Gå til innhold

Mine tanker


Gjest niomi

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Oi heldiggrisen!!

Jeg er jo ikke så glad i buffy jeg da... hun er litt skremmende.. Men så lenge hun er på tv-skjermen går det greit for da vet jeg at hun ikke kan ta meg :redd:

:hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æ'kke noe flink til å skrive her for tida, jeg... Ikke så mye å skrive om, kanskje? Eller er jeg rett og slett lat..? :sjenert:

Nå har jeg og samboer bestilt billetter til bursdagen min! :hoppe: Jeg liker ikke å feire dagen min, noe han syns er trist. Så for ei lita stund siden introduserte han "Hva med en tur med danskebåten?" Som sagt, så gjort. Vi tar køben-båten - reiser ut på dagen min, får lørdag i Køben og kommer hjem søndag morgen. Vi har bestilt 4-retters på gourmetrestauranten, og har bestemt oss for å kose oss maks - selv om vi er på harrytur. ;) Bursdagsgaven min blir at jeg får velge ut produkter i parfymeriet. Skal ha ny parfyme, ihvertfall! :sjarmor:

Men nå skal jeg finne senga. Kjennes ut som om det er en veldig god ide. Natta, alle goingene mine! :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Gjesta

:hakeslepp:

Jeg måtte langt ned på side tre for å dra opp denne!!!

*børster støv og vasker så det blir koselig til niomi kommer på besøk*

:smilyblomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest niomi

Åååeee, så søte dere er! :kyss:

Tjaaa, hva har skjedd i det siste, da? Særs lite, i grunnen. Begynner endelig å komme meg igjen etter vinterens sykdom, så i morgen har jeg ingen unskyldning for ikke å dra på trening...

På jobben er det full fart. Ei er blitt sykemeldt, og jeg er så "heldig" å få ta over alle prosjektene hennes til hun er tilbake. Så løper til tider litt rundt som ei hodeløs høne, og skulle ønske jeg hadde tre hoder og tre par hender. Da hadde jeg nok klart å ta unna mesteparten, ihvertfall. :trene:

På fredag sprang sjefen min bomben om at hun slutter. :grine: Vi vet ikke helt hva som kommer til å skje framover, bare at det kommer til å bli endringer på avdelingen. Det kommer sikkert til å komme inn en ny person til å ta deler av jobben hennes, spesielt personalansvar og budsjettansvar, mens fagansvar nok må fordeles på noen av oss som er her fra før. Prosjektlederne vil helst at jeg skal ta over prosjektene hennes, men jeg har nok ikke kapasitet til å ta alle. Dessuten har jeg fått signaler om at jeg ønskes som fagansvarlig for arbeidsverktøyene våre, noe som innebærer systemutvikling, support, opplæring i tillegg til implementering av et nytt system i sommer. Spennende, og en kjempefordel for fremtidig karriere. Men det vil også innebære noe reisevirksomhet. Men jeg klager ikke! :sjarmor: Egentlig kunne jeg tenkt meg å bli avdelingsleder, men jeg ser mine egne begrensninger, og at jeg trenger et par år til på baken først.

I helga har vi bare vært late. Utrolig digg. Neste helg skal jeg på dommerseminar og helga etter på Danmarkstur. Og i ukene i mellom mange lange dager på jobb. Jaja, det blir da bra med penger av det, i det minste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjesta

Jøss her var det hektisk ja!

Men så lenge du trives med det og ikke sliter deg helt ut er det jo bare supert! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest niomi

Jeg har allerede planlagt en dag eller kanskje to med avspasering etter at hun som er sykemeldt kommer tilbake. Sjefen min er veldig grei sånn, og er veldig klar på at man ikke skal leve kun for jobben. :)

Nå ser jeg på Vasa-loppet, faktisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest niomi

FAEN I HÆLVETE!!! :frustrert::kjempesinna::sinna::frustrert::kjempesinna::sinna:

I dag kom jeg ut til herpa sidespeil. En ljom har kjørt altfor nærme bilen min, og knust kassa. FAEN!!!

Endret av niomi
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...