Juni-brud Skrevet 6. februar 2003 #1 Del Skrevet 6. februar 2003 Vi får besøk av et vennepar i morra og jeg tenkte å lage hjemmelaget pizza. Det blir til at jeg lager med det samme fyllet hver gang. Lurer på om jeg skal lage med noe annet for en gangs skyld. Hva har dere på pizza`n? Jeg pleier å ha; * pizzasaus * ost * kjøttdeig * mais * løk * sjampinjong * jalapenos * bacon * skinke * drysse oregano over Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 6. februar 2003 #2 Del Skrevet 6. februar 2003 Lager pizza saus av en boks hakket tomat som jeg koker inn med hvitløk og chili og en dæsj soyasaus + litt sukker ca 1 ss (runder av den syrlige tomatsmaken) og oregano. Har og en regel om ikke mer enn tre ting på toppen, pluss ost, i tillegg lager jeg TYNN bunn. Lager heller, to pizzaer, enn en tykk. X til fyll på . bacon, løk, ananas. kjøttdeig, løk, squash. sjampinjong, løk, mais. pepproni, ananas, mais og løk. Er bare fantasien som setter grenser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rufus Skrevet 6. februar 2003 #3 Del Skrevet 6. februar 2003 Når det gjelder fyll på er det vel som sagt bare fantasien som stopper(...og jeg blir stoppet ganske ofte :oops:). Men når vi lager pizza blir det vanligvis: Pizzasaus/evt tomatpuré Kjøttdeig Skinke Løk Sopp Paprika Ost Eller vi bytter ut kjøttdeig med kyllingfilé i biter - pleier da og steke bitene litt i panne før jeg legger de på pizzaen - så er jeg iallefall sikker på at de er gjennomstekte... En annen variant som min kjære synes er veldig god er tomatpuré, biffkjøtt (stekt i panne, kryddret med salt og pepper), tomater, litt løk og ost. Om jeg skal lage en enklere (gjerne med ferdig bunn fra frysedisken på Rema :oops: ) velger vi ofte Skinke (ferdig i biter fra butikken) Purre evt paprika/løk/sopp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
melis Skrevet 6. februar 2003 #4 Del Skrevet 6. februar 2003 Jeg ender som oftest opp med dette: Kjøttdeig, løk, ananas, rød chili, hvitløk,tomatpure, salt/pepper, oregano, masse Norvegia! Men synes også det er digg med biffstrimler, sorte oliven, løk, tomat eller pepperoni og ananas. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nostalgia Skrevet 6. februar 2003 #5 Del Skrevet 6. februar 2003 Jeg lager tomatsaus av hermetiske tomater på boks også.. tomater + masse hvitløk, hakket løk, oregano, litt buljong, pepper og litt sukker.. lar dette få stå å småkoke ganske lenge (ikke for varmt for da svir det seg) Så lager jeg tynne pizzabunner.. smører tomatsaus oppå.. så revet ost og enten kjøttdeig stekt i pannen (gjerne med hvitløk og oregano + litt salt og pepper).. eller bacon (stekt på samme måten) En sjelden gang lager jeg hvitløks kjøttboller (kjøttdeig blandet med 1 egg, litt mel, litt vann, masse finhakket hvitløk og litt krydder) disse steker jeg først i steikepannen og har dem så på toppen av pizzaen.. Ellers liker jeg å ha på strimler med paprika og oliven.. av og til champignon (alt etter hva som finnes i kjøleskapet) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liten Skrevet 6. februar 2003 #6 Del Skrevet 6. februar 2003 tynn bunn, tomatsaus, løk, bacon, fersk sopp, tynne tomatskiver og blåmuggost yummi!! tror det blir pizza i morgen.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Julie Skrevet 6. februar 2003 #7 Del Skrevet 6. februar 2003 *ggggggglllll* Ble sulten jeg nå!!! Pizza og pils i morgen kveld! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 7. februar 2003 #8 Del Skrevet 7. februar 2003 Oooh.. Jeg elsker tykk bunn! Jeg har vanligvis en ferdig-pizzafyllpose... men i tillegg til den har jeg kjøttdeig, ost, løk, paprika og jalapenos(+ masse krydder). Hvis jeg lager uten kjøtt og ikke har ferdigpizzafyll mekker jeg pizza med litt tomatpurrè, ost, masse krydder og løk. nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 7. februar 2003 #9 Del Skrevet 7. februar 2003 Her bruker vi somregel ferdig pizzasaus fra pose eller glass, men denne tilsettes alltid litt ekstra krydder på toppen da. Det er lite spennende i fyllet, somregel kjøttdeig. Alternativt lager vi skinkepizza, eller, slett ikke ofte, pølsepizza. Det gir i alle fall et helt annet intrykk enn kjøttdeigpizza... Det er forøvrig ikke bare fantasien som setter grenser, det er smaken også. Jeg liker ikke så mye rart på pizza! Ost, saus, kjøttdeig/skinke/pølse og krydder er nok for meg. Putter gjerne på paprika, tomat, sopp, løk etc på ene halvparten til min kjære, men ofte blir det ikke noe av det da han ikke ber om det (eller svarer nei når ejg tilbyr) Ja, jeg vil gjerne like, paprika lukter jo så godt, men jeg prøver og prøver, jeg liker det ikke. Sopp, nei det byr meg så imot at det ikke er mulig for meg å få det ned. Så her er det gjerne "kjedelig" pizza. Så når vi får besøk, da serverer jeg for det føste gjene to pizzaer om jeg har pizza, men jeg serverer mye heller lasagne eller taco. Taco, der kan jo alle ta bare de delene de liker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
1066 Skrevet 7. februar 2003 #10 Del Skrevet 7. februar 2003 Fikk lyst til å prøve å lage Pizza med Bernaise (håper jeg skriver det sånn nogenlunde riktig) for et par uker siden. Kjøpte en plastboks med ferdig og fordelte på toppen, det ble veldig bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kenguru Skrevet 7. februar 2003 #11 Del Skrevet 7. februar 2003 Den siste pizzaen jeg lagde var den beste jeg har laget tror jeg. Lagde den med to forskjellige fyll..marinert kjøtt, mais, løk, ananas og sopp på den ene delen..andre delen med kjøttdeig og tacokrydder, løk, mais og knust nachos på toppen. Jeg pleier å legge osten under kjøttfyllet, da blir den mer "peppesaktig" og osten blir mykere. Sist gang lagde jeg oxo deigen med lite mel. Skikkelig god og myke kanter..veldig lik peppes bunn. Tomatsausen lagde jeg av en boks tomatpure blanda med en boks hakkede tomater (tok vekk sausen). Pluss løk, hvitløk, oregano og provence krydder og litt sukker. Lot det koke og putre en god stund for å få fyldigere smak...og få den skikkelig tykk. Hater "fuktig" pizza. Og hvitløk/rømmedressing ved siden av er et must. Må snart testes ut igjen tror jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Knut Skrevet 9. februar 2003 #12 Del Skrevet 9. februar 2003 Basilikum og annet krydder i deigen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 9. februar 2003 #13 Del Skrevet 9. februar 2003 Ja, krydder i deigen har vi også. Paprika-krydder er morsomt, da får den så fin farge Pizzakrydder bruker ellers jeg mye, for det inneholder det meste, og smaker fint i deig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linsi Skrevet 9. februar 2003 #14 Del Skrevet 9. februar 2003 Jeg lager alltid tynn bunn. Sausen består av hakkede tomater med basilikum og litt hakket ansjos. Ellers blir det ofte fyll med litt pizzaost fra pakke og litt mozarella. Det er godt med kapers, oliven og rødløk! Dette er blitt min nye favoritt. Synes det er godt når det er ikke er for mye fyll jeg da! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tristessa Skrevet 9. februar 2003 #15 Del Skrevet 9. februar 2003 Parmaskinke, ekte mozzarella og fersk, skivet champinjong er snadder! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
koldbruna Skrevet 9. februar 2003 #16 Del Skrevet 9. februar 2003 I min Pizza er det Tomatsaus,Kjøttdeig,skinkebiter,ananas,sopp,løk paprika,mais og masse masse ost. Oregano og basilikum hører også med helt til slutt. Nam nam Koldbruna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 9. februar 2003 #17 Del Skrevet 9. februar 2003 Jeg bruker å lage en sånn Thai pizza. Den kopiere jeg fra Peppes. Masse kylling, peanøtter og ananas. Ellers så er jo Taco- pizza`en best da. Med tacopulever og nacsos på.. :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirella Skrevet 9. februar 2003 #18 Del Skrevet 9. februar 2003 Den mest vanlige pizzaen vi pleier å lage; er med toro-pizzafyll. Men vi bruker som regel to forskjellige typer som vi da blander, pluss at vi legger til alt fra løk til peperoni og sånt....kun fantasien stopper deg!! Bunnen skal være midt mellom tykk og tynn.... Kylling skåret i små biter og stekt sammens med enten vanlig taco-fyll eller f.eks. burrito-mix er nyyyydelig godt! Da har vi også mais,paprika, purreløk og litt ost oppå. Tror vi lager den forskjellig nesten hver gang... ....kommer litt an på hva vi har i kjøkkenskapene! Taco-pizza kan jo selvsagt også lages med kjøttdeig!! Her sist prøvde vi også chili-con-carne-mix fra santa-maria.....den smaker ikke helt ulikt taco, men er noe sterkere krydret.... MEN...kjempegodt!! Da hadde vi bl.a bønner,tomater,løk m.m. oppå! Anbefales! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 10. februar 2003 #19 Del Skrevet 10. februar 2003 Saus av 1 boks hakkede tomater og 1/2 glass salsasaus som kokes til det blir en tykkere saus. Fylles med - rødløk, gul paprika og blåmuggost. - vårløk, marinert kylling/kalkun og ridderost nero Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 17. februar 2003 #20 Del Skrevet 17. februar 2003 prøv en fireårstiderpizza: tynn bunn som pensles godt med olivenolje (gjør den litt sprø) parmaskinke (eller annen tynn spekeskinke) artisjokkhjerter delt i to svarte oliven sjampinjonger bøffelmelkmozarella og litt revet parmesan - tomatsaus i bunnen (enkel å lage selv med litt freset løk, hvitløk, urter og hermetiske, hakkede tomater) m-m-! deilig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå