Gå til innhold

Jaja---siste ordet


Gjest Ulva35

Anbefalte innlegg

God middag, folkens :)  :)   :)        :)                  :)                                            :)

 

 

 

                                                                      :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det gleder meg å høre. En glad brunost gjør lørdagen god her. :jepp: 

Endret av Hoppetaujenta
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:)  Ordet og jeg har lagt sammen håndklær og sengetøy. Nå leker det på gulvet og er mitt sier det. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hva blir det til middag; salat eller wok, når ingenting frister?

Kan det ha noe med napoleonskaken å gjøre?

Bacon- eller scampi-basert.

Tror jeg må titte i kjøleskap/fryser én gang til. Vet jeg har noe reinskav.

Hva skal dere kose dere med utover lørdagskvelden?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg...jeg...vet ikke. :(  Har bare noen litt harde pærer i hus og det er jo godt det også, men.... :glare: 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

53 minutter siden, Zenobia skrev:

Hva blir det til middag; salat eller wok, når ingenting frister?

Kan det ha noe med napoleonskaken å gjøre?

Bacon- eller scampi-basert.

Tror jeg må titte i kjøleskap/fryser én gang til. Vet jeg har noe reinskav.

Hva skal dere kose dere med utover lørdagskvelden?

:spise: 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er det så kjølig at jeg plutselig fikk lyst til å begynne å strikke sokker. :) 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hoppendeglad: Sola de!

Kan båter av harde pærer bli mer delikate i ovn, med cappucino-dryss? @Hoppetaujenta

Her blir det enslags tomatbasert finnbiff. Jeg sitter nå iført forkle og prokrastinerer.

Ris settes på.
Reinskavet skal stekes utint i små porsjoner. Slenges i gryte med hermetisk tomat.
Pannen kokes ut; sjyen helles i gryten.
Løk freses -> gryte.
Alt skal kokes i ca. et kvarter. Jeg synes det blir mye for tomaten?
Og så har jeg lyst til å ha i mais, men skal jeg frese den først?

Og hva skal jeg krydre med, annet enn pepper?

Jeg tror jeg prokrastinerer litt til, mens jeg venter på at dere kommer med svar :fnise:

Kanskje ordet kan hjelpe?

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har Z gått på prokrastineringskurs og har flere graderte diplomer på veggen sin kanskje?   :lur: 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Doktoravhandling, minst :opplyser:

Et professorat venter, men, som ventet.. eh.. venter jeg på utnevnelsen. Man får anta at de som virkelig har greie på det, er stormestere i å prokrastinere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ventetiden forteller ALT om de høye herrer og damers grad av viderekommenhet etc. :jepp:  

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Zenobia skrev:

Hva blir det til middag; salat eller wok, når ingenting frister?

Kan det ha noe med napoleonskaken å gjøre?

Bacon- eller scampi-basert.

Tror jeg må titte i kjøleskap/fryser én gang til. Vet jeg har noe reinskav.

Hva skal dere kose dere med utover lørdagskvelden?

Middag for èn til under 50-lappen; wokka grønnsaker og svinefilet

Senere blir det snaps og laps

eller noe annet

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skal ha sursøt kylling og jasminris i kveld. En fjordland hadde gjemt seg nederst, innerst. :spise: 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen synspunkter på langkoking av hermetisk tomat? Kanskje jeg lar kjøttet surre med løk først..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Zenobia skrev:

Ingen synspunkter på langkoking av hermetisk tomat? Kanskje jeg lar kjøttet surre med løk først..

Skal det ikke koke over en time eller noe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...