Gå til innhold

Mine tanker


Gjest niomi

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Den vokser fort - det skal den ha. Håper den forsvinner like fort, også. For det er vondt å sitte, vondt å vri på seg etc. Møkk, altså! :frustrert: På fredag reiser jeg og min kjære til hvert vårt for å feire jul, også klarer jeg ikke å :humpe: for tida!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oioi!

Du bør sjekke om det er en såkalt sacral cyste. :overrasket:

Det har jeg hatt en gang. Den vokser fort, kan like fort forsvinne (bare for å ligge å lure og PLUTSELIG dukke opp igjen!), men kan også bare bli værende og vokse mer og mer. Jeg kunne til slutt ikke gå på do, ikke sitte, iallefall ikke sykle, ikke kle på meg sokker selv, nesten ikke sove (gjorde vondt - en slags bankende smerte) - og da det sto på som værst levde jeg på 4 paralgin forte og 4 paracet om dagen, som jeg fikk etter endelig å ha knødd meg til legen.

Unner ingen å oppleve det! I dag er det en utrolig god historie, og vi ler mye av den. Jeg var samtalemne en hel sending på Are og Odin etter at jeg sendte inn en mail om at jeg hadde fått en "tvilling" i ræva!

Mest idiotisk var det at den kjekke legen som undersøkte meg begynte å le da jeg presenterte meg! Det viste seg imidlertid at han nettopp hadde hørt om meg på radioen. Så etter et lite flaut sekund bøyde han seg ned i skrevet og undersøkte. :Hehe:

Pinlig!

Håper virkelig at det du har bare er en liten kvise eller byll - som forsvinner! Beklager skremselspropaganda her, men om det ikke er noe, får du trøste deg med at jeg har hatt det ennå hakket værre...

:humpe: var definitivt OFF!

:klem1:

PS! Min forsvant av seg selv! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk for historien din, Arctica! :klem:

Krysser fingrene for at "dritten" forsvinner av seg selv. :ler: Tenkte å gå til innkjøp av Ibux i dag, for den virker litt betennelsesdempende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hoho:

En del byller må kuttes opp og sitter de skikkelig ufint til må man på operasjonsbordet i narkose.

*Sender beroligende vibber* ;)

Men lege burde du i hvert fall komme deg til. :)

Endret av Lamadama
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Kanskje jeg bare innbiller meg det, men nå virker den mindre igjen. Den er ihvertfall ikke like vond som i går kveld og formiddag (jeg klarte nesten ikke å reise meg, sette meg ned, ja, generelt bevege meg...) Nå er det bare "har slått meg litt"-vondt, nå.

Krysser fingre og tær for at det var en to-døgnsdrit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mmmmm... Da var min fantastiske gourmetmiddag fortært.

To stk. kylling-wiener med lomper og ketchup, med den passende drikken rødvin til. Tro det eller ei, men det passet faktisk ganske godt! :Nikke:

Har ellers søkt på fast stilling i dag. Samme jobb som nå, men altså fast i stedetfor gjennom bemanningsbyrå. Vi var to som ble oppfordret til å søke, og jeg håper det da faktisk er to nye stillinger opprettet og ikke bare én. For jeg vet at jeg kommer til å bli sur dersom jeg ikke får og hun får... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...