Gå til innhold

Mine tanker


Gjest niomi

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Da er jeg trygt plassert på sofaen. Måtte innom benserten og vaske vinduer og fylle vindusspylevæske. Og da ble jeg litt fristet av snopen... Har spist lite i det siste, så nå har jeg PC, fjernkontroll, ostepop og cola zero innen rekkevidde... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg sovet på sofaen noen timer, med noen "pauser" hvor jeg har vært på ... eh ... do. Jeppjepp - omgangssjuken har også tatt meg... :forvirret: I morra får jeg ringe doktor dyregod, og få meg en sykemelding. Er vel umulig å komme seg inn til time nå, da, midti forkjølelsesperioden... Men skulle gjerne hatt noe slimløsende, for tror jeg holder på å få lungebetennelse eller bronkitt. Og for en astmatiker er ikke det så veldig moro.

Nei, nok syting fra denne kanten i dag. ;)

Nå vet jeg hva jeg ønsker meg til 30-årsdagen (over ett år til): Jeg vil kjøre rally!!! Elsker å kjøre bil!! :sjarmor: Og på årets bursdag tror jeg at jeg skal gjøre det samme som herr og fru vampyr gjorde på valentine: På tur med danskebåten. Harry? Oh, yeah. Men vi kommer oss litt bort, får handlet billig kosmetikk (noe som jeg så absolutt trenger nå) og får med oss kvota. Genialt. :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

og dansketuren var veldig hyggelig!

Den blir så bra man velger å gjøre den! :sjarmor:

Men jeg kan vel anbefale fantasy i stedet for dansebåten ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...