treningsjenta Skrevet 28. november 2006 #1 Del Skrevet 28. november 2006 er dte mulig å lage en champignion saus fra bunn av selv? ev hvordan? eller annen god saus til kyllingfilet og fløtegratinerte poteter?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 28. november 2006 #2 Del Skrevet 28. november 2006 Enkelt. Stek sopp og løk. Hell på fløte og kok inn. Krydre med salt og pepper (jeg pleier å bruke en halv buljongterning også, for smaken, pass på saltet da). Ferdig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå