Gå til innhold

Lealistisk


Gjest Lea

Anbefalte innlegg

Lykken er:

At frisøren klipper deg nøyaktig slik du har bestilt, at det henger en akkurat passe pyntet kjole på stativet i den først butikken man går inn i og at både størrelsen og prisen passer og sider komme hjem med en pose nykvernet sigarkaffe som trekker på presskanna.

I tillegg er det heeeelg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så spørs det bare om kjoletingen passer i morgen da.. etter at magen min på mystisk vis inneholder en del Twist og sånt...

Hold-in-body henger til tørk...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

I dag er en sånn dag...

Våknet litt for sent og ser muligens litt småtrøtt ut (en underdrivelse). Håret mitt pleier å være irriterende glatt og tungt, men i dag har det visst bestemt seg for å stå som en glorie rundt hodet mitt. Bare å finne frem hestehalen da...

"Alle" har influensa. Det betyr at de friske får kjørt seg skikkelig om dagen. Noen fikser det ikke og blir syke av presset (og muligens en og annen influensasyk kollega som har klart å stable seg på jobb til tross for rennende nese og stygg hoste.

Hurra.. nå har jeg brukt 1 timer på å skrive disse linjene. *gir opp*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg mener bestemt atte man å søke - helst i 3 eks - om å få bli syk. Det sku'kke være lov til bare å utebli liksom........... blir så innmari masete for kollegaer nemlig :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Planen min gikk i vasken.

I stedet for å skremme kollegaer, så skremte jeg meg selv... sånn ca 30 minutter etter at jeg skull ha vært ute av senga. For jeg fortsatt I senga og dermed ble det enda en reprise av stress-seansen. Heldigvis hadde noen ryddet vekk alle bilene på veiene og nøklene mine lå der de skulle ligge.

Faktisk klarte jeg å hente inn nok minutter til at jeg ikke ligger så veldig på etterskudd.

Riktignok føles det som om øvre og nedre øyelokk holder på å gro sammen og jeg tror faktisk at jeg kan se en mørk, hoven ring under begge øynene... uten speil.

Det hjelper litt at enkelte influensasyke har blitt halvfriske og at det ikke ser så halvgalt ut likevel. Stort sett blide mennesker i telefonen (med enkelte voldsomme unntak).

Er det lov å håpe på at møtet jeg har etter lunsj blir avlyst eller utsatt? Evt. veeeldig kort??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...... og jeg tror faktisk at jeg kan se en mørk, hoven ring under begge øynene... uten speil.

Det siste der var faretruende. Særlig hvis du har mørk PC skjerm......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Det er mandag....

Jeg kom meg opp av senga i god til (den samme gode tiden som jeg klarte å sløse bort på nettaviser og annet tullball), fikk meg en dusj, kom meg ut av døra med alt jeg skulle ha med meg (ikke verst til å være surrebøtta meg) og alt er egentlig under kontroll merkelig nok.

Problemet er at det er beinkaldt på kontoret og jeg bruker kaffekoppen til å varme hendene. Merker at det kanskje har blitt litt mye kaffe i dag... for det hender at jeg drikker litt av varmekoppen også.

Hvor sender man søknad om å stoppe tiden? Trenger bare en uke eller to ekstra før jul, så det er ikke mye jeg ber om. Så kan de heller spole frem de to ukene i fabruar eller mars eller noe. Evt. kan jeg kanskje ansette en assistent? Eller slave kanskje? En slik en som gjør ting uten å få instrukser og uten å bli bedt om det. Det tar nemlig minst like lang tid å fortelle folk hva de skal gjøre enn om man skal gjøre det selv.

Mest av alt trenger jeg en fyrstikk til å tenne på den store, stygge bunken med papirer som ligger på pulten min. Hvor kommer alle disse arkene i fra? Og hva får folk til å tro at JEG vil ha dem?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor sender man søknad om å stoppe tiden? Trenger bare en uke eller to ekstra før jul, så det er ikke mye jeg ber om.

Uhm....kunne du vente med å sende den søknaden til i morgen tror du? Hvis tiden stoppes i dag så er jeg dømt til 2 ukers tvangsferiering og det vil jeg bare ikke :kjefte: .

Men jeg har utnyttet dagen bra altså. Ny "kontorstol" er kjøpt og nå sitter jeg og banner for meg selv og prøver å finne akkurat rett høyde. Men det blir hele tiden et par millimeter feil. Det ble ikke drømmestolen, men så avgjort en oppgradering fra gammel stol.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OK, for din skyld kan vi vente med tidstopp til i morgen. Spille ingen rolle NÅR den stoppes, bare den står stille før jul.

Egentlig skulle noen ha tvunget meg til å tvangsferiere også, men da må det nok sterke metoder til. Får jo en ukes tvangsferie i forbindelse med jule"feiringen" da, men det blir ikke det samme. Kanskje noe å ha som nyttårsforsett? Ikke noe slanking, sosialisering, trening eller annet tullball som jeg sprekker på hver gang. Men å sørge for at det ikke finnes spor av oppspart ferie eller avspaseringsdager i august.

Men nå skal forte seg å jobbe ferdig... trur eg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Egentlig skulle noen ha tvunget meg til å tvangsferiere også, men da må det nok sterke metoder til.

Sitt!!!

*lyder streng*

Ser poenget, men....bare tenk så knusende ergelig det er at arbeidsgiver får dine surt oppsparte feriedager? Det er bra motivasjon for tvangsferiering her i gården. Jeg mener....avspaseringstimer kan han jo sagtens få. Det er bare surr uansett, men ferien min får'n ikke karre til seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...