Gå til innhold

Mine tanker


Gjest niomi

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Dere, altså!

:legrine:

Sov i en time på sofaen, jeg. Daff, altså! :tunge1:

Nå tar jeg en bitteliten, mn dog så deilig pils (Dahls, så klart), så skal vi kanskje stikke og møte en kompis om ei stund. Har vært så asosial i det siste, så det er på tide at jeg får ut fingern igjen. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er morgendagens meny klar:

-Forrett: Tomatsalat med fersk mozarella og balsamico

-Hovedrett: Rypebryst med grønnsaker, poteter(ovnsstekte, kanskje?) og soppsaus

-Dessert: Ostekake med sitron og vanilje, med jordbærsaus og dessertvin som følge

Skal prøve en ny ostekakeoppskrift, så det blir spennende. :) Samboer lager maten. Men han er ikke så glad i å bake og slikt, noe jeg elsker, så desserten er det jeg som står for. Slakke'n litt til først, så får jeg sette i gang.

Vi blir ikke så mange. De blir meg og samboer, en kompis og kjæresten og samboers bestekompis. Skjønner ikke helt det med at single blir sittende hjemme alene på nyttårsaften, for i vår vennegjeng skiller vi ihvertfall ikke på singel og par når vi inviterer til middag eller selskap. Vi inviterer de vi vil ha der.

Kjæresten til han ene kompisen har vi ikke truffet før. De ble sammen i høst, og hun er post.doc. i et eller annet supersært stillehavsspråk, så hun har vært mye ute og reist i høst. Artig å treffe nye mennesker, og han kompisen har vært singel i all evighet, så det er jammen meg på tide han fant seg noen. :ler:

Glemte å kjøpe stjerneskudd. :sur: Raketter kjøper jeg ikke, for det er så mange andre som har mye fint som jeg kan se på. Blir som en liten unge, jeg, når det gjelder fyrverkeri. Men er ganske kresen. Heller noen få store, fine raketter enn mange små "hylere" som smeller mer enn de glitrer.

I kveld skal vi bare slappe av. Vi har fått Scrabble-dilla - jeg taper nesten alltid - så vi skal scrable og kose vårs, og spise hjemmelaget pizza, så klart :sikle: Ble visst litt :humpe: også, i følge samboer. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ække god nok jeg da...  :tristbla:

:troest:

Middagen høres nydelig ut niomi!!

Her blir det den tradisjonelle kalkunen med waldorfsalat og stuffing... Og etterpå blir det forhåpentligvis karamellpudding hvis den ble bra!

jeg skjønner heller aldri det med å utelate single! Til oss kommer det 3 par og en singel kompis av sambo. Skulle gjerne hatt flere single, men jeg tviler på at han kommer til å føle seg utenfor. Jeg og sambo sitter aldri oppå hverandre og det gjør ikke det ene andre paret heller. Men lamaene og de andre derimoter rimelig kåte på hverandre hele tiden :tunge1:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Nèa Athina

Hallo! Jeg er bare innom å snoker litt og vil benytte anledningen til å ønske deg godt nytt år :vinke: Høres ut som et godt måltid dere har planlagt til i morgen :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det snart kvelden. Ostekaka står til kjøling, og den ser bare så innmari :sikle: ut! Ellers er leiligheten helt bombet, så i morra må jeg finne fram alle husmor-genene mine slik at vi får alt i orden før det kommer gjester.

Å arrangere selskap er dyrt! :overrasket: Så nå er jeg veldig glad for at jeg alltid pleide å ha med enten desserten eller vertinnegave (vin) da vi hadde selskaper da jeg var student. Vi var stort sett hos det samme paret alltid, så de måtte bruke uhorvelige penger på vennene sine!

Gleder meg til 2007. Håper det blir minst like bra som 2006, som er et av mine beste år så langt.

- Jeg har blitt samboer med kjæresten min :hjerte:

- Vi har kjøpt leilighet

- Vi har kjøpt bil

- Vi har vært på sykkelferie i Frankrike

- Jeg har funnet ut hva jeg vil jobbe med i framtiden

- Jeg har fått en god venninne

- Jeg har gått ned 20 kg. og blitt i betydelig bedre form.

Endret av niomi
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja du har virkelig fått mye ut av dette året! :overrasket:

Det eneste jeg har gjort er å kjøpe og pusse opp leilighet... Jo og blitt kvitt en veldig ødeleggende venninne!!

Vi har sagt at det blir spleiselag i morgen vi! Vi har faktisk ikke råd til å bruke 700-1000 kr på en kveld.... Men da blir det jo under 100 lappen per pers.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...