Gjest KATTAstrofe Skrevet 18. februar 2003 #21 Del Skrevet 18. februar 2003 Neeei, eplekake skal ha litt syrlige epler; gule! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 18. februar 2003 #22 Del Skrevet 18. februar 2003 I eplekake kan dere putte hva dere vil. Så lenge det er EPLER der, så spiser jeg den ikke. Varme epler, EKKELT det! (min mening ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 18. februar 2003 #23 Del Skrevet 18. februar 2003 Eplekake.. Lenge siden sist.. Må ha.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 18. februar 2003 #24 Del Skrevet 18. februar 2003 Grønne er best syntes jeg, men om høsten når de norske, litt sure, eplene kommer - nam nam. Jeg spiser epler nesten hver eneste dag, barna mine er også veldig glade i epler, derfor varierer vi. Kjøper mest grønne, men også gule og røde. Også eplekake da. Beste kaken som finnes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest KATTAstrofe Skrevet 18. februar 2003 #25 Del Skrevet 18. februar 2003 Også eplekake da. Beste kaken som finnes. mmm.. enig, noen som har en knall oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 18. februar 2003 #26 Del Skrevet 18. februar 2003 Gule epler Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 18. februar 2003 #27 Del Skrevet 18. februar 2003 Denne er enkel og grei, alltid vellykket. Det som gjør den så xtra god etter min mening er at eplebåtene vendes i sukker og kanel før de dyttes ned i formen. Dessuten er det en gammel oppskrift - jeg har arvet den. 100 g margarin og 2 dl sukker - røres hvitt 1 egg - røres i 4 dl hvetemel og 2 ts bakepulver - siktes i 1,5 dl melk eller fløte - røres i (blir ekstra god hvis du bruker fløte, denne er litt tykkere så da bruker jeg ca 2 dl, men det går helt bra med lettmelk også.) Røren helles i smurt form. 2 - 3 epler skrelles og deles i båter. Bland 2ss sukker og 1/2 ss kanel (jeg lager ofte dobbelt) rull eplebåtene i blandingen og stikk dem ned i kaken. stekes ved 200 grader i ca 55 minutter. Jommi med vaniljeis til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruby Skrevet 19. februar 2003 #28 Del Skrevet 19. februar 2003 Må stemme GRØNT her! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Diva Skrevet 19. februar 2003 #29 Del Skrevet 19. februar 2003 Grønne!. Definitivt! De er så gode, friske og syrlige Herrrlig :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Duchess Skrevet 19. februar 2003 #30 Del Skrevet 19. februar 2003 Grønne syrlige når de kjøpes i butikken, plukkes de selv er de røde... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eowyn Skrevet 21. februar 2003 #31 Del Skrevet 21. februar 2003 Liker også de gule best, for de er liksom midt imellom de grønne og de røde. De røde syns jeg har en tendens til å være veldig kornete og med litt lite smak, og de grønne kan være utrooooolig sure. Brrrrr Men de gule er gode, namnam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 21. februar 2003 #32 Del Skrevet 21. februar 2003 De gule med prikker på. Noen røde epler er gode - men de egner seg best til å holde på og lukte på, sjelden jeg spiser dem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hungle Skrevet 21. februar 2003 #33 Del Skrevet 21. februar 2003 De som er helt grønne og som nesten ser kunstige ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malou Skrevet 22. februar 2003 #34 Del Skrevet 22. februar 2003 Helt klart grønne syrlige hard epler. Gule og røde har jeg ikke særlig sansen for... Jennifer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå