Chelsea Skrevet 7. februar 2007 #1 Del Skrevet 7. februar 2007 Hei! Tenkte jeg skulle lage disse til helgen. Men er det fersk eller tørr gjær? Hva slags ost er best? Synes den som er på osterundstykker/-briks du får kjøpt i butikken er god men vet ikke hva de vanligvis bruker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 14. februar 2007 Forfatter #2 Del Skrevet 14. februar 2007 Har visst ikke fått laget disse enda, så dermed er spørsmålene fortsatt aktuelle. Ingen???? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prinsesse på erten Skrevet 14. februar 2007 #3 Del Skrevet 14. februar 2007 Hva er Frk. Stellas osteboller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 14. februar 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 14. februar 2007 Osterundstykker. Var en oppskrift i matklubben her på forumet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prinsesse på erten Skrevet 15. februar 2007 #5 Del Skrevet 15. februar 2007 Osterundstykker. Var en oppskrift i matklubben her på forumet. ← OK. Jeg har ikke laget disse selv, men generelt for deiger kan både tørrgjør og fersk gjær brukes. Min erfaring er at jeg får bedre resultater med fersk gjær, men det er det sikkert noen som er uenig med med i. Tørrgjær blades inn i melet, mens fersk gjær løses i litt væske (37 grader) før den blandes med melet. Jeg ville valgt en vellagret gulost-type. Jarlsberg eller Norvegia. Synes dette er de beste ostene å gratinere med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå