Miracl3 Skrevet 25. februar 2007 #1 Del Skrevet 25. februar 2007 Hvilken olje bruker du i woken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Tara* Skrevet 25. februar 2007 #2 Del Skrevet 25. februar 2007 Bruker bare rapsolje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 25. februar 2007 #3 Del Skrevet 25. februar 2007 Jeg bruker en olje med nøytral smak, vanligvis rapsolje eller solsikkeolje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 25. februar 2007 #4 Del Skrevet 25. februar 2007 peanøttolje eller solsikkeolje Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
**Anne*** Skrevet 25. februar 2007 #5 Del Skrevet 25. februar 2007 Peanøtt eller maisolje Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wayah Skrevet 25. februar 2007 #6 Del Skrevet 25. februar 2007 Olivenolje og en skvett sesamolje(elsker nøttesmaken ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 26. februar 2007 #7 Del Skrevet 26. februar 2007 Olivenolje og en skvett sesamolje(elsker nøttesmaken ) ← Du skal aldri bruke olivenolje i wok, den tåler ikke høy varme og maten får en vemmelig brent olivensmak. Jeg bruker jodnøtt- eller solsikkesolje og en dæsj sesam for smaken. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smile Skrevet 26. februar 2007 #8 Del Skrevet 26. februar 2007 Rapsolje og/eller sesamolje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pax Skrevet 26. februar 2007 #9 Del Skrevet 26. februar 2007 Sesam, raps eller soya. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tweek Skrevet 26. februar 2007 #10 Del Skrevet 26. februar 2007 Du skal aldri bruke olivenolje i wok, den tåler ikke høy varme og maten får en vemmelig brent olivensmak. ← Jeg bruker olivenolje og funker helt fint! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gattissima Skrevet 26. februar 2007 #11 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg bruker olivenolje og funker helt fint! ← Samme her! Olivenolje extra vergine. Smaker nydelig På finere restauranter i Italia brukes også extra vergin olivenolje til fritering. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Crash Skrevet 26. februar 2007 #12 Del Skrevet 26. februar 2007 (endret) . Endret 2. april 2008 av Miros Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tweek Skrevet 26. februar 2007 #13 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg har ikke wok panne, men når jeg eter maten er den veldig varm, grønnsakene er fortsatt sprø og det smaker godt. Så olivenolje trenger jo ikke lage drittsmak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tante Dora Skrevet 26. februar 2007 #14 Del Skrevet 26. februar 2007 Solsikkeolje, soyaolje eller maisolje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 26. februar 2007 #15 Del Skrevet 26. februar 2007 Samme her! Olivenolje extra vergine. Smaker nydelig På finere restauranter i Italia brukes også extra vergin olivenolje til fritering. ← Er du helt sikker på dette? I følge de fleste kokker skal Extra Virgin (kaldpresset) olivenolje brukes på feks salat, siden den er veldig smaksterk. Olivenolje tåler heller ikke høy temperatur, og derfor unngår de å bruke det spesielt i pizzabunner... Selv bruker jeg "matolje" i wok, som er en blanding mellom raps- og maisolje. Tar gjerne litt soyasaus i også for smakens skyld. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wayah Skrevet 27. februar 2007 #16 Del Skrevet 27. februar 2007 Jomfruolje skal ikke brukes i wok nei, men mindre "eksklusiv" olivenolje går helt fint her. Og jeg kan garantere at jeg bruker varme nok Hva i all verden tror dere grekerne bruker i all matlagingen sin? Både frityr og steking... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 27. februar 2007 #17 Del Skrevet 27. februar 2007 Jomfruolje skal ikke brukes i wok nei, men mindre "eksklusiv" olivenolje går helt fint her. Og jeg kan garantere at jeg bruker varme nok Hva i all verden tror dere grekerne bruker i all matlagingen sin? Både frityr og steking... ← Det er fortsatt en smaksterk olje, og hvis du ikke liker smaken bør du unngå den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 27. februar 2007 #18 Del Skrevet 27. februar 2007 (endret) På finere restauranter i Italia brukes også extra vergin olivenolje til fritering. ← Det er tullprat. Olivenolje er ubrukelig til fritering. Ikke rart så mange er ubrukelige på kjøkkenet når det er så mye uvitenhet ute å går. Endret 27. februar 2007 av Antoinette 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huldali Skrevet 27. februar 2007 #19 Del Skrevet 27. februar 2007 (endret) Noe som kan forklare meg de store forskjellene mellom de ulike oljene? Hvilken egenskaper har de ulike oljene og hva egner de seg best til? Aldri forstått dette helt.. Endret 27. februar 2007 av Huldali Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 27. februar 2007 #20 Del Skrevet 27. februar 2007 (endret) Jeg vet ikke hvor mye man kan stole på Wikipedia, men der er det i hvertfall en tabell som sier noe om hva man kan bruke de ulike oljene til. Og i følge denne kan man for øvrig bruke olivenolje til wok. Endret 27. februar 2007 av bada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå