Gjest Gjest Skrevet 7. august 2007 #101 Del Skrevet 7. august 2007 På fredag: Pannestekt kveite med gulrotpuré, pepperrotsaus, vårløk og nypoteter På lørdag: Pannestekt sitronmarinert ørret med tyrkisk rattatouile (Luksushelg på drømmehotell for å feire ett års bryllupsdag ) Åååå, det hørtes deilig ut! Går ut ifra at du ikke har oppskrift siden dere var på hotell? Eller kanskje du eller noen andre har oppskrift på gulrotpuré og pepperrotsaus? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. august 2007 #102 Del Skrevet 7. august 2007 Hjemmemekka ørretburger i grove hamburgerbrød med tzatziki og mangosalsa :sikle: Take away fra Pascal til dessert Oppskrift på burgermiddagen hadde vært supert!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. august 2007 #103 Del Skrevet 7. august 2007 Oppskrift på burgermiddagen hadde vært supert!! Så ikke før etterpå at du hadde lagt ut oppskriften, har lagret den på maskinen nå. Gleder meg til å prøve den! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 7. august 2007 #104 Del Skrevet 7. august 2007 Måtte sjonglere litt på ukemenyen, så da blir det fisk i dag også: Sitrongress- og chilimarinert steinbitfilet med brun ris, restene av mangosalsaen fra i går og salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 7. august 2007 Forfatter #105 Del Skrevet 7. august 2007 (endret) I dag testet vi Rainbow Brites oppskrift på ørretburgere, de var helt supre, virkelig knallgode! Tusen takk for oppskriften. Vi lagde fire litt mindre burgere, da, også hadde vi et halvt brød under hver (hjemmebakte, grove hamburgerbrød er forresten veldig bra). Ble litt lettere å spise. Også fikk vi endelig brukt ekstrautstyret til stavmikseren til noe fornuftig. Å, så koselig å høre! Jeg simpelthen elsker de burgerne der! Gjest: Nei, har desverre ikke oppskriftene fra drømmehelgen ( ) , men hvis du søker på piaf + gulrotpuré i mat & drikke delen av forumet, så kommer det opp en med ingefær i, og den er veldig god! Når jeg lager den, bruker jeg MYE mer pepper (kvernpepper/grovmalt) enn det står i oppskriften, men det er fordi jeg liker det litt hot. Ertestuingen er det enkleste man kan lage i verden; 1. kok opp en pose frosne erter 2. ha i en bolle 3. ha creme fraiche i den samme bollen 4. miks med stavmikser (bare litt, sånn at den ikke blir helt glatt) Lett som en plett, og veldig godt! Er så mye godt i denne tråden at jeg gir meg over! Tar gjerne oppskriften på sitrongress/chilimarinaden din itla.. Og jeg har jo ikke rukket å prøve den andre oppskriften din enda en gang heller!! Endret 7. august 2007 av Rainbow Brite Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 7. august 2007 #106 Del Skrevet 7. august 2007 Ja, det er virkelig mye godt her! Og det blir så mye lettere å finne på fiskemiddager når man kan kikke litt her for inspirasjon. Sitrongress- og chilimarinaden ble til i dag, den. Men jeg puttet oppi følgende: Saften av en halv sitron 1 stilk sitrongress, finhakket 1 chili med frø, finhakket En klype salt En dæsj honning En stor skvett sweet chili sauce En liten skvett soyasaus ...tror det var alt. Også snittet jeg litt i fisken for at det skulle trekke litt inn i kjøttet (var litt sent ute med marinering). Mangosalsaen var veldig god til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 7. august 2007 #107 Del Skrevet 7. august 2007 (endret) Den vi hadde i dag er ikke til inspirasjon. Men det var 'fisk'! Rester av fiskekaker og fiskepinner fra fryseren med poteter og kokt blomkål og smeltet smør. Et festmåltid! Endret 7. august 2007 av loffen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 9. august 2007 Forfatter #108 Del Skrevet 9. august 2007 loffen: godt med litt "hverdagsmat", man skal ikke alltid være så fancy! I går: Sushi! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 9. august 2007 #109 Del Skrevet 9. august 2007 Stekte fiskeboller og Pasta di Parma Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 10. august 2007 Forfatter #110 Del Skrevet 10. august 2007 I dag skal vi teste ut appelsinsausetingen til itla Appelsinmarinert steinbitfilet med hakkede grønnsaker surret i pannen (fennikel, vårløk, blomkål, sopp, gulrøtter, grønn chili, hvitløk og kikerter, salt & pepper) og sellerirot/pastinakk/ingefærpuré Gleder meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mosjonisten Skrevet 14. august 2007 #111 Del Skrevet 14. august 2007 Pannestekt laks med ovnsbakte potetbåter og tzatziki og salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 14. august 2007 #112 Del Skrevet 14. august 2007 Hjemmelagde fiskekaker av sei, servert med ris og nykål (eller er det kanskje blitt gammelkål nå, så sent på sommeren? ). Ble inspirert av at det var så enkelt å lage fiskekakefarse med stavmikser! Til dessert blir det en variasjon over den marokkanske appelsinsalaten som jeg datt over tidligere (litt bakover i tråden) - bytter ut vannmelon med mango, siden sambo ikke tåler melon så godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 31. august 2007 #113 Del Skrevet 31. august 2007 Denne uka blir det tre fiskemiddager: Ørretburgerne til Rainbow Brite i dag Ovnsbakt ørret med poteter, agurksalat og rømme i morgen Marinert tunfisk med ovnsbakte poteter og tomat- og avocadosalat på søndag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 31. august 2007 #114 Del Skrevet 31. august 2007 Fiskesuppe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 1. september 2007 Forfatter #115 Del Skrevet 1. september 2007 (endret) Skal prøve å huske hva jeg har spist av fisk i det siste.. Sist søndag: Tunfisk i burgerbrød, med salat og stekte potetbåter Onsdag: Sushi I går: fiskegrillspyd Lunsj onsdag og torsdag: potetlefse med hjemmelaget guacamole, ruccola, ristede pinjekjerner og gravet laks, rullet sammen. Lenger tilbake klarer jeg ikke å huske Har forresten glemt å si at appelsinmarinaden til itla var fantastisk! Den ble veldig flytende, så vi blandet den sammen med grønnsaksblandingen, og hele måltidet ble nesten en orgasmisk opplevelse! Endret 1. september 2007 av Rainbow Brite Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 3. september 2007 Forfatter #116 Del Skrevet 3. september 2007 Scampi Red Curry i dag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 5. september 2007 Forfatter #117 Del Skrevet 5. september 2007 Scampi Green Curry Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 24. september 2007 #118 Del Skrevet 24. september 2007 *hente opp* Prøvde en ny oppskrift i dag, som ble en knallsuksess: Panert steinbitfilet med purre- og mandarinsaus, ris og brokkoli til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 25. september 2007 Forfatter #119 Del Skrevet 25. september 2007 Å, nam!! Oppskrift? Middag i dag blir sushi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Sulten_* Skrevet 25. september 2007 #120 Del Skrevet 25. september 2007 Her var det mange spennende tips:-) Er ikke så glad i kokos, og lurer på om jeg kan erstatte kokosmelk med vanlig melk i Bada's oppskrift: Singapore-Style Prawn Curry (fra Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible) på første siden i denne tråden? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå