Gå til innhold

Mine tanker


Gjest niomi

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

:Gjesp: Straks natta!

Prøve å komme meg på jobb til i 7-tida i morra, for må gå kl 4 på grunn av trening. Vurderer sterkt å sove litt lenger og jobbe bare 8-timers dag i morra. Hadde nok vært ren luksus for hodet mitt... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ord fra en mann som aldri har gått en hel dag med for liten cup... ;)

Nemlig.

I mangel av annet å flashe valgte jeg å flashe min totale inkompetanse på det cupfaglige området.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går var vi hos noen venner og drakk gløgg, spiste lussekatter og bakte pepperkaker. Jeg fant ut at jeg helt fint kunne avstå fra rødvinsgløggen og kjøre, så min kjære fikk kost seg litt ektra. Syns alkoholfri gløgg er godt, jeg. :) Dro rett fra jobb på trening, og så direkte dit, så middagen i går ble lussekatter. :ler:

Vi bakte vanlige pepperkaker, også skulle vi lage noe pepperkakehusaktig. Gutta ville lage noe annerledes, så det ble bestemt at pepperkakepyramider er tøft. De styret og ordnet og laget modeller og greier. Så kom siste gjest. Hun kom sent, i 9-tida, men du verden hun ble lagt merke til. For hun hadde nemlig sett for seg hvordan pepperkakehuset skulle se ut, og noe annet enn hennes planer var uaktuelle. :overrasket: Vi snakker om en gjest og venninne av paret vi var hos her! :overrasket: Det endte vel opp med at hun fikk viljen sin, tror jeg, men kosen forsvant da hun kom. Og da vi dro i halv elleve-tida var de ikke i gang med pepperkakehuset enda. Ja, jeg er litt sjokkert. For hvor barnslig går det an å være, liksom? Vi snakker her om ei dame rundt 30 år, ikke en liten unge! :riste:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Noen av de andre tror jeg bare overså oppførselen, men jeg er så dårlig til det, jeg, så kvelden min ble litt herpet... Endte opp på kjøkkenet og diskuterte "noe dagsaktuelt" med et par av gutta der... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mistenker at jeg ikke hadde klart å holde helt kjeft...

Det er da snakk om voksne mennesker...

Løsningen min i slike sammenhenger er å holde helt kjeft. Gjerne godt tilbakelent på en stol med armene i kors. Også distansierer jeg meg maks, med å tenke type: "Ikke mitt pepperkakehus, ikke mitt prosjekt, ikke min venninne". Eller som i går, da jeg gikk inn i et annet rom.

Hadde det vært min venninne, hadde jeg kommet til å ta en "do-prat" med henne, ja. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...