd oppskriften til piaf her også (hehe, mitt matidol), ligger på forumet her den også. Mye og kanskje litt "sær" smak med lam, men godt, og lager seg selv omtrent fordi den skal koke i et par timer. Ellers er jo fårikål godt, selv om det er litt feil sesong... Og lammefrikasse? Noe som også er godt er en skikkelig mektig suppe, som f eks denne: http://www.gladimat.no/FrontServlet?s=mat&...=recept&id=4675 Jeg har laget den uten fløte, med vann og melk/rismelk, og med 1 l væske i stedet for det som er oppgitt i oppskriften. I tillegg har jeg hatt gulrøtter og poteter oppi, og droppet tomatene (som gir litt annen smak..). Den er kjempegod Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 8. mars 2007 #5 Del Skrevet 8. mars 2007 Husk at de fleste gryter kan fint lages et par dager i forveien og varmes opp på hytta. Fransk boef bourgingnon er kjempegodt, bruk en rimelig god rødvin. Osso Bucco av kalv (eller lam) er også nydelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 9. mars 2007 #6 Del Skrevet 9. mars 2007 Vi har laget biff stroganoff fra bunn på hyttetur. Veldig godt og enkelt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 9. mars 2007 #7 Del Skrevet 9. mars 2007 Finnbiff, enkelt men liksom litt fint allikevel. Kjapt å lage på hytta. Denne oppskriften så ikke gal ut: http://aperitif.no/index.db2?dosok=1¬ne...k=ja&pollisten= Jeg syns både timian og oregano passer godt til finnbiff, og har gjerne hvitløk i. Litt bacon i terninger som surres sammen med løk og krydder først er også et tips. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå