Gå til innhold

Lealistisk


Gjest Lea

Anbefalte innlegg

*Krus til å ha med på jobb.

Jobben tar ikke hensyn til mine sære vaner og har bare krus som svinger utover i toppen. Skal kjøpe meg et eget som har riktig fasong.

:tommelsmil: Det er jenten som har skjønt det! :kaffe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dumme kaffekrus er det verste jeg vet. Krus med ut-sving i toppen er bare ekle. Jeg er slett ikke fin på det altså, men akkurat krusets form har veldig mye å si for min opplevelse av morgenkaffen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er glad så lenge jeg får morgenkaffe :ler: Blir skikkelig sur og grinete hvis jeg ikke får den. Det mest irriterende som er er å komme på tidlige møter UTEN kaffe eller at det er tomt for kaffe når jeg kommer til morgenkaffen :sur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er skikkelig ille faktsik, å komme på jobb og så er det tomt for kaffe. Eller enda verre - vi har kaffe, men er tom for filterposer! Jeg har laget kaffe og traktet gjennom tørkepapir som jeg stappet oppi filterholderen. Må man så må man.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tørkepapir-trikset er greit nok det. Men nå er vi heldigvis mange kaffekjerringer på jobb, så det blir skikkelig hysteri når den siste pakka med kaffefilter (eller kaffe) åpnes.

Men tomme kaffekanner når man kommer på jobb, trøtt og kald, er noe dritt. Men heldigvis er de samme kaffekjerringene flinke til å sette på en ny kanne når det begynner å bli lite igjen. (Etterpå kommer det selvsagt en mann, som skrur av trakteren før kaffen er ferdig og heller det som er ferdig opp i koppen sin og går.)

Vi har et nødglass med pulverkaffe stående da. I tilfelle det er krise eller så sent på dagen at det ikke er mer kaffe på kanna.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har også pulverkaffe stående, og den er jo forsåvidt helt grei - det er bare det at på jobb har vi kun varmt vann i vannautomaten. Det vannet duger til te, men ikke til instant kaffe, den blir bare ekkel. Det er forresten enda verre å våkne her hjemme en søndag morgen og være tom. Da må man virkelig sette sin lit til gode naboer altså - på jobb finnes det jo tross alt bensinstasjoner og lignende sjapper i nærheten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi hadde Nescafè Gull tidligere, men den smaker jo skikkelig dritt. Da jeg begynte insisterte jeg på Brasero i stedet. Den er jo ganske god. Og vi har ikke avanserte ting som automater. Vannkoker fungerer helt fint til pulverkaffe.

Søndag morgen er jeg ikke til å være i hus med uten kaffe. Da hender det faktisk at mannekreket drar på nærmeste bensinstasjon og henter en dobbel espresso til meg :ler: Og handlingen er nok ganske egoistisk er jeg redd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Teller og teller... Jeg har stappet i meg en relativt god dose med sjokolade allerede. Og :kaffe: har jeg også fått nok av i kveld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er alltid plass til en som har med sjokolade!

Brasero er god ja. Lurer på om ikke det var du som fikk meg til å kjøpe den første gang, Lea, men det er jo flere år siden i så fall. *mimre*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ønsker meg en sånn nespresso-maskin.

Her i huset går det kun på traktekaffe, men noen ganger vil jeg bare ha en sånn skikkelig sterk kopp - hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har aldri smakt nespresso-kaffe, men jeg tror jo det kunne vært en smart ting her i huset - jeg lager ofte kaffe til kun meg. Men duger de til vanlig kaffe? Jeg liker nemlig best det. Store, varme kaffekrus med innoveråpning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke om de duger til det. Jeg har bare fått sånne små espressokopper med kaffe fra den. Til lange dager med jobb er det bare traktekaffe fra Moccamasteren i digre krus som gjelder her også.

Søren så kaffetørst jeg ble :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De maskinene lager vel både espresso og vanlig kaffe tror jeg. Ønsker meg egentlig en sånn jeg også, men synes at de er litt for dyre og jeg er redd for at det blir for mye tull om jeg skal bestille sånne ampuller.

Jeg har en liten presskanne (3 dl) som jeg bruker for tiden. Blir akkurat nok til et stort krus med kaffe. Jeg er den eneste som drikker kaffe her i huset, så det blir aldri til at jeg gidder å bruker trakteren.

Enten blir det Brasero eller presskanne. Men jeg kan jo håpe på at Nespressomaskinene blir billigere eller at en eller annen finner ut at jeg fortjener en slik i gave ;) OG at ampullene dukker opp på super'n.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Helt enig!

Jeg drakk Brasero i lange tider, og moccamasteren sto urørt. Men så skjerpet jeg meg litt - så nå trakter jeg. Men det nesten beste med pulverkaffen er at den er skikkelig glovarm. Ikke at jeg liker å drikke den så varm, men da kan jeg sitte lenge og holde rundt kruset før jeg drikker den, altså varer kosen lenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var vel nettopp en sånn kampanje på nespressomaskinene. Kostet noe sånt som 1500 og så fikk man igjen noen hundrelapper av nespresso ved å registrere seg....noe i den duren.

Jeg angrer bittert på at jeg ikke kjøpte :sur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det har du faktisk rett i. Presskanne-kaffen har lett for å bli litt smålunken når den skal stå i 5 minutter før den er klar. Traktekaffe synes jeg egentlig at smaker litt beskt og surt for tiden. Har sikkert noe med kaffen på jobb å gjøre. For den ER virkelig sur. Men om morgenen spiller det egentlig ingen rolle, bare den inneholder koffein.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det finnes jo så mange forskjellige nespressomaskiner. Litt avansert, veldig avansert, litt arbeid å gjøre, lite arbeid å gjøre osv. Jeg har ikke peiling, men skulle jeg hatt en slik ville jeg betalt litt ekstra for å få en som var veldig enkel i bruk og med minst mulig behov for "vedlikehold". Kjenner meg selv nemlig, og vet at om det hadde vært en anelse tungvindt hadde Braseroen vunnet den kampen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...