Gå til innhold

Jaja---siste ordet


Gjest Ulva35

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hoppetaujenta skrev (7 timer siden):

Huh? :klo: Finnes det ennå i butikkene? Mikrolagekake? Hvem, hva og hvor...?      Mitt.

4 ss mel, 4 ss sukker, 2 ss bakekakao, 2 ss flytende smør/nøytral olje, 2 ss vann, en klype salt. 

Bland til jevn deig i en kopp og sett den i mikroen på full effekt i ett (1) minutt. NYT! 

Du trenger ikke noen større kopp en en vanlig kaffekopp 👍🏻

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

God helg alle sammen. :) 

Jasså? Ikke annet enn det og det blir en liten porsjonskake til meg selv? :hoppe: 
Jeg har nu skrevet det opp og ned, for dette skal jeg teste ut. 
Kanskje best å starte med et krus, i tilfelle det fuser opp og over kanten? 
Kjedelig å måtte skrubbe i mikroen. . . men takk! 🌹 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hoppetaujenta skrev (30 minutter siden):

God helg alle sammen. :) 

Jasså? Ikke annet enn det og det blir en liten porsjonskake til meg selv? :hoppe: 
Jeg har nu skrevet det opp og ned, for dette skal jeg teste ut. 
Kanskje best å starte med et krus, i tilfelle det fuser opp og over kanten? 
Kjedelig å måtte skrubbe i mikroen. . . men takk! 🌹 

Det blir en nydelig porsjonskake til deg :jepp: jeg var også redd den skulle tyte over kanten, men det har ikke skjedd en eneste gang! 

Kommer kanskje an på hvor store kaffekopper du har - en sånn pyntekopp til fint blir for liten, men vanlig kopp fungerer helt fint :Nikke:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Elgfisk. Nå har jeg hørt det også.

Koppkake har jeg prøvd. Ordets oppskrift hadde både egg og bakepulver i seg. Var nok derfor den tøyt litt utover :fnise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

" elgefisk er godt. Liker det jeg. For nemlig.  Men det bør være dypvannselg.    :spise:  "

-  ordet.

Endret av Perkins
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mhm...det er veldig godt det og jeg skal kjøpe rekebaguett i morgen. :spise: Har sitron og krydder i skapet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hoppetaujenta skrev (13 minutter siden):

Mhm...det er veldig godt det og jeg skal kjøpe rekebaguett i morgen. :spise: Har sitron og krydder i skapet. 

Lage dine egne, vel?  Enda bedre.   🙂

Prøv med krepsehaler, også. Det er nesten bedre. Majones, pepper og sitron der, også.

PS.   Salatblekker, paprika og agurk er godt på.

:spise:

Endret av Perkins
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Kan jo det ja. Får se etter gode baguetter i tikken i morgen. :jepp: 
Liker ikke sånne myke, for de må være sprø. Som meg. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, gode de også, men når jeg skal ha reker på så må jeg ha sånn loffestuffbrød. :spise:  ...og masse reker!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...