Gå til innhold

Lealistisk


Gjest Lea

Anbefalte innlegg

Vi er blitt flinkere til å spise rester, eller hvertfall utnytte dem bedre. Men vi har nok et stykke igjen....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag får rester være rester (ga middagsrestene til hunden i dag, for hvem tar vel vare på 1/2 porsjon ris og en dl med saus liksom). Har hatt en skikkelig drittdag på jobb og er egentlig ganske utmattet. Det ble bedre mot slutten av dagen heldigvis.

Egentlig burde jeg sikkert legge meg og sove i 10 timer, men jeg må jo se Lost først. Og når det er ferdig, så er jeg garantert veldig våken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Hvordan går det med kjøkkenmalingen? Tenker virkelig seriøst på det samme nå, men tror ikke jeg kan starte med det aller første for da vil sambo få angst. Han er drittlei alt som heter oppussing for tiden, ikke så rart kanskje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan det går?

S A K T E :sjenert:

Regner med å få ferdig 6-7 fronter nå i helgen, men dette ser ut til å bli et evighetsprosjekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

  • 5 måneder senere...

Annonse

Ellers da? Hva holder jeg på med for tiden? *spørre seg selv*

Jeg jobber stort sett. Det har roet seg litt, men i dag blir det overtidsjobb igjen. Regner med at dette hardkjøret fortsetter i en måned til eller noe sånt. Kanskje jeg får igjen pusten før julekaoset setter i gang? Har blitt lovet avlasting og at evt. skjev fordeling av oppgaver skal rettes opp. (Se hva som skjer...). Min sjanse til å kvitte meg meg noen kjedelige oppgaver og konsentrere meg om de morsomme.

Men først og fremst bør jeg kanskje komme meg på jobb? Blir ikke noe kortere arbeidsdag om jeg blir sittende her tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er fortsatt på jobb, jeg.

Kunne egntlig ha dratt hjem, men det er ganske deilig å være på jobb når ingen andre er her. :ler:

Og når HC ble sendt tidlig også...

Har hatt en skikkelig kaosdag i dag. Har helt sikkert glemt noe og jeg kan ikke komme på HVA jeg har glemt.. utenom å dra hjem.

*fylle ut timelista og pakke sammen*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Å dra hjem er viktig å huske. Og å spise lunsj - men det glemte jeg nesten i dag. Magen min pleier ikke å la meg glemme å spise, den skriker som besatt når den nærmer seg mat-tid, men i dag hørte jeg den ikke. Muligens fordi noen andre i nærheten skrek høyere..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det alltid noen som skriker høyere enn magen min. Har en mistanke om at det i mange tilfeller er mine egne stemmebånd som overdøver den... og gjerne i frustrasjon.

Men jeg har pønsket ut at ting som haster veldig går raskere unna med mat i magen og 30 minutter med tullelunsjprat bak seg.

I dag har jeg en sånn dag da ting ikke går helt som det skal. Mailboksen var full av løse tråder klokka 10 (15 mailer + 5 fra i går ettermiddag for å være eksakt). jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang, derfor sitter jeg har og skriver i dagboka i stedet. Vurderer å fordele løse tråder litt rundt i lokalet her, uten å avklare med overordnede (er det virkelig noen som er overordnet meg??? :ler: ).

Men først skal jeg se om jeg klarer å stjele pålegg til de tre skivene jeg har med meg på jobb. Etter en uke med pålegg uten brød i matpakka, så har jeg snudd litt på det i dag. Pålegg er som regel lettere å stjele enn brød. *surrete*

Fredag i dag og planen er: Fort hjem, skifte, ut og spise middag med svigers, kjøpe godis på vei hjem, sette seg i sofaen og se HC, Idol og masse annet på TV. Begynner ikke Nytt på nytt i dag tro???

Nå: Lunsj!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...